Ζητείται ηγέτης!
03/02/2016 19:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ζητείται ηγέτης!

Είναι πράγματι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει. Η κυβέρνηση χωρίς σχέδιο για τη χώρα, πλήρως υποταγμένη στις ορέξεις των δανειστών, με προτάσεις που διαλύουν μεγάλες κοινωνικές ομάδες, με μια οικονομία που παραπαίει από τις παλινωδίες των κυβερνώντων. Έξι χρόνια από την έναρξη της κρίσης και μοιάζουν όλα τα ίδια. Σα να μην έχει τίποτε αλλάξει, κι όμως, έχουν γίνει τόσα και τόσα. Όμως, η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου αυτό που κάνει είναι απλά να διαχειρίζεται μια κατάσταση με τον χειρότερο τρόπο.

Αφού φόρτωσε την Ελλάδα περί τα 80 δισ. ευρώ χρέος και άλλα τρία- τέσσερα χρόνια κρίσης και μνημονίου, τώρα δεν μπορεί να κάνει τα αυτονόητα. Να βρει λύσεις που θα ξεμπλοκάρουν την διαπραγμάτευση και θα άρουν την αβεβαιότητα στη χώρα.

Δείτε μόνο τις γίνεται στο ελληνικό χρηματιστήριο, καθρέφτης του τι συμβαίνει στην οικονομία και πώς εκλαμβάνουν οι ξένοι αλλά και οι Έλληνες επενδυτές τη σημερινή κατάσταση και τις προοπτικές της χώρας. Σήμερα είχαμε κραχ στο ΧΑ με πτώση 4,21%, οι τραπεζικές μετοχές απλά έχουν καταρρεύσει παρά την επιτυχημένη ανακεφαλαιοποίηση και την αύξηση κεφαλαίου τους. Ο Γενικός Δείκτης φλερτάρει με επίπεδα κάτω των 500 μονάδων και οι περιουσίες εξανεμίζονται μέρα με τη μέρα, μαζί και οι επιχειρήσεις οι οποίες πλέον ξεπουλιούνται για ένα κομμάτι ψωμί.

Θα πει κανείς ότι το Χρηματιστήριο έχει τα πάνω του και τα κάτω του και σίγουρα θα ανακάμψει. Έτσι είναι μόνο αν η οικονομία ξανασταθεί στα πόδια της και φύγει αυτό το μαύρο σύννεφο της αβεβαιότητας.

Η χώρα είναι εγκλωβισμένη στις παρατεταμένες διαπραγματεύσεις, στην ανικανότητα της κυβέρνησης να κάνει σωστή διαχείριση της κατάστασης, στο Προσφυγικό που προκαλεί τρόμο αλλά και στις προτάσεις που κατατίθενται για το φορολογικό ή το ασφαλιστικό που χαρακτηρίζονται αντιαναπτυξιακές. Γιατί να έρθει ένας ξένος να επενδύσει στην Ελλάδα όταν εκ προοιμίου θεωρείται λαμόγιο και πρέπει να τον τσακίσει με φόρους η κυβέρνηση της Αριστεράς;

Γιατί να εμπιστευτεί κάποιος το πολιτικό σύστημα όταν έξι μήνες μετά από τις εκλογές συζητάμε για νέες εκλογές; Γιατί να εμπιστευτεί ένα κράτος που βάζει λουκέτο σε εταιρείες, παρά τις δικαστικές αποφάσεις ή που αγνοεί παντελώς τις ευρωπαϊκές συνθήκες και οδηγίες για άρση της γραφειοκρατίες, σταθερό φορολογικό και θεσμικό πλαίσιο;

Και πώς να μείνει κάποιος στην Ελλάδα, ακόμη και Έλληνας όταν ακούει ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ η αναδιανομή του πλούτου πρέπει να γίνει ταξικά; Παλαιοκομμουνιστικές αντιλήψεις από παλαιοσταλινικούς οι οποίοι παραδόξως δεν είναι προλετάριοι. Αντιθέτως, αστοί του κερατά είναι, με τεράστιες περιουσίες, με μετοχές, ακίνητα, ομόλογα και καταθέσεις εντός κι εκτός Ελλάδας.

Τζάμπα μάγκες της ψευτοαεριστεράς που απειλούν ότι θα «διαλύσουν» το κεφάλαιο όταν κεφάλαιο είναι οι ίδιοι, μόνο που έχουν λερωμένη τη φωλιά τους και βολεμένα κάπου τα λεφτά τους.

Την ίδια στιγμή που η χώρα βουλιάζει, χάνονται περιουσίες και οι Έλληνες και ξένοι επενδυτές φεύγουν γι’ άλλες πολιτείες, το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι να ενισχύσει και να διατηρήσει τον κομματικό στρατό. Ο Μυλόπουλος διορίζεται μαζί με τον αδερφό του, η Σβίγγου διορίζει τον γκόμενο, μέχρι και ο σκηνοθέτης του πρωθυπουργού διορίζει τη γυναίκα του. Οι στρατιώτες της… Επανάστασης να είναι καλά και όλα τα υπόλοιπα να πάνε στο διάβολο.

Και την ίδια ώρα η χώρα είναι κομμένη σε χίλια κομμάτια, διαδηλώσεις γίνονται καθημερινά, όποιος Συριζαίος τολμά να εμφανιστεί τρώει φάπες, ενώ ο Καμμένος προσγειώνεται στα… γελάδια και τα κατσίκια γιατί δεν τολμά να πάει στα νησιά.

Αυτή είναι η εικόνα μιας χώρας που δείχνει να έχει κάνει βήματα προς τα πίσω, που δείχνει να μην έχει μάθει από τα λάθη της, που εμφανίζεται να καταρρέει εξαιτίας μιας κυβέρνησης η οποία δεν έχει σχέδιο, δεν έχει στόχο παρά μόνο να κρατηθεί στην εξουσία.

Είναι γεγονός ότι οι εκλογές δεν βολεύουν κανέναν και κανείς δεν θα ήθελε να μπει η χώρα ξανά σε μια νέα πολιτική κρίση. Όταν όμως κοιτά κανείς γύρω του και βλέπει την καταστροφή σκέφτεται ποια θα ήταν η λύση, μπας και σωθεί κάτι. Μπας και οι απώλειες είναι μικρότερες. Είναι σαν τον Τιτανικό η Ελλάδα. Βουλιάζει, ο καθένας κοιτά να σώσει το τομάρι του, ο καπετάνιος είναι εκτός τόπου και χρόνου και μόνο κάποιοι ψύχραιμοι προσπαθούν να σώσουν όσους γίνεται περισσότερους. Οι απώλειες πολλές, το αποτέλεσμα άδηλο αλλά αν υπάρχει κάποια ελπίδα για την Ελλάδα, κάποιος πρέπει να κάνει κάτι. Δεν μπορεί να μικραίνει στα χέρια των εγκληματιών της Αριστεράς. Ζητείται ηγέτης!

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tt avatar
  tt03/02/2016 19:48:26

  Μια ερώτηση, ρητορική. Αν ήσασταν στρατιωτικός ή στρατιώτης ή αστυνομικός, ΟΤΑΝ (γιατι ειναι ζήτημα χρόνου) ξεσηκωθούν οι ταξικοί αδερφοί τους στα νησιά, θα πηγαίνατε να ρισκάρετε τη ζωή σας για αυτούς που έβγαλαν ΚΑΙ τον Σεπτεμβριο του 2015 πρωτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΘΕΛ;

  ΟΤΑΝ, οχι αν, όταν θα γινει το μπραφ, θα πέσει πουρκουαδισμος καργα.

 2. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή03/02/2016 20:41:55

  ῾Υπάρχει καί δήλωσε ΠΑΡΩΝ! Παροῦσα ΑΡΧΗΓΕ, STEP FORWARD, γιατὶ ἡ ῾Ελλάδα πνέει τά λοίσθια.

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ@ Φωτεινή03/02/2016 21:45:34

   Πώς ακριβώς το δήλωσε το παρών Φωτεινή, πού είναι;

   • Φωτεινή avatar
    Φωτεινή@ ΚΥΘΗΡΙΟΣ04/02/2016 00:09:39

    Στὴν Καθημερινὴ, σὲ συνὲντευξη, Κυθὴριε

 3. Anaconda avatar
  Anaconda03/02/2016 22:33:29

  http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2011/06/blog-post_2951.html

  • Φωτεινή avatar
   Φωτεινή@ Anaconda04/02/2016 03:19:56

   ᾿Ενδιαφέρον. . . πάντως ὁ ἠγέτης ὑπάρχει: ANTΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!!!!!!

   • Anaconda avatar
    Anaconda@ Φωτεινή04/02/2016 11:11:16

    Προφανώς δεν διάβασες το κείμενο για να καταλήγεις σε αυτό το συμπέρασμα...

 4. JIM BEAM avatar
  JIM BEAM03/02/2016 22:38:16

  Μονο ο Αντωνης Σαμαρας μπορεί να επωμιστεί το βάρος, για ακόμη μια φορά, της σωτηρίας της πατρίδας !!!!!
  Πρέπει όμως να τον παρακαλέσουν ολοι και να του ζητήσουν συγνώμη για να επιστρέψει !!!!!

 5. ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ avatar
  ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ03/02/2016 23:03:52

  Όταν το σύστημα εξουσίας στην αστική κεντροδεξιά είναι κλειστό υπό το καθεστώς οικογενειοκρατίας τότε προφανώς θα αναζητάτε εκ νέου ηγέτες

 6. cockpit2 avatar
  cockpit203/02/2016 23:17:51

  Πρώτη φορά, πανάθεμά σας αδιόρθωτοι Έλληνες ανεύθυνοι,ρουσφετολόγοι,αριστερά θέλατε ,φάτε τωρα με το αριστερό τα σκ...που σας σερβίρει ο πανάσχετος άθλιος απατεώνας....

 7. Vassilis avatar
  Vassilis03/02/2016 23:31:19

  Ζητείται ηγέτης!

  Αγαπητο Antinews....Μερικες φορες ο δρομος δεν εχει επιστροφη....

  Μακαρι να βγω λαθος αλλα αν δεν φυγει ο Τσιπρας και ολο το μπουλουκι του μεχρι της 14,02,2016, μαλλον πρεπει να ψαχνουμε για νεα γη.

  Καλο απογευμα απο τα βορεια.

 8. JIM BEAM avatar
  JIM BEAM03/02/2016 23:54:47

  Έρχεται ο Φωτης ο Κουβέλης να μας σώσει !!!!!!!

 9. Δημήτρης Ζ avatar
  Δημήτρης Ζ04/02/2016 01:26:42

  Ηγέτης θα έρθει, αλλά μόνο μετά από μια εθνική καταστροφή, ή συμφορά... Αυτό διδάσκει η Ιστορία...

 10. koutras athanasios avatar
  koutras athanasios04/02/2016 01:53:51

  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ,ΕΔΩ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΑΡΧΕΣ ΓΙΝΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΕ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΜΠΗΧΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ.ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΘΙΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.

 11. Νικ avatar
  Νικ04/02/2016 02:49:56

  Συνεχίζω φίλοι μου.... ΗΓΕΤΗΣ περίτρανα είναι μόνο ο Αντώνης Κων. Σαμαράς....

  Βγαίναμε από το μνημόνιο, βγαίναμε στις αγορές, οι τράπεζες λειτουργούσαν κανονικά χωρίς όρια αναλήψεων, η ανεργία έπεφτε, δεν θα υπήρχαν άλλα μέτρα, μοιράστηκε το πλεόνασμα....

  Με τον Τσίπρα τον "δήθεν ηγέτη" μπήκαμε στο τρίτο μνημόνιο, έκλεισαν οι τράπεζες, μπήκαν όρια 420 ευρώ, μπαίνουν πρόσθετα μέτρα μπήκαμε στην ύφεση...

  Αρα,

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΓΕΤΗΣ

  Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος

  Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝ. ΣΑΜΑΡΑΣ

  Και είναι η μόνη λύση, πρόσφατα δήλωσε "Παρών" και την διάθεση να ολοκληρώσει αυτά που ξεκίνησε...

  Τι περιμένουμε;

  Θα το ξαναπώ φίλοι μου,

  ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ !

  • Φωτεινή avatar
   Φωτεινή@ Νικ04/02/2016 03:07:00

   Οἱ δυό καί ο κοῦκος, Νίκ; Μόνο ἐμεῖς βλεπομε να ὑπάρχη ΗΓΕΤΗΣ;;

   • Έλενα avatar
    Έλενα@ Φωτεινή04/02/2016 14:33:11

    ΌΧΙ Φωτεινή. Υπάρχουν κι άλλοι κι άλλοι πολλοί. Το πλήρωμα του χρόνου δεν ήρθε..

   • Nick avatar
    Nick@ Φωτεινή04/02/2016 18:41:43

    Χρειάζεστε οφθαλμίατρο και εσύ και ο Νικ

    • Φωτεινή avatar
     Φωτεινή@ Nick06/02/2016 00:31:12

     Τόν ἐπισκέφθηκα πρόσφατα. My vision is 20/20. Thanks for asking. :)

     • Nick avatar
      Nick@ Φωτεινή06/02/2016 12:48:13

      Δεν ρώτησα για να με ευχαριστείς.. επισήμανση έκανα για τον φανατισμό σου που δεν έχει βάση. Όσο για την όρασή σου προσωπικά επέτρεψέ μου να έχω τις αμφιβολίες μου.

 12. Νικ avatar
  Νικ04/02/2016 03:14:59

  Και χιλιάδες άλλοι Φωτεινή μου....

  Ανέλυσε τις πρόσφατες εκλογές της ΝΔ και θα καταλάβης

  και πόσοι άλλοι που συγκρίνουν το πριν και το μετά!

 13. Vesper avatar
  Vesper04/02/2016 06:26:40

  Στη κομματική οργάνωση της ΝΔ πάντως, ο ηγέτης έρχεται. Και τον λένε Αυγενάκη.
  Της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
  Κατά τα άλλα, γελάστε άφοβα...
  Πότε θα αρχίσουμε να κλαίμε δεν ξέρω ακόμη...

 14. ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ avatar
  ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ04/02/2016 10:42:16

  Τον ΗΓΕΤΗ τον είχαμε το 14 και ο.....σοφός Λαός έφερε τους ανεπάγγελτους- τεμπέληδες και όλα τα περιθωριακά παρτάλια της αριστεράς στην εξουσία για να κρατήσει τα κεκτημένα ετών. Μην το κουράζουμε το θέμα γιατί ο Έλληνας κοιτάζει πάντα τον κ@@ο του και....ας ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα κυβερνήσεις βγάζουν οι βολεμένοι του δημοσίου και των ΔΕΚΟ, οι γκέυ και οι λεσβίες, και οι συνταξιούχοι από τα 40-45 χρόνια και οι άγαμες θυγατέρες.......Δεν μας κάνει εντύπωση η τεράστια αποχή στις τελευταίες εκλογές??? Απείχαν τα συνήθη κορόιδα που εργάζονται για να πληρώνουν τις δαπάνες ενός κράτους δομημένου σε σοβιετικά πρότυπα με παιδιά και αποπαίδια. Έλα όμως που ο τσιπρανδρέας δεν έχει το...χρήμα να θρέψει τα βολεμένα παιδιά του δημοσίου και βάζει και άλλα χαράτσια στα συνήθη κορόιδα χωρίς να βλέπει ότι οι μακάκες μας τελείωσαν, και δεν πρόκειται να πάρει δεκάρα τσακιστή από τους ανθρώπους της αγοράς και της ελεύθερης οικονομίας. Από δω και πέρα ο θεός βοηθός μιας και οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες για τη χώρα και τότε θα καταλάβει ο σοφός Λαός ότι το 2014 δυστυχώς δεν θα ξανάρθει για τη χώρα.

 15. Ελενα Κανελλοπούλου avatar
  Ελενα Κανελλοπούλου04/02/2016 10:52:14

  @ Φωτεινή ,όχι, δεν είσαστε 2 και ο κούκος .Σε ότι με αφορά προσωπικά το έχω γράψει πολλές φορές , τον ψήφισα το 2009 , τον πίστευα και τον πιστεύω σήμερα περισσότερο , αλλά εκείνος ξέρει καλίτερα . Επίσης έχω γράψει σε παλαιότερα σχόλια μου ότι ΗΞΕΡΑ ότι είχε υπονομευθεί μέσα από το κόμμα στην διάρκεια της πρωθυπουργίας του .Εχουν αλλάξει οι συσχετισμοί στο εσωτερικό του κόμματος ? Δεν νομίζω. Αρα πως να γυρίσει ? Ομοίως τα διάφορα ''καρτέλ" ή ολιγάρχες ή κατσαπλιάδες (λέω εγώ) που λεηλατούν την χώρα έχουν σταματήσει να έχουν το επάνω χέρι ? Είδες κανέναν στη φυλακή ? Όχι . Αρα πως να γυρίσει .Αντε και γύρισε μπροστά σε ένα εθνικό κίνδυνο .Θα τον αφήσουν να κάνει αυτό που πρέπει ?
  Εδώ που έχουμε φθάσει , λυπάμαι που το λέω , αλλά μπροστά σε εθνικό κίνδυνο θα χρειαστεί μια κυβέρνηση με αυξημένες εξουσίες να ξεκαθαρίσει την κόπρο του Αυγεία και στη συνέχεια να προκηρύξει εκλογές .Τότε με καθαρό τοπίο θα έβλεπα και τον ΑΣ και καινούργια κόμματα χωρίς τα γνωστά σκουλίκια .Μεχρι τότε όμως δεν χαραμίζεις πολιτικούς σαν τον ΑΣ . (στην Αργεντινή λέμε στα γουρούνια δεν ρίχνουμε μαργαριτάρια ...)

 16. Cee Vee avatar
  Cee Vee04/02/2016 10:59:03

  Δεν θα το πιστέψεις, αλλά στην κατάσταση που είμαστε εμείς τώρα, και μάλιστα σε πολύ χειρότερη ήταν η Γερμανία μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο. Βρέθηκε κάποιος τότε και ανασυγκρότησε τη χώρα. Αλλά, γρήγορα έπεσε πάνω του όλο το χρηματοπιστωτικό λησταρχείο σε μια ανεκδιήγητη συμμαχία, σαν τα όρνια, και τον κατασπάραξαν μαζί με το Γερμανικό λαό. Αυτά που τραβάει η Ελλάδα σήμερα δεν είναι απο κατάλοιπα των Ναζιστών, αλλά από το κατεστημένο των γνωστών παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών δημίων, που θρονιάστηκαν στη μεταπολεμική Γερμανία και κάνουν τώρα κουμάντο και στην Ευρωπαική οικονομία μέσω αχυρανθρώπων δικών τους. Πριν ξεκινήσεις το πετροβόλημα με τα γνωστά περί φασιστών κτλ., διάβασε το "The Myth of German Villainy".

 17. Ρηνα avatar
  Ρηνα04/02/2016 12:28:50

  Μετα τον Καποδιστρια κυβερνηθηκε ποτε η Ελλαδα χωρις εξωτερικο Διευθυντηριο, χωρις εξωθεν επεμβασεις; Ολο συζηταμε γι αυτα που βλεπουμε, προσωπα που δηλωνουν κυβερνητες μας και τους ξερουμε, γνωριζουμε ομως ποσοι ειναι απο πισω που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ;;;;;

 18. Sea Loyalty avatar
  Sea Loyalty04/02/2016 13:30:04

  Τον ηγέτη ο έλληνας τον είχε και τον καλοείχε, απλά ο έλληνας δεν θέλει να αλλάξει, δεν θέλει να σωθεί, δεν τον νοιάζει η πατρίδα, πως να το κάνουμε, δεν το βλέπετε, ο έλληνας έχει μείνει στην προ κρίσης περίοδο των παχαίων αγελάδων και δεν ξεκολάει με τίποτα και θέλει διαρκώς να του χαϊδεύουν τα αυτιά γιατί τυγχάνει και ο περιούσιος λαός. Θα ήθελα πολύ, πάρα πολύ να βρεθεί ένας, μας ένας μας, ούτε καν δύο, να βγει και να πει δημόσια, ναι ρε κάναμε λάθη, και συνεχίζουμε να κάνουμε. Τίποτα, σιγή ιχθύος από παντού. Μέσα στην βλακεία, στην αδεξιότητα και στην ακαματοσύνη που τον δέρνει έχασε την ευκαιρία σήμερα να βρίσκεται σε καλύτερη θέση και χωρίς να χρειάζεται να τον δείχνουν με το δάχτυλο τα εκατομμύρια των ευρωπαίων και των άλλων λαών. Ομως τι να κάνουμε αυτόν τον λαό έχουμε, αυτός μας έχει πάρει στον λαιμό του.

  • Ρηνα avatar
   Ρηνα@ Sea Loyalty04/02/2016 15:04:24

   Σωστα, μιλατε για εναν λαο που διεφθαρη σιγα σιγα. Ειναι αποδεδειγμενο οτι δεν ηταν παντα ετσι αρα δεν εχουν ευθυνη εκεινοι που τον διεφθειραν; Αμα στερεις απο εναν λαο την Παιδεια και αντιστοιχα του υψωνεις την φιλαυτια και το ατομικο συμφερον ετσι διαμορφωνεται και οταν αυτο διαπιστωνεται περιτρανα, τοτε.....συνωμοσιολογεις. Τωρα ηρθε η ωρα να πεισεις εναν τετοιο λαο οτι πρεπει να προσφερει για να σωσει τη χωρα του.....απλα δεν θα το κανει. Πρεπει να γινει κατι πολυ συνταρακτικο για να ξυπνησει ισως καποιο κοιμισμενο DNA.

 19. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ.04/02/2016 17:09:21

  Το τραίνο με τον ηγέτη πέρασε, έμεινε για 2,5 χρόνια και έφυγε γιατί το έδιωξαν οι άμυαλοι. Τώρα είναι αργά. Όταν θα φτάσουμε στον πραγματικό πάτο του βαρελιού, ταπεινωμένοι, πεινασμένοι και ανυπεράσπιστοι από τους εχθρούς εντός και εκτός συνόρων, τότε θα έρθει η λύτρωση από εκεί που δε το περιμένουν οι περισσότεροι λόγω ολογοπιστίας ή άπιστίας. Μέχρι τότε, υπομονή...

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ@ Γεώργιος Τ.04/02/2016 21:02:00

   Eύγε αδελφέ μου.

 20. Κολαΐτης Σ avatar
  Κολαΐτης Σ06/02/2016 19:01:31

  Πριν να πούμε ποιος είναι ηγέτης πρέπει να προσδιορίσουμε τα χαρακτηρίστηκα που πρέπει να έχει κάποιος για χαρακτηριστεί έτσι . Νομίζω ότι αυτά είναι τα εξής :
  Να προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα
  Να είναι ΄: αυτοδημιούργητος-ακέραιος-φιλελεύθερος -αποτελεσματικός-μορφωμένος -επικοινωνιακός (να μπορεί να εκφραστεί από αυτόν ο επιστήμονας και να γίνει κατανοητός από τον αγράμματο ) -θαρραλέος -έμπειρος -επιτυχημένος
  Να έχει : κλασική παιδεία - Ευρωπαϊκό προσανατολισμό - αποδείξει ότι μπορεί να συγκρουστεί με συντεχνίες συμφέροντα κατεστημένες αντιλήψεις και καταστάσεις
  Αυτός είναι ένας και το πρώτο βήμα το έκανε θέτοντας υποψηφιότητα για την αρχηγία της ΝΔ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή!H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.