Υπάρχουν πατριώτες;
28/04/2018 11:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υπάρχουν πατριώτες;

Έχουμε γράψει τόσες και τόσες φορές ότι δεν σώζεται αυτή τη χώρα που στο τέλος θα μας περάσουν και για ανθέλληνες. Όμως, κάθε μέρα που περνά είναι και η τρανταχτή απόδειξη της αδυναμίας των πολιτικών που είναι σαρξ εκ της σαρκός μας, να κάνουν κάτι παραπάνω για την πατρίδα.

Γιατί, όμως, φταίνε οι πολιτικοί και δεν φταίνε οι πολίτες. Ο συνδικαλισταράς που ξύνει τα π…αρια του πάνω στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη δεν είναι ένας από εμάς. Δεν έχει πάει στα ίδια σχολεία με εμάς; Δεν έχει πιει τα ίδια κρασιά, στις ίδιες ταβέρνες; Δεν έχει γαλουχηθεί με τις «αξίες» της Μεταπολίτευσης που κι εμείς πήραμε;

Ο Νίκος Παππάς και ο υποκόμης του που έδιωξαν τον Κριμιζή από πού βγήκαν; Δεν είναι ενεργά μέλη της ελληνικής κοινωνίας; Δεν μεγάλωσαν στα ίδια σοκάκια με εμάς και δεν έμαθαν τα ίδια γράμματα με κάθε απλό Έλληνα πολίτη;

Θα μου πει ο… αριστερός άλλα γράμματα μαθαίνει από τον δεξιό. Όμως, αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Όλοι Έλληνες είμαστε, κάτω από τον ίδιο ουρανό ζούμε και τον ίδιο αέρα αναπνέουμε. Επομένως έχουμε και τις ίδιες ευθύνες.

Κράζουν στο διαδίκτυο τον Πάνο Καμμένο γιατί έκανε υποναύαρχο την… Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα. Και γιατί τον κράζουν; 200 – 300 χιλιάδες Έλληνες δεν τον ψήφισαν; Μερικά εκατομμύρια δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και για δύο συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις δεν επέλεξαν το σχήμα με τους ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση;

Γιατί μας ταράζει που ο Καμμένος είναι υπουργός Άμυνας και είναι έτοιμος να κάνει… στρατηγό και την… υπολοχαγό Νατάσα; Εμείς του το επιτρέψαμε, με τη στάση μας, τις επιλογές μας, τη… σοφία του λαού που επικαλούμαστε κάθε τόσο και λιγάκι.

Λέμε ότι έφυγαν 500 χιλιάδες Έλληνες στο εξωτερικό, οι περισσότεροι νέοι. Μα τι θέλατε να κάνουν; Τι περιμένετε από ανθρώπους που έχουν το ελάχιστο μυαλό να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει Θεός για να σώσει την Ελλάδα και καλό είναι να μην τον επικαλούμαστε για κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί.

Στο εξωτερικό φεύγουν, και καλά κάνουν, μόνον εκείνοι που δεν αντέχουν την σημερινή Ελλάδα. Και το χειρότερο; Δεν αντέχουν που δεν δημιουργείται ένα ρεύμα ανατροπής. Ένα πατριωτικό κίνημα, όχι κατ’ ανάγκη πολιτικό, που θα σηκώσει κεφάλι και θα αλλάξει τον τόπο. Ούτε Αλέξης, ούτε Πάνος, ούτε Κυριάκος. Ένα νέο «κοινωνικό κόμμα» που θα βάζει την πατρίδα πάνω απ’ όλα και που θα θεωρεί κανονικότητα αυτά που όλες οι ξένες χώρες έχουν ως προτεραιότητα.

Δεν κάνουμε καμιά πρόταση για τη δημιουργία κόμματος. Αυτό που κάνουμε είναι ένα εγερτήριο σάλπισμα, να ξυπνήσουν εκείνες οι δυνάμεις που πονάνε αυτή τη χώρα και που δεν θέλουν να τη βλέπουν να εξευτελίζεται καθημερινά.

Οι Μπουμπουλίνες και οι Κολοκοτρωναίοι είναι εκεί που βρίσκονται και δεν χρειάζεται κανένας Καμμένος να τους εκμεταλλεύεται. Το ζήτημα είναι αν η σημερινή Ελλάδα μπορεί να βγάλει άλλες Μπουμπουλίνες κι άλλους άδολους πατριώτες.

Αν δεν μπορεί ας την αφήσουμε να καταστραφεί, με σωληνάκια για πόσο θα ζει. Δεν μας φταίει λοιπόν κανένας Τουρκαλάς για την κατάσταση που βρισκόμαστε. Είμαστε όλοι «Τουρκαλάδες» που την σκοτώνουμε κάθε χρόνο την πατρίδα μας.