Τους γύρισε μπούμερανγκ...
23/02/2018 15:42
Του Πάνου Β. Ζήση
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τους γύρισε μπούμερανγκ...

Είχαμε πει πρώτοι ότι η σκευωρία της Novartis είναι θέμα χρόνου να καταπέσει και ότι θα γυρίσει μπούμερανγκ στους ολετήρες.

Για μια ακόμη φορά επιβεβαιωθήκαμε.

Ούτε ένα μήνα δεν έκλεισε η Novartiάδα και η προβοκάτσια κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Οι κατσαπλιάδες μπροστά στον πανικό τους από την λαϊκή κατακραυγή για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, έβγαλαν από το συρτάρι μία στημένη υπόθεση την οποία κρατούσαν για την προεκλογική περίοδο.

Χωρίς καν να στοιχειοθετήσουν τις κατηγορίες στήσαν ένα άνευ προηγουμένου δικαστικό πραξικόπημα με μοναδικό στόχο την σπίλωση των πολιτικών τους αντιπάλων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη για να επιβάλουν την εθνομηδενιστική τους πολιτική.

Όμως και αυτό το νοσηρό και βρώμικο σχέδιο απέτυχε.

Κομβικό ρόλο για την αποκάλυψη της σκευωρίας αποτέλεσε η ηρωική αντίσταση των... εμπλεκόμενων. Εξ αρχής ενωμένοι σαν γροθιά αναχαίτισαν το έωλο κατηγορητήριο και τους ξεγύμνωσαν.

Νόμιζε ο Αλεξάκης και η παρέα του ότι έχουν να κάνουν με τίποτα αστούληδες που θα φοβηθούν και θα κρυφτούν. Δυστυχώς αυταπατήθηκε και πάλι.

Κι εκεί που όλοι περίμεναν να αποκαλύψει το μεγαλύτερο σκάνδαλο στη σύγχρονη ιστορία της χώρας, τράπηκε σε φυγή.

Ζαλισμένος από το ανελέητο σφυροκόπημα των... σαμαροβενιζέλων, έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια ομολογώντας επί της ουσίας την δολοπλοκία της Novartis.

Εμβρόντητοι τον ακούσαμε από το βήμα της Βουλής να παραδέχεται ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες αλλά πολιτικές.

Η μάσκα του σκευωρού έπεσε με πάταγο και το μεγαλύτερο σκάνδαλο από σύστασης του νεοελληνικού κράτους μετατράπηκε στον μεγαλύτερο εξευτελισμό πρωθυπουργού στην ιστορία της Ελλάδας.

Ούτε ο ίδιος ανέμενε ότι θα ανατραπούν τα δεδομένα σε τέτοιο βαθμό και από κατήγορος να γίνει κατηγορούμενος.

Το τραγελαφικό όμως είναι ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τη μήνι των σπιλωμένων, αλλά και την... Βαβέλ που προκάλεσε στα συντρόφια του.

Κάντε μια βόλτα στις σελίδες του φιλοκυβερνητικού τύπου και θα διαπιστώσετε με έκπληξη την επιχείρηση υποβάθμισης της Novartiάδας.

Η Αυγή προβάλλει την έξοδο στις αγορές, το Έθνος το ξεμπλοκάρισμα του Ελληνικού και η Εφημερίδα των Συντακτών... ανακαλύπτει ότι η Novartis «λάδωνε» μέχρι το 2017!!! Ψελλίζει και κάτι περί εσωκομματικού πολέμου μεταξύ Καραμανλικών και Σαμαρικών μπας και σώσει τον Μίμη που δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια, ξεχνώντας φυσικά να αναφέρει ότι τον έχει αδειάσει ο Καραμανλής... διά του ανιψιού του.

Την ίδια στιγμή επικρατεί μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές να λένε ότι δεν ψήφισαν για την παραπομπή όλων των εμπλεκόμενων, απαιτώντας να πέσουν οι τόνοι. Για να μην πούμε για πρωτοκλασάτα στελέχη που εξ αρχής είχαν εκφράσει την άποψη ότι η Novartis θα τους γυρίσει μπούμερανγκ... εκλιπαρώντας τον Τσίπρα να αλλάξει ρότα.

Αυτός όμως επέλεξε να πορευθεί με τον Καρανίκα, τον Πολάκη και τον... αρνητή του Τσέρνομπιλ.

Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τους λίβελους που αναρτούν στα κοινωνικά δίκτυα. Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν τους λέμε και να προσέξουν να μην πνιγούν στον οχετό των ύβρεών τους.

Το έχουμε ξαναγράψει, οι έμμονες και το μίσος του Τσίπρα για τους αντιπάλους του θα τον οδηγήσουν στο πολιτικό βάραθρο.

Πλέον δεν κινδυνεύει μόνο να πάει φυλακή μετά τη λογοδοσία για τα εγκλήματα κατά της Ελλάδας και του λαού όπως είπε ο Σαμαράς, αλλά να χάσει και το κομματικό έρεισμα. Γιατί μη μας πείτε ότι όταν χάσει τις εκλογές δεν θα του επιρριφθούν ευθύνες για την ήττα. Άλλωστε, όσοι γνωρίζουν την Αριστερά θα θυμούνται ότι όταν χάνουν «σφάζονται» και μετά διαλύονται, αφού βεβαίως έχουν φορτώσει όλες τις αμαρτίες στους ηγέτες τους.

Ποιος το περίμενε ότι θα προμηνύονταν τέτοιο τέλος για τον λαοπρόβλητο.

Αυτόν που θα μας έσωζε από τα κοράκια και αντί αυτού ξεπούλησε μπιρ παρά την περιουσία της Ελλάδας και τώρα ξεπουλάει τα εδάφη της.

Κι όλα αυτά για το γαμ...ο mail Χαρδούβελη.

Α ρε Έλληνες...