Τον Αλέξη θα τον «φάνε» οι μουσαφιραίοι του
29/01/2016 07:10
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τον Αλέξη θα τον «φάνε» οι μουσαφιραίοι του

Από το 1997 έως το 2013 στην αγγλική πόλη του Ρόδερχαμ (Rotherham) του Νότιου Γιόρκσάϊρ διαπράχτηκαν 1400 (!) εγκλήματα βιασμού, σεξουαλικής κακοποίησης και προώθησης σε πορνεία κι εκμετάλλευσης ανήλικων κοριτσιών. Η τοπική Αστυνομία, το Συμβούλιο της πόλης κι οι κοινωνικές υπηρεσίες της επέδειξαν συμπεριφορά που ξεκινούσε από την αδιαφορία έως την συγκάλυψη. Είναι απίστευτο, πως ένα πλήθος τέτοιων ειδεχθών εγκλημάτων κατά παιδιών και εφήβων, συχνά με μεταφορά των ανηλίκων σε άλλες πόλεις και ομαδικούς βιασμούς, συνέβαινε επί τόσα χρόνια χωρίς να συνταραχθεί, όχι η πόλη, ολόκληρη η χώρα.

Ποια ήταν άραγε η δύναμη που άπλωνε επί τόσα χρόνια τέτοιο πέπλο σιωπής σε μια τέτοια βαρβαρότητα; Η πολιτική ορθότητα. Αυτή η σύφιλη του δημοσίου λόγου κι οι φορείς της, ως πολιτικοί, κρατικοί λειτουργοί, δημοσιογράφοι, επέβαλε επί χρόνια την συγκάλυψη των βιασμών και της εκπόρνευσης ανηλίκων, διότι υπήρχαν δυο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά: οι δράστες στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν Πακιστανοί μουσουλμάνοι, ενώ τα θύματα Αγγλίδες, κοριτσάκια του Δημοτικού ή στην πρώιμη εφηβεία.

Όταν το πέπλο της σιωπής ράγισε και ξεκίνησε ο ορυμαγδός των αποκαλύψεων, Αστυνομικοί και λοιποί κρατικοί λειτουργοί παραδέχθηκαν πως είχαν σαφείς οδηγίες υποβάθμισης έως και συγκάλυψης, για να μην τροφοδοτηθεί ο …ρατσισμός. Η καταιγίδα των αποκαλύψεων μετά το 2013 και οι ποινικές διαδικασίες οδήγησαν στην αντικατάσταση όλου του Συμβουλίου της Πόλης, στην παραίτηση του Επίτροπου της Αστυνομίας και πλήθος δραστών, ο ένας μετά τον άλλο οδηγήθηκαν στην φυλακή.

Αυτά, μαζί με τα πρόσφατα γεγονότα της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, με τις εκατοντάδες βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις κατά γυναικών από ομάδες μουσουλμάνων μουσαφιραίων, που έδρασαν ως αγέλες λύκων, πιθανολογούμενα κατ’ εντολήν και βάσει σχεδίου, τα αντίστοιχα διάσπαρτα φαινόμενα στην Σουηδία κι αλλού, καθιστούν πλέον από προφανή την ελεεινή κι εξαιρετικά επικίνδυνη πραγματικότητα για την Ευρώπη, την ασφάλεια και τις αξίες της.

Το μαχητικό Ισλάμ δεν είναι θρησκεία αγάπης. Μόνο ηλίθιοι, αγράμματοι κι ανιστόρητοι μπορούν να το ισχυρίζονται. Είναι ένα αυταρχικό ολοκληρωτικό κι επεκτατικό σύστημα, ασύμβατο με τον τρόπο ζωής μας, τις δημοκρατικές αρχές, το ποινικό μας δίκαιο, κάθε αξία που συγκροτεί τον ευρωπαϊκό πολιτισμό από την Καρπασία της Κύπρου, ως τους γκρεμούς του Μόχερ στην ατλαντική ακτή της Ιρλανδίας.

Τέτοιας έκτασης και μαζικής συμμετοχής εγκλήματα μπορούν και συμβαίνουν διότι αφενός η Ευρώπη συμπεριφέρεται λες και πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό, μολυσμένη από την πολιτική ορθότητα κι αφετέρου διότι οι δράστες θεωρούν «δικαίωμα» τους το κυνήγι των δυτικών «πορνών», που φορούν στενά παντελόνια, μίνι φούστες, έχουν ακάλυπτα πρόσωπα. Γι’ αυτούς, αδέρφια, «πόρνες» είναι οι μανάδες, οι γυναίκες μας, οι κόρες μας, οι αδελφές μας. Οφείλουμε να είμαστε ισλαμοφοβικοί, όπως κάποτε ήμασταν ναζιστοφοβικοί.

Η αριστερά και η δουλόφρων ψευτοδεξιά, που υποβάλλει τα σέβη της στην δήθεν πρόοδο και το αντιχριστιανικό, διεθνιστικό μηδενισμό της, άνοιξε πλατιές λεωφόρους να περάσουν οι επιδρομείς από την Ασία και την Αφρική.

Η Τουρκία, το Κατάρ και η Μητέρα της ισλαμικής βαρβαρότητας, η Σαουδική Αραβία, άνδρωσαν το Ισλαμικό Κράτος, με συνεργούς στην αρχή το σύστημα Κλίντον. Η Νούλαντ, βοηθός υπουργός εξωτερικών, αυτή που είχε πει “fuck EU”, η ίδια που ράβει μαρμάρινο παλτό για την Κύπρο, πάνω στο πατρόν του Σχεδίου Ανάν - Απαρτχάϊντ για Έλληνες, κι άλλα καλόπαιδα, έχουν παίξει σημαίνοντα ρόλο με την αποσταθεροποιητική «αραβική Άνοιξη», που έγινε χειμώνας βαρβαρότητας από την Λιβύη ως το Ιράκ.

Όπως και με τους μουτζαχεντίν κατά των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν, η Δύση έχασε τον έλεγχο του τέρατος γι’ άλλη μια φορά. Τα παιχνίδια με τον Μπιν Λάντεν κατέληξαν στους Δίδυμους Πύργους. Ο τυχοδιωκτισμός κατά του Άσσαντ κατέληξε στην σφαγή στο Charlie, στο Μπατακλάν, στην Κολωνία κι έπεται συνέχεια.

Ο Τσίπρας, η Χριστοδουλοπούλου κι ο απίθανος ιδεοληπτικός εσμός που μας κυβερνά, έριξε βενζίνη στο πρόβλημα. Με απόλυτη ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και του ψευτοδεξιού κολαούζου του, πλημμύρισαν την Ευρώπη με κάθε καρυδιάς καρύδι, καλώντας τους μουσαφιραίους να έρθουν, εκπέμποντας ένα ανόητο κι αυτοκαταστροφικό μήνυμα.

Τον Αλέξη, αν δεν τον «φάνε» οι ελεύθεροι επαγγελματίες κι οι αγρότες, θα τον «φάνε» οι μουσαφιραίοι του και τα προβλήματα που προκάλεσε στην Ευρώπη, όπου η μια χώρα μετά την άλλη εφαρμόζουν εξαιρετικά μέτρα.

Οι ίδιες γεωπολιτικές συνθήκες, ο ίδιος πόλεμος μαίνεται τόσα χρόνια. Τίποτα δεν άλλαξε το 2015 και τώρα. Κεφάλια κόβανε και το 2013 και το 2014. Απλά ο Τσίπρας άφησε αφύλακτο αυτό που φύλαξε ο Σαμαράς.

Η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ κι οι άλλοι σουνίτες συνεργοί του Ισλαμικού Κράτους δημιουργούν τις ροές των προσφύγων κι η Τουρκία, ο μεγαλύτερος δουλέμπορος παγκοσμίως, εκμεταλλεύεται και αυτούς και τους λαθρομετανάστες οικονομικά και τους σπρώχνει στην Ευρώπη. Στρατηγικός στόχος τους η δημιουργία πολυάριθμων και πληθυσμιακά ισχυρών ισλαμικών νησίδων διάσπαρτων στην Ευρώπη. Είναι διάσπαρτες ζώσες εκρηκτικές ύλες στο ευρωπαϊκό σώμα, που έχουν ήδη μέσα τους τους πυροκροτητές τους, φανατικούς ιμάμηδες και μουσουλμάνους «ευρωπαίους» υπηκόους, που βουτήχτηκαν στο αίμα αθώων στη Συρία και γύρισαν στην Ευρώπη για να συνεχίσουν τον πόλεμο κατά των «απίστων».

Μαζί με τα όπλα και τις βόμβες και τα μαχαίρια, οι ομαδικοί βιασμοί βάσει σχεδίου και κεντρικών εντολών, είναι πράξεις επιβολής, επέκτασης, μέσω του τρόμου.

Την Ελλάδα ακόμη δεν την χτύπησαν, διότι προς το παρόν τους εξυπηρετεί ως πέρασμα. Μόλις όμως θα έχουν διεκπεραιώσει στην Δύση όσους κρίνουν επαρκείς σε αριθμό, τότε θα έρθει κι η δική μας ώρα. Σκέφτομαι με δέος πως η ευθύνη αντιμετώπισης θα είναι στα χέρια του καταληψία, του ακομβίωτου Στρατάρχη, που ως τώρα είναι ο σκυφτός τροχονόμος των λαθροεισβολέων και του μπαρμπα – Υπουργού Διαλύσεως της ΔΕΛΤΑ.

Ποτέ πριν δεν υπήρχε τέτοια διάσταση ανάμεσα στους λαούς της Ευρώπης και την ηγεσία της. ΜΜΕ, παραδοσιακές ηγεσίες και διανόηση είναι με το κεφάλι χωμένο στην άμμο. Αυτό που συνέβη στο Ρόδερχαμ, όπως και οι ηλίθιες που μοίραζαν προχθές στην Κολωνία λουλούδια σε μετανάστες και πρόσφυγες, είναι η επιτομή του προβλήματος στους πολιτικά ορθούς εγκεφάλους: «όταν η ιδεοληψία μας διαφωνεί με την πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα».

Το καράβι της Ευρώπης μοιραία θα στρίψει. Μία προς μία οι κυβερνήσεις θα παίρνουν δρακόντεια μέτρα αντιμετώπισης του κινδύνου. Θα δούμε πολιτικές κατά της αλόγιστης μεταναστευτικής πλημμυρίδας από συντηρητικούς πολιτικούς, που θα στηρίζουν και σοσιαλδημοκράτες, που θα τρίβουμε τα μάτια μας.

Στην διαδικασία αυτή η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει επισήμως παρίας, λόγω της πολιτικής ανικανότητας του Αλέξη και της Τασίας του. Μετά την οικονομική περιθωριοποίηση, έρχεται ίσως κι η θεσμική, εκτός Σένγκεν. Θα ‘μαστε στα αεροδρόμια του Λονδίνου, της Φρανκφούρτης, του Παρισιού, μαζί με τους Σομαλούς και τους Μπαγκλαντέζους, τα παιδιά μας θα χρειάζονται άδεια παραμονής, στην ουρά πάλι με Μαροκινούς και Αφγανούς. Κερδάμε, θυμωμένε ψηφοφόρε του Αλέξη και της Τασίας.

Το ξεχαρβάλωμα των συνόρων κι η πολιτική – κράχτης του ΣΥΡΙΖΑ, έριξε τις τιμές των δουλεμπόρων, λόγω μικρότερου βαθμού δυσκολίας κι έφερε στις ακτές μας, μαζί με τους αληθινούς πρόσφυγες από την Συρία και το Ιράκ, πλήθη δειλών λιποτακτών, που η χώρα τους σφαγιάζεται κι αυτοί κρύβονται στα φουστάνια των γυναικών, πρώην ισλαμιστές αποκεφαλιστές, «κοιμώμενους» τρομοκράτες που θα ανατινάξουν την ευρωπαϊκή ασφάλεια, και ορδές οικονομικών μεταναστών, κακοποιών, κάθε καρυδιάς καρύδι. Όλοι όμως, κυρίως σουνίτες, βολική πρώτη ύλη για τζιχάντ και το κυνήγι δυτικών «πορνών», όταν οι ιμάμηδες δώσουν το παράγγελμα.

Το καθήκον της ΝΔ είναι η ανατροπή της πλέον καταστροφικής κυβέρνησης μετά αυτής του Δημήτριου Ιωαννίδη κι η αντιμετώπιση του προβλήματος με ατσάλινο χέρι.

Οφείλουμε να συντάξουμε μια μαύρη βίβλο για την Τουρκία, να μην φοβηθούμε να πούμε στα αρμόδια διεθνή όργανα, αυτό που ξεκάθαρα κατήγγειλε προχθές ο Ισραηλινός Υπουργός Άμυνας, πως η Τουρκία είναι χρηματοδότης της ισλαμικής τρομοκρατίας. Να προσκομίσουμε αποδείξεις αυτών για τα οποία βοά κι ο αμερικανικός Τύπος, πως η Τουρκία είναι συνεργός του ISIS και κράτος δουλέμπορος. Να διαμεσολαβήσουμε ανάμεσα στην Δύση και την Ρωσία. Οι Άγγλοι για λογαριασμό του κατερχόμενου Ομπάμα πρωτοστατούν στον πόλεμο προπαγάνδας κατά του Πούτιν, ο οποίος πολεμά ξεκάθαρα κι αποτελεσματικά τους τρομοκράτες. Υπάρχουν ισχυρές συμμαχικές φωνές κατά της πολιτικής ορθότητας στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Να συνταχθούμε μαζί τους.

Κυρίως όμως ας εγκαταλείψουμε, ιδίως εμείς οι Ακρίτες της Ευρώπης, τις ιδεοληψίες που επέβαλε η αριστερά για το μεταναστευτικό και την αξία της χριστιανικής ταυτότητας της Ευρώπης. Κι αυτό είναι πρώτιστο καθήκον της Ελληνικής Κεντροδεξιάς, να γίνει σημαιοφόρος κι αφυπνιστής για όλη την Ευρώπη. Φιλελεύθεροι ναι, αυτόχειρες όχι κι οπωσδήποτε Έλληνες…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Απόδημος avatar
  Απόδημος29/01/2016 07:39:57

  Κύριε Κρανιδιώτη πολύ εύστοχο το άρθρο σας.
  Στο ίδιο πνεύμα είναι και το παρακάτω άρθρο στην WSJ (διαβάστε το όλο, και τις δυο τελευταίες παραγράφους).
  Τουλάχιστον υπάρχουν και άλλού (και στην Αμερική) λογικοί άνθρωποι που δεν σκέφτονται "πολιτικά ορθρα":
  http://www.wsj.com/articles/the-humbling-of-the-west-1453939225

 2. Vassilis avatar
  Vassilis29/01/2016 08:20:40

  Φαηλο, ολα αυτα που αναφερεις, ειναι ψιλα γραμματα για τους οπαδους του Αλεξη και της παρεας του....
  Αγαπητε φιλε το ερωτημα ειναι ενα.....
  Ποιος σε ακουει, και ποιος ειναι αυτος που εχει τα κακαλα να φυλαξει αυτο που φυλαξε ο Σαμαρας σε μια Ελλαδα που μεσα σε ενα χρονο Γ@#$%^& τα παντα?

 3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΤΣΑΡΟΣ avatar
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΤΣΑΡΟΣ29/01/2016 09:12:07

  Φαήλο, μόλις πριν 2 ημέρες, μίλαγα με φίλους για την υπόθεση στο Roderham. Η υπόθεση τελεσιδίκησε το καλοκαίρι με 15-20 ενόχους και ποινές από 7 εώς 17 χρόνια. Θυμάμαι να την διαβάζω στις αγγλικές εφημερίδες την ίδια μέρα που ένας φίλος μου Άγγλος μου δήλωσε ευτυχισμένος γιατί η Αγγλία αποφάσισε να δεχθεί 20 χιλιάδες πρόσφυγες λέει εκείνος, λαθρομεταναστές λέω εγώ. Και όπως είπα στους φίλους γιατί οι ευηπόληπτοι κατά τα άλλα αυτοί επιχειρηματίες, στοχοποιούσαν λευκά κοριτσάκια, χριστιανάκια ? Διότι εάν το έκαναν αυτό σε μουσουλμανάκια, η υπόθεση δεν θα έφτανε στο δικαστήριο. Οι γονείς των παιδιών θα φρόντιζαν για αυτό. Όχι δια της συγκαλύψεως φυσικά αλλά δια του διαμελισμού των δραστών.

 4. Παρατηρητής avatar
  Παρατηρητής29/01/2016 10:40:54

  Για την τραγωδία στο Ρόδεραμ και τις ευθύνες της πολιτικής ορθότητας βλέπε και τον παρακάτω σύνδεσμο:

  https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxra2F0c2ltYW5pc2dyfGd4OjdkNGI1MzI4MWNkN2IzNmQ

 5. βαγόνι avatar
  βαγόνι29/01/2016 12:19:57

  ...κρατώ το " να διαμεσολαβήσουμε ανάμεσα στη Δύση και τη Ρωσσία...",
  εξηγώντας εις αμφοτέρους ότι έχουν περισσότερα κοινά, απο αυτά με τους
  Σαουδάραβες ή τους Τούρκους...αυτά που συνδέουν τον Άντον Τσέχωφ με
  τον Τένεσση Γουίλιαμς, λόγου χάρη...
  ...να και ένας εποικοδομητικός ρόλος, αντί γι'αυτή την ηλίθια αντιπαράθεση...
  ένας επαρκής"go between",βέβαια,θέλει άλλα πρόσωπα και άλλη συγκρότηση...
  να τα βρούμε!

 6. Naruto avatar
  Naruto29/01/2016 12:32:23

  Λίγο πολύ όλοι έχουμε προβληματιστεί με την συμπεριφορά δραστών και θυμάτων . Τί και ποιοί κρύβονται όμως πίσω απο τα γεγονότα ? Το 1990 κατέρρευσε η κομμουνιστική θεωρία , η νομενκλατούρα όμως που κινούσε τα νήματα δεν χάθηκε . Αλλαξε επωνυμία και αντικείμενο απασχόλησης , έγινε παγκοσμιοποίηση και αντί να προωθεί τα δικαιώματα του εργάτη έγινε προστάτης των δικαιωμάτων των πάσης φύσεως μειονοτήτων και διαστραμένων.
  Ο στόχος δεν άλλαξε παραμένει η διάλυση όλων των ηθικών φραγμών , θρησκεία , οικογένεια , δημοκρατία , πολιτισμός και γενικά των θεσμών και αξιών που διακρίνουν τον πολιτισμένο κόσμο . Όπλο τους οι ορδές των κυριολεκτικά και μεταφορικά πεινασμένων μουσουλμάνων και το χάος που προκαλούν στο πέρασμά τους . Μετά έρχεται η απόλυτη εξουσία στον πλανήτη .
  Πίσω απο όλα αυτά κρύβονται οι γνωστοί και άγνωστοι υπερπλούσιοι που παράγουν χρήμα απο το τίποτα και τα τσιράκια τους όπως ο Αλέξης .
  Το χρέος μας είναι να ξεσκεπάσουμε τις μεθόδους ,τους στόχους και τα πιόνια και να ενημερωθεί ο πολίτης .

 7. Sea Loyalty avatar
  Sea Loyalty29/01/2016 15:26:55

  Συμφωνώ με κάθε λέξη του κειμένου του κυρίου Κρανιδιώτη, όμως ας κρατάμε μικρό καλάθι για τις αποφάσεις της ΕΕ στο μεταναστευτικό ζήτημα. Προέχει να απαλλαγούμε από τον Τσίπρα και την παρέα του πριν προλάβουν και ισοπεδώσουν τα πάντα.

 8. Η.Η. avatar
  Η.Η.29/01/2016 17:08:24

  Εξαίρετον άρθρον! Διαδώστε το εις άπαντα τα στελέχη της Ν.Δ., ο Υπουργός Εσωτερικών (!) της οποίας (Πάκης Παυλόπουλος) εδήλωνε, προ ολίγων ετών, από τηλεοράσεως: "Ευχαριστώ όλους τους (λαθρο-) μετανάστες που επέλεξαν την Ελλάδα!" (!!!) Και ο Διευθυντής του (κρατηθείτε!) "Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής" της οποίας Ν.Δ. (ένας ονόματι ...Ζαβός!) εδήλωνε, χαριεντιζόμενος με χαβιαρο-αριστερούλες δημοσιογράφους της ΕΡΤ, και με έκδηλη πρεμούρα μη τυχόν και θεωρηθεί ...δεξιός(!): "Εμείς δεν θα κάνουμε τα παιδιά των Ελληνίδων μανάδων δολοφόνους! Δεν θα τους δώσουμε εντολή να πυροβολούν ανθρώπους στον Έβρο!" (ήγουν το αντίστοιχον της κυρίας Τασίας και των Συριζαίων: "Εμείς δεν θα τους πνίγουμε!").

 9. ΤΤ avatar
  ΤΤ29/01/2016 17:46:28

  ΜΑ ήδη στην Δανία την κατάσχεση των τιμαλφών την υπερψήφισαν οι σοσιαλιστές, που μετέχουν στην κυβέρνηση.

  Η ανατολική Ευρώπη, έχοντας φάει ''πλέριο και μαζικό'' κομμουνισμό τόσες δεκαετίες , δεν μασάει από αυτολογοκρισίες και πολιτικές ορθότητες. από τους ηγέτες Πολωνίας, Τσεχίας, Σλοβακίας και βεβαίως Ουγγαρίας, μέχρι την λαοθάλασσα που διαδήλωσε στην Βαρσοβία κατά της λαθρομετανάστευσης. Ο Όρμπαν θα γραφτεί στην ιστορία ως νέος Τσώρτσιλ, ο άνθρωπος που φώναζε εγκαίρως.

  Όσο για την ΄χωρα όπου κυβερνούν οι παλαβοί των Εξαρχείων, μην έχετε ελπίδες. Όλες οι χώρες έχουν μια συνοικία με γραφικούς no borders, ,μόνο εδώ είναι στη Βουλή και στην κυβέρνηση.

  Είναι αργά, φοβάμαι.

  Μετά τον Αττίλα, ίσως.

 10. Κώστας Σταματάκης avatar
  Κώστας Σταματάκης29/01/2016 18:40:35

  http://www.giapraki.com/136399-to-islam-den-ine-thriskia-tou-konnou-stamataki

 11. rally monkey avatar
  rally monkey31/01/2016 18:29:01

  και εδώ να χαίρεστε το BBC - που λειτουργεί απροκάλυπτα ως μέσο ισλαμικής προπαγάνδας

  στο άρθρο ουδεμία αναφορά (έμμεση/άμμεση) στην εθνική ή θρησκευτική ταυτότητα των εγκληματιών

  http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-south-yorkshire-28939089
  (mus* isl* pak* δεν υπαρχουν στο κείμενο)

  κρατάω το "Υπάρχουν ισχυρές συμμαχικές φωνές κατά της πολιτικής ορθότητας στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Να συνταχθούμε μαζί τους

  που είναι όμως - δεν ακούγονται πουθενά - προβάλουν τους παλιάτσους που έχουν δημιουργήσει όπως πχ η Χ.Α εδώ και ο Φαράτζ στο Η.Β. και το παιχνίδι γινεται πολύ πιο εύκολο έτσι..

  στη Δυση δε βλέπω αξιόπιστη μαχητική αντι-πρόταση
  (που να την υποστηρίζουν και ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ..δυστυχώς..)

 12. Σταματης Περιδης avatar
  Σταματης Περιδης02/02/2016 21:36:19

  Ευγε Φαηλο!Η φωνη σου πρεπει να ακουγεται περισσοτερο!Ο αγνος Ελληνικος εθνικισμος που εκφραζεις πρεπει να βρει στεγη σε εναν δυνατο φορεα επιτελους μακρια απο την αποχρωσα ΝΔ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή!H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.