Υπάρχει ακόμη ένα 13% που εμπιστεύεται την κυβέρνηση!!!
14/07/2017 09:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Υπάρχει ακόμη ένα 13% που εμπιστεύεται την κυβέρνηση!!!

Το 87% των Ελλήνων δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση, λέει η έρευνα του ΟΟΣΑ. Ε και; Υπάρχει ακόμη ένα 13% που την εμπιστεύεται και αυτό πρέπει να μας ανησυχεί.

Διότι ποιος σοβαρός άνθρωπος στη χώρα αυτή δεν έχει δει μπροστά του το ψέμα, την απάτη και την αυταπάτη προσαρμοσμένα στο πρόσωπο του Τσίπρα; Ποιος δεν είδε ότι η χώρα ζημιώθηκε τόσο πολύ από την κυβέρνηση της αριστεράς; Υπάρχει ένα 13% που το πιστεύει, δηλαδή 1,3 εκατ. Έλληνες έχουν ακόμη στο μυαλό τους ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι άξια εμπιστοσύνης. Ότι έκανε όλα όσα υποσχέθηκε, ότι είναι τα παιδιά της διπλανής πόρτας που είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν. Πώς να μην ανησυχούμε όταν ένα τέτοιο ποσοστό δείχνει εμπιστοσύνη στον Τσίπρα και τον Καμμένο;

Χθες έγινε πρώτο θέμα σε πολλά sites, η γιορτή των Δωδεκαθεϊστών. Εκατοντάδες Έλληνες με χλαμύδες, κέρατα στα μαλλιά και… σπορτέξ στα πόδια μαζεύτηκαν και ορκίστηκαν πίστη στον Δία.

Χιλιάδες άλλοι Έλληνες υμνούν ακόμη τον υπόδικο Σώρρα. Ανοίγουν γραφεία, κάνουν συγκεντρώσεις συμπαράστασης στον απατεώνα που κρύβεται εδώ και μήνες. Μάλιστα έκαναν και μήνυση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την ίδια στιγμή που οριστικά και αμετάκλητα αποφάσισαν τα δικαστήρια ότι τα 600 δις ευρώ δεν υπάρχουν, είναι αέρας.

Υπάρχει ένα 2% που ακόμη εμπιστεύεται τον Πάνο Καμμένο και θα τον ψηφίσει κιόλας, ενώ ο Λεβέντης είναι ακόμη στη Βουλή και λέει ότι θα πάρει ποσοστό πάνω από το ΠΑΣΟΚ.

Και την ίδια στιγμή επεκτείνεται το κίνημα «η Γη δεν είναι στρογγυλή, είναι επίπεδη» ή «μας ψεκάζουν με χημικά γι’ αυτό δεν αντιδρούμε στα μέτρα».

Όλα αυτά θα έπρεπε να μας προβληματίσουν έντονα. Μια μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού δείχνει να μην έχει πάρει το μάθημά της. Έχουν περάσει επτά χρόνια πίκρας και τσακωνόμαστε ακόμη για το ποιος φταίει για τα μνημόνια. Υπάρχουν ακόμη πολλοί που πιστεύουν ότι η κακόμοιρη Ελλάδα είναι θύμα, ότι την έβαλαν στο στόχαστρο, ότι δεν φταίει σε τίποτε αλλά κάποιοι κακοί ξένοι την μισούν.

Είναι οι ίδιοι Έλληνες που ακόμη περιμένουν το ξανθό ή και το κίτρινο γένος να μας σώσει, παρά τις ηχηρές διαψεύσεις.

Ναι, όλα αυτά τα φαινόμενα είναι ανησυχητικά γιατί έχει χαθεί το μέτρο, δεν υπάρχει ρεαλισμός στην πορεία της χώρας, δεν υπάρχει σκέψη πριν την πράξη, οι Έλληνες δεν βουτάνε στο μυαλό τους τη γλώσσα τους, δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους. Και αυτό μας ανησυχεί γιατί πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Τσίπρας μπορεί να μείνει πρωθυπουργός για πολλά χρόνια. Αυτός είναι ο τρόμος μας. Ότι ο ελληνικός λαός είναι ανώριμος, μπορεί και τελειωμένος…