...Σκίστηκαν τα καλσόν των Κάλαχαν της Κατεχάκη
01/06/2021 13:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

...Σκίστηκαν τα καλσόν των Κάλαχαν της Κατεχάκη

Πρόσφατα η ηγεσία του ΠΡΟΠΟ πέταξε το μπαλάκι των ευθυνών για την απραξία της στη δικαιοσύνη... δίνοντας τη μαφία της Ελλάδας μέσα έναν ογκώδη φάκελο.

Είχαν προηγηθεί η εκτέλεση του Καραϊβάζ, οι δολοφονίες διάφορων μπουμπουκιών της νύχτας και φυσικά το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Κι εκεί που όλοι νόμιζαν ότι κατόπιν της κίνησης εντυπωσιασμού οι Κάλαχαν της Κατεχάκη θα άρχιζαν να στέλνουν μέλη της Greek Mafia και άλλους δολοφόνους στη μπουζού, για μια ακόμη φορά πιάστηκαν στον ύπνο (για να μην πούμε τίποτα χειρότερο).

Με τους πιστολέρο να συνεχίζουν απερίσπαστοι να ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς των αφεντικών τους, προβαίνοντας αυτή τη φορά όχι σε μία αλλά σε δύο απανωτές εν ψυχρώ δολοφονίες μέσα σε ένα 24ωρο(!!!) και σε ένα, άκουσον άκουσον, ... γάζωμα πολυκατοικίας.

Προφανώς αφού δεν απειλούνται με συλλήψεις είπαν να… επισπεύσουν τις διαδικασίες ξεκαθαρίσματος για να μην χάνουν χρόνο.

Και ρωτάμε: Για ποσό ακόμη θα κρατάει στις θέσεις τους τους αποτυχημένους Κάλαχαν ο Μητσοτάκης, προσπαθώντας μάταια να καλύψει την ανεπάρκειά τους με αχρείαστα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα όπως αυτό με την ομάδα προστασίας των πανεπιστημίων;

Μέχρι να μας ζηλέψουν οι ανάλογοι εγκληματίες σε Μεξικό και Κολομβία, παίρνοντας το αεροπλάνο για Αθηνά προς αγορά τεχνογνωσίας;

Έλεος πλέον!!!