Απίστευτο σερί τύχης στο Αγρίνιο - Αλλεπάλληλα μεγάλα κέρδη στο ΣΚΡΑΤΣ
24/01/2019 18:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απίστευτο σερί τύχης στο Αγρίνιο - Αλλεπάλληλα μεγάλα κέρδη στο ΣΚΡΑΤΣ

Ένα απίστευτο σερί τύχης και κερδών έχει ξεκινήσει στο Αγρίνιο το τελευταίο διάστημα. Ένας μετά τον άλλον εμφανίζονται μεγάλοι νικητές που «σκράτσαραν» και κέρδισαν μεγάλα ποσά.

Απίστευτο σερί τύχης στο Αγρίνιο - Αλλεπάλληλα μεγάλα κέρδη στο ΣΚΡΑΤΣ 316949 photo

Το «κρεσέντο» κερδών ξεκίνησε με έναν τυχερό που κέρδισε 100.000 ευρώ με ένα δελτίο «Super Γκολ στην Τύχη» αξίας δύο ευρώ. Τα νέα κυκλοφόρησαν στον τύπο κι από στόμα σε στόμα έφτασαν στα αυτιά ενός Αγρινιώτη που πίστεψε ότι θα μπορούσε να κερδίσει κι αυτός. Επέλεξε το εορταστικό παιχνίδι «Ρόδι Είναι και Κερδίζει» και είδε την έμπνευσή του να επιβεβαιώνεται, αφού κέρδισε 250.000 ευρώ με πέντε ευρώ. Το τρίτο χτύπημα της τύχης ήρθε με ένα δελτίο «Χρυσές Λίρες» των 3 ευρώ που χάρισε σε έναν άλλο κάτοικο της περιοχής 200.000 ευρώ.

Απίστευτο σερί τύχης στο Αγρίνιο - Αλλεπάλληλα μεγάλα κέρδη στο ΣΚΡΑΤΣ 316950 photo

Όλη η πόλη είναι σε ρυθμό κερδών, σύμφωνα με πράκτορες της περιοχής. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν το σερί και προμηθεύονται όλο και περισσότερα δελτία ΣΚΡΑΤΣ. Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι η τύχη έχει χαμογελάσει γενικότερα στην πόλη και δοκιμάζουν την τύχη τους και σε άλλα παιχνίδια στα πρακτορεία.