Ζητείται... πολιτικό προσωπικό!
11/05/2018 16:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ζητείται... πολιτικό προσωπικό!

Σοβαρά τώρα. Είναι αυτό πολιτικό σύστημα; Είναι αυτό πολιτικό προσωπικό που θα πάει τη χώρα ένα βήμα παραπέρα; Τέτοια γελοιότητα η Ελλάδα δεν έζησε ποτέ στα 200 χρόνια της ελευθερίας της.

Ένα καραγκιοζιλίκι κανονικό σε όλα τα κόμματα να θυμίζει σε εμάς εκείνο το τραγούδι του Θωμά Μπακαλάκου της δεκαετίας του 80 που έλεγε «Ποιος από τους προστάτες θα μας προστατέψει ποιος; Πρώτος είναι ο λαός».

Προστάτες οι πολιτικοί μας ή νταβατζήδες. Ο ένας χειρότερος από τον άλλον. Δείτε τι γίνεται στην κυβέρνηση. Το απόλυτο μπάχαλο και μια διαρκής ξεφτίλα που δεν έχει προηγούμενο. Τώρα λέει 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν εξηγήσεις από τον Καμμένο γιατί φωτογραφήθηκε με έναν πυρηνάρχη που έχει καταδικαστεί καμιά 10αριά χρόνια φυλακή. Καταδικαστέο εννοείται, άλλωστε ο Καμμένος αν είναι να βάλει στολή παραλλαγής και με το διάβολο θα βγάλει φωτογραφία.

Αλλά βρε αθεόφοβοι Συριζαίοι. Όταν υπερασπιζόσαστε τους δολοφόνους της «17Ν» τι έπρεπε να γίνει; Όταν χαϊδεύετε τα «παιδιά» του Ρουβίκωνα γιατί είστε καλύτεροι από τον Πάνο;

Και καλά, ας πούμε έχετε δίκιο. Γιατί δεν καταθέτετε πρόταση μομφής και να τον διώξετε; Έχετε τα κότσια; Όχι βέβαια, σας αρέσει η καρέκλα, ακόμη κι αν είστε αγκαλιά με τον ακροδεξιό ψεκασμένο.

Για να μην πούμε για όλες τις αθλιότητες που κάνει η κυβέρνηση καθημερινά.

Για τη ΝΔ τα έχουμε πει. Μπορεί κάποιοι να προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα είναι καλά και ο Κυριάκος καλπάζει προς την εξουσία, όσοι όμως ξέρουν, έχουν γνώση και του χάους που επικρατεί. Προσωπικές στρατηγικές, καπετανάτα και υπόγειοι πόλεμοι σε ένα κόμμα που θα έπρεπε να είναι πραγματικό ρεύμα ανατροπής κι όχι μια από τα ίδια.

Ανίκανοι πολλοί από τους νεοδημοκράτες δήθεν πρωτοκλασάτους, μοιραίοι πολλοί άλλοι, περιμένουν με τον Κυριάκο κάποιο θάμα.

Στο Κίνημα Αλλαγής εκεί να δεις γέλιο. Η πιο αστεία περίπτωση κόμματος με αποκλειστική ευθύνη της Φώφης. Πριν από μερικές ημέρες ζητούσε συναίνεση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, πριν μία εβδομάδα άλλαξε γνώμη και ζητά εκλογές και μάλιστα όποιος προσεγγίζει τον Τσίπρα είναι εχθρός.

Εντάξει, κυρία Γεννηματά. Μας πείσατε ότι δεν θέλετε να πάτε με τον Αλέξη… Όχι τώρα, αλλά μετά τις εκλογές είναι σίγουρο ότι θα κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία. Μέχρι τότε να δούμε αν θα της έχει μείνει κανένας.

Παρέλαβε ένα Κίνημα με 212 χιλιάδες συνιδρυτές και σε πέντε μήνες διέλυσε κάθε ελπίδα για κάτι καλό στην κεντροαριστερά.

Είναι αυτό που έλεγε ο αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος. Ότι παρέλαβε χώρα, δεν θα παραδώσει επαρχία. Ακριβώς το αντίθετο θα κάνει η Φώφη.

Τα άλλα κόμματα είναι αστεία. Το ΚΚΕ έχει μείνει στην εποχή του Στάλιν, οι κεντρώοι του μπάρμπα Βασίλη είναι για να γελάει ο κόσμος και οι διάφοροι κασιδιάρηδες δεν έχουν τι να κάνουν τώρα που τους κόπηκε η δυνατότητα των Ταγμάτων εφόδου και βλέπουν…Eurovisionβρίζοντας την Φουρέιρα.

Είναι αυτή Βουλή που θα πάρει αποφάσεις για κρίσιμα θέματα; Όλοι αυτοί αποφασίζουν για τη ζωή μας; Όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι αυτό που ζούμε καθημερινά;

Τι να πει κανείς. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, αλλά τέτοια είναι η στρούγκα, τέτοιο γάλα βγάζει.