ΑΔΕΔΥ: ΜΑΤ, χημικά και βία από Τσακαλώτο και κυβέρνηση κατά εργαζομένων
06/07/2018 14:30
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΑΔΕΔΥ: ΜΑΤ, χημικά και βία από Τσακαλώτο και κυβέρνηση κατά εργαζομένων

«Η βία και ο αυταρχισμός δεν θα περάσουν» δηλώνει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, μετά την πρωινή ένταση μεταξύ μελών της ΠΟΕΔΗΝ και ΜΑΤ έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

«Με ΜΑΤ, βία και χημικά αντιμετώπισε ο κ. Τσακαλώτος και η κυβέρνηση τη σημερινή συγκέντρωση των εργαζομένων στο Δημόσιο, για το ζήτημα των ΒΑΕ και των επιτοκίων των στεγαστικών δανείων των δημοσίων υπαλλήλων. Στο αίτημά μας για συνάντηση του προεδρείου της ΑΔΕΔΥ και των προέδρων των ομοσπονδιών με τον κ. Τσακαλώτο, η απάντηση ήταν τα χημικά και η βία.

Καταγγέλλουμε αυτή τη στάση της κυβέρνησης και του κ. Τσακαλώτου -ο οποίος επί τρία χρόνια αρνείται να συναντήσει τους εργαζόμενους- και δηλώνουμε ότι θα είμαστε συνεχώς έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, μέχρι να αναγκαστεί να δεχθεί την ΑΔΕΔΥ και τις ομοσπονδίες» αναφέρει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη των ομοσπονδιών της και τους εργαζόμενους στη νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την προσεχή Τρίτη 10 Ιουλίου, στις 7 το πρωί, στο υπουργείο Οικονομικών, και πάλι για το θέμα των ΒΑΕ και των επιτοκίων των στεγαστικών δανείων.

Πηγή:eleftherostypos.gr