Το τέλος του Καραμανλή
11/01/2016 00:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το τέλος του Καραμανλή

Ο λαός της Νέας Δημοκρατίας μίλησε. Και είπε ότι δεν ανέχεται να του επιβάλουν οι μονίμως απόντες από τις μεγάλες μάχες, το νέο πρόεδρο και τον τρόπο που θα ασκήσει πολιτική.

Η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπορεί κανείς να πει ότι είναι μια νίκη μακριά από πολιτικές οικογένειες. Γόνος μιας τέτοιας οικογένειας είναι και ο νέος αρχηγός, συνεχίζοντας την παράδοση που υπάρχει στην Ελλάδα να μην ξεφεύγει το πολιτικό σκηνικό από μια άτυπη οικογενειοκρατία που συνεχίζεται επί δεκαετίες.

Ωστόσο, πρόκειται για μια μεγάλη νίκη της ανεξάρτητης φωνής του κάθε Νεοδημοκράτη και της κάθε Νεοδημοκράτισσας. Έχοντας να επιλέξουν ανάμεσα σε συγκεκριμένους υποψήφιους οι επιλογές τους ήταν περιορισμένες. Και επέλεξαν την καλύτερη λύση για το κόμμα και για τη χώρα. Η νίκη του Κυριάκου μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο ότι οι εκλογές αυτές θα καθορίσουν αν η ΝΔ θα μπορέσει να είναι ένα ισχυρό κόμμα στην αντιπολίτευση κι αν θα μπορεί να βάλει τις βάσεις για να ξαναγίνει κόμμα εξουσίας. Γράφαμε ότι η επιλογή Μεϊμαράκη θα γυρίσει πολύ πίσω την παράταξη, όχι γιατί είχαμε κάποιο μένος εναντίον του, αλλά γιατί βλέπαμε ότι δεν μπορεί η ΝΔ να είναι ένα κόμμα που απλά θα υπάρχει χωρίς παρέμβαση και έρμαιο του Τσίπρα.

Ο κόσμος μίλησε και είπε ότι θέλει μια ΝΔ δυνατή στην κοινωνία και τη Βουλή, που θα αποτελέσει το αντίπαλον δέος της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος. Είπε ότι η ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα της νέας ηγεσίας. Και είναι βέβαιο ότι μεταξύ των δύο μονομάχων ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μόνος που έχει αυτά τα προσόντα. Πρέπει τώρα να προχωρήσει με προσεκτικές κινήσεις στη δημιουργία ενός ισχυρού και ελκυστικού κεντροδεξιού κόμματος που δεν θα αποκλείει κανέναν και θα συνθέτει ιδέες. Που δεν θα εκδικηθεί κανέναν και δεν θα διαγράψει κανέναν. Σε αντίθεση με το τι σκεφτόταν να κάνει ο κ. Μεϊμαράκης και το επιτελείο του.

Ο λαός μίλησε και είπε ότι δεν θέλει άλλους πολιτικούς γελωτοποιούς να διασκεδάζουν τον κ. Τσίπρα και την παρέα του. Δεν θέλει άλλους χαχανούληδες να παίζουν ενώ η ΝΔ και η χώρα διαλύονται. Ότι δεν θέλει άλλους οσφυοκάμπτες που κάθε φορά που θα βλέπουν τον Αλέξη θα υποβάλλουν τα σέβη τους.

Οι νεοδημοκράτες μίλησαν και είπαν ότι δεν μπορούν να ανέχονται υπόγειες διεργασίες, επιχειρηματικά deal για να κρατηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία για πολλά χρόνια με τη σύμφωνη γνώμη και της ΝΔ. Μετά από την «επανάσταση» του κόσμου της ΝΔ, για δεύτερη φορά από το 2009, θα πρέπει να σιωπήσουν όλοι οι υβριστές, οι πονηροί, οι σφουγγοκωλάριοι του εκάστοτε αρχηγού ή σωτήρα, τα πολιτικά παρτάλια που τόσο καιρό είχαν μετατρέψει τη Συγγρού σε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τους έκλεισαν το στόμα και τους κόπηκαν τα χαμόγελα. Για σκεφτείτε. Το Μαξίμου ήθελε όσο τίποτε να γίνει αρχηγός ο Βαγγέλας. Το γεγονός ότι θα έχουν παγώσει γιατί πλέον η ΝΔ μπορεί να ξαναγίνει μεγάλο κόμμα είναι μια πρώτη μεγάλη ήττα για τον Τσίπρα.

Και για σκεφτείτε και κάτι άλλο, σχολιάστε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιοι κίνησαν τα νήματα για να βγει πάση θυσία ο εκλεκτός τους, αλλά τώρα την πάτησαν. Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, τη Δευτέρα, μία ημέρα μετά από τις εκλογές, καλεσμένος είναι ο… Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Προφανώς κάποιοι ήταν σίγουροι ότι καλούσαν το νέο αρχηγό της ΝΔ. Τι κρίμα, τους χαλάσαμε τη συνταγή που είχαν φτιάξει για μια κεντροδεξιά αποδυναμωμένη και παιχνιδάκια στα χέρια του Αλέξη και του Πάνου…

Όμως, η νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει και δύο ακόμη σημαντικές πτυχές. Πρώτον, επιτεύχθηκε χάρη στην ωριμότητα που επέδειξε η πλευρά της ΝΔ που χαρακτηρίζεται «σαμαρική». Ο Αντώνης Σαμαράς ουδέποτε άνοιξε τα χαρτιά του και προέταξε την ενότητα της παράταξης σε κάθε περίπτωση. Όμως, οι άνθρωποι που έφτυσαν αίμα χρόνια τώρα για να σώσουν τη χώρα δεν άντεχαν όλο αυτό το πολιτικό σύμφωνο συμβίωσης που πήγαινε να υπογραφεί. Δεν άντεχαν να βλέπουν τον Μεϊμαράκη να συμβιβάζεται με τον ολετήρα της χώρας, με αυτόν που έριξε τη μοναδική κυβέρνηση που είχε κάνει κάτι για τον τόπο στα χρόνια του μνημονίου.

Το δεύτερο και πιο σημαντικό επίτευγμα που έφερε η νίκη Μητσοτάκη είναι ότι σήμανε το τέλος του Καραμανλισμού. Προσοχή, όχι του Καραμανλισμού που δημιούργησε ο Εθνάρχης αλλά του «Καραμανλισμού» που δημιούργησε ο ανιψιός. Ο κρυμμένος εδώ και χρόνια στην ησυχία της Ραφήνας και των λοιπών τουριστικών προορισμών που επέλεγε κάθε λίγο και λιγάκι. Ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας είπε:

«Όχι» στα πολιτικά κομπρεμί του κ. Καραμανλή και της παρέας του με τον κ. Τσίπρα.

«Όχι» στους διάφορους Αντώναρους, Βουλγαράκηδες, Ιωαννίδηδες, Στυλιανίδηδες και τα λοιπά πολιτικά πτώματα που νόμιζαν ότι με το όνομα μπορούν να ξανακερδίσουν το κόμμα και να συνεχίσουν την καταστροφή που άφησαν μισή το 2009.

«Όχι» στους διάφορους επικοινωνιολόγους της συμφοράς, πολιτικούς αναλυτές – λαδωμένους ποντικούς που εδώ και καιρό ήθελαν σώνει και καλά να ξαναφέρουν τον Καραμανλή στο προσκήνιο ενώ αυτός βαριέται να κουνηθεί. Ο… πρόεδρος της καρδιάς μας, όπως πολλοί Καραμανλικοί φωνάζουν, μας τέλειωσε κύριοι.

«Όχι» στους εντολείς που πιστεύουν ότι με το να διατάζουν ποιος θα γίνει πρόεδρος μπορούν να κάνουν πρόβατα τον κόσμο της ΝΔ. Οι νεοδημοκράτες απέδειξαν ότι δεν είναι πρόβατα για να τα βάζει στο μαντρί κανένας Καραμανλής και κανένας Μεϊμαράκης.

«Όχι» στους… Γαλλομαθείς οπαδούς μιας λογικής που λέει ότι ο ψευτοτσαμπουκάς θα ξανακάνει τη ΝΔ μεγάλη. Ο κόσμος θέλει ιδέες, καθαρές πολιτικές, όραμα κι όχι κρυμμένα πίσω από την ανεπάρκειά τους ανθρωπάκια και μαριονέτες.

«Όχι» τέλος στους ιδιοκτήτες. Η ΝΔ είναι μαγαζί γωνία, κάποιοι πίστεψαν ότι μπορούν να το δώσουν ακόμη και αντιπαροχή κερδίζοντας την εύνοια του Τσίπρα, μερικές θεσούλες στο κράτος (βλέπε Παυλόπουλος, Παπαγγελόπουλος και κάποιοι άλλοι «κολλητοί» που έγιναν ξαφνικά ΣΥΡΙΖΑ).

Ο κόσμος της ΝΔ απέδειξε την ωριμότητά του. Μετά από την απόφαση του 2009 για το ποιος θα είναι αρχηγός του, τώρα έδειξε ότι θέλει ένα άλλο κόμμα, μια διαφορετική παράταξη. Και θα το πετύχει. Θα επανέλθει στην εξουσία διότι απλά είναι η μοναδική λύση για τη χώρα.

Antinews

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τάσος avatar
  Τάσος 11/01/2016 00:14:43

  Τον καϋμένο τον Τράγκα σκέφτομαι, που τον έβαζε ο Χ'Νικολής να σκυλοβρίζει τον Κυριάκο. Οπως τον έβαζε να σκυλοβρίζει τον Σαμαρά.

 2. δημης avatar
  δημης 11/01/2016 00:19:06

  ΝΑΙ στα ΟΧΙ σε όλα του Άρθρου ..
  Ενημερώστε μας εγκαιρα ΑΝ έχουμε τίποτα γεννητούρια ΓΟΝΩΝ να πάρουμε γραμμή με ανθοδέσμες για τα Μαιευτήρια να προϋπαντήσουμε τον ΝΕΟ ΣΩΤΗΡΑ......
  -Άν υπήρχε ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ που θα όριζε το ΜΕΛΟΣ ....
  -Που θα μπορούσε ο Γιός του Δασκαλάκου (Κύριε Μεϊμαράκη ) και ΟΧΙ ο Γιός του Πρώην Προωθυπουργού (Αρχηγέ ) να ανέβει με όπλο ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ θα κάναμε αυτές τισ διαπιστώσεις;;;;;;;

 3. ΜΑΡΤΙΟΣ avatar
  ΜΑΡΤΙΟΣ 11/01/2016 00:20:37

  Συμπαθής ο Κυριάκος αλλά η σχέση του με το dna της παρατάξεως είναι ίδια με αυτήν του...Θεοδωράκη.

 4. ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 11/01/2016 00:22:23

  Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο. Και για να μην υπάρξει και καμία παρεξήγηση, ο τίτλος του άρθρου θα έπρεπε να είναι "Οι Νεοδημοκράτες δεν ψήφισαν Κυριάκο. Οι Νεοδημοκράτες ψήφισαν την απελευθέρωσή τους από τα μιάσματα της παράταξης".

 5. Νικ avatar
  Νικ 11/01/2016 00:28:05

  Επιτέλους κάτι διαφορετικό!

  Η Συριζική εφημερίδα "αυγή' έκαψε τον Μεϊμαράκη με τα αγιογραφήματά της!

  Μαζί με τις δηλώσεις του περί συνεργασίας με τον Τσίπρα και την κυβέρνηση !!!!

  Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο Συριζα με την επιλογή του και προειδοποίησε και τον Καραμανλή να μαζευτεί....

  ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ.

  ΄Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη τα λέει όλα και στον Καραμανλή και στον Παυλόπουλο!

  Μόνο ο Σαμαράς κράτησε το στόμα του κλειστό!

  Ιδου το αποτέλεσμα....

 6. Γιάννης Βουγιούκας avatar
  Γιάννης Βουγιούκας 11/01/2016 00:49:10

  Ας ευχηθούμε να μην απογοητευτούμε πάλι γιατί αυτή τη φορά θα έχει ιδιέταιρα τραγικές συνέπειες κυρίως λόγω της εμφάνιςης του κόμματος του ολέθρου. Καραμανλής Σαμαράς όλοι πάνω στο ίδιο γνωστό μοτίβο.Ισως η μόνη φορά που επικράτησε κάποια λογική και γι'αυτό συνέβει το ανέλπιστο.
  Οψόμεθα για μία καινούργια αρχή.

 7. Διογένης avatar
  Διογένης 11/01/2016 01:06:29

  Μεγάλη η ωριμότητα της σαμαρικής πτερυγας και η ωριμότητα του κόσμου που μέσω του Κυριάκου έδωσε τη δυνατότητα να συνεχιστεί η οικονομική πολιτική Σαμαρά,άστα και κατά ένα μέρος.

  Παράδοξο, αλλά αληθινό:

 8. pan avatar
  pan 11/01/2016 01:45:34

  όταν τον επέλεγε για υπουργό,ορισμένοι κοντόφθαλμοι διαμαρτύρονταν ή το ερμήνευαν ως τήρηση των κομματικών ισορροπιών....συγχαρητήρια στον αριστοτέχνη της πολιτικής Αντώνη Σαμαρά.

 9. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΟΖΙΔΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΟΖΙΔΗΣ 11/01/2016 02:35:38

  Λένε πολλοί οτι το μειονέκτημα του Κυριάκου είναι οτι προέρχεται από τζάκι. Έχοντας πλέον την εμπειρία από τον Τσίπρα των καταλήψεων και των ακροβασιών, του φθηνού λαϊκισμού και των αριστερών αγκυλώσεων προτιμώ αυτόν που προέρχεται από πολιτικό τζάκι, τουλάχιστον γνωρίζει τους κανόνες του παιχνιδιού.

 10. Ηλιοποτης avatar
  Ηλιοποτης 11/01/2016 02:42:04

  Νίκη Αντώνη - ήττα του Βουδισμού !
  Νίκη Κυριάκου - ήττα του αχάριστου !
  Αυτά τουλάχιστον τα λίγα , τα καταλάβαμε όλοι.

 11. takhs 7 avatar
  takhs 7 11/01/2016 03:00:42

  el as el as antwnhs samarasssssssss

 12. George N avatar
  George N 11/01/2016 06:19:55

  Ο Καραμανλής είχε τελειώσει έτσι κι αλλιώς και μάλιστα από το 2009 μετά την καταστροφική για τον τόπο πρωθυπουργία του. Πολλοί πιστεύαμε ότι είχε τελειώσει και η ΝΔ και ήμασταν έτοιμοι για χαβαλέ μια και νομίζαμε ότι είναι το μόνο που μπορεί πια να προσφέρει. Τα μέλη της χθες μας εξήγησαν ότι την υποτιμήσαμε και ότι ήμασταν πολύ βιαστικοί και επιπόλαιοι..Μένει να αποδείξει το ίδιο και ο νέος αρχηγός της και σχεδόν σίγουρα νέος πρωθυπουργός.

 13. Άλυτη Εξίσωση avatar
  Άλυτη Εξίσωση 11/01/2016 08:42:37

  Τελικά, σοφά έκανε και δεν μιλούσε ο άνθρωπος τόσον καιρό. Εκ του αποτελέσματος συμπεραίνουμε οτι και όταν μιλά, το αντίθετο του ποθούμενού του καταφέρνει να αιμοδοτήσει.

 14. Gizzer avatar
  Gizzer 11/01/2016 09:59:15

  Καλύτερα από Μειμαράκη, αλλά ουδείς λόγος για έστω και αμυδρό ενθουσιασμό. Ο Κυρ. Μητσοτάκης πέραν της φιλελεύθερης προσέγγισης με την οικονομία ουδέν άλλο γνώρισμα-χαρακτηριστικό που να τον συνδέει με την Δεξιά. Καμία υποστήριξη στην Ορθοδοξία, στα εθνικά είναι χυλός, και για την οικογένεια είδαμε τις απόψεις του που ψήφισε υπέρ του Συμφώνου των Ομοφυλοφίλων. Για τους λαθρομετανάστες ιδέα δεν έχω τι πρεσβεύει (όπως και όλη η σιγούσα ΝΔ). Συμπέρασμα? Δεν υπάρχει Δεξιά στην Ελλάδα. Υπάρχει κενό.

 15. victoria (true) avatar
  victoria (true) 11/01/2016 13:09:43

  Είμαστε ανώτεροι οι Σαμαρικοί πώς να γίνει...

  Ας είναι για καλό. Δεν αντέχει άλλο η χώρα!

 16. ΙΦΘΙΜΟΣ avatar
  ΙΦΘΙΜΟΣ 11/01/2016 15:00:42

  Θεωρώ τον Κυριάκο πολιτικό "υιό" του Αντώνη Σαμαρά, και όχι του πατέρα του. Στα οικονομικά θα τα πάει καλά, όπως και ο Αντώνης . Τώρα αυτό που απομένει είναι να τονίζει σε κάθε ευκαιρία το μόττο του ΑΣ." Είμαστε λαός, όχι πληθυσμός. Είμαστε Χώρα,όχι χώρος". Καλή δύναμη, Κυριάκο.

 17. JIM BEAM avatar
  JIM BEAM 11/01/2016 15:10:57

  Ο Αντωναρος, ο Στυλιανίδης, ο Νικήτας Κακλαμανης, ο Προκοπής Παυλοπουλος, ο Μειμαρακης, ο Φεσας, ο Χατζηνικολαου και πολλοί άλλοι Καραμανλικοί, δεν θα ησυχάσουν μέχρι να εξοντώσουν πληρως τον Καραμανλή !
  Τρομερή ομάδα, μετά απο κάθε μάχη αυτοκαταστρέφεται και εκθέτει τον αρχηγό της !

 18. Honnan avatar
  Honnan 11/01/2016 16:32:26

  Ο κόσμος της ΝΔ απέδειξε την ωριμότητά του. Το θέμα είναι να αποδείξει και η ίδια η ΝΔ ότι έχει ωριμότητα, και να μην αρχίσουν τα σκαψίματα και οι τρικλοποδιές.

 19. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 11/01/2016 23:46:47

  ΙΦΘΙΜΟΣ,

  "Τώρα αυτό που απομένει είναι να τονίζει σε κάθε ευκαιρία το μόττο του ΑΣ." Είμαστε λαός, όχι πληθυσμός. Είμαστε Χώρα,όχι χώρος".

  Αὐτό θά τό ἀναλάβη ὁ ῎Αδωνις, πιστεύω.

  ῾Η ΝΔ εἶναι Κεντροδεξιό κόμμα (προσωπικά θα προτιμοῦσα σκέτο Δεξιό) καί χρειάζεται σύνθεση ἀπόψεων καί πράξεων.

 20. λαέρτης avatar
  λαέρτης 12/01/2016 02:14:07

  Τα είπε όλα το άρθρο. Όταν λέγαμε ότι το ώριμο φρούτο σάπισε αυτό ακριβώς εννοούσαμε. Η στάση Σαμαρά ιδιαίτερα υπεύθυνη, ουσιαστικά κλείδωσε την ενότητα της ΝΔ. Ο Γεωργιάδης απλά μοναδικός. Το μέλλον του ανήκει.

 21. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 12/01/2016 11:17:22

  Οχι βέβαια. Δεν είναι το τέλος του Καραμανλή. Δεν ήταν ο Καραμανλής υποψήφιος και έχασε. Φαντάζεσθε να ήταν? Θα υπήρχε ανθυποψήφιος έστω για ...ομορφιά? Όμως ότι οι ΝΔκράτες τον εκτιμούν ίνε επιλογι ότι αποδέχονται και τις επιλογές του και μάλιστα ενώ έχει επιλέξει τον αναχωρητισμό. Σημειώνω ότι δεν ανήκω στον κύκλο των αθεράπευτων οπαδών του αλλά δε μπορώ να αγνοήσω ότι η κοινωνία τον εκτιμά.

  • LaM avatar
   LaM @ ΣΟΝ ΠΕΝ 12/01/2016 12:37:46

   +1

 22. LaM avatar
  LaM 12/01/2016 12:37:25

  Δεν ειμαι συμφωνος με τους αφορισμους στον ΚΚβ. Έχοντας καλη διάθεση, συμφωνω με την αποφασή του να μην μιλησει για τα πεπραγμένα του το 2004-9 (τα εχει πει, και εν τελει αποφάσισε ο λαος φέρνοντας τον ΓΑΠ), αλλα ειναι βλακωδες να μιλά με΄σω αντιπροσώπων και ειδικά σαν τον Αντωναρο λογου χάρη.

  Όπως και να εχει, παραμένει κεφάλαιο για την ΝΔ και την χώρα, αλλα εκανε το ασυγχωρητο λάθος -οπως και όσα χρονια τον ζησαμε σαν ΠΘ να κρινει λάθος τους ανθρωπους.Ξεκινωντας απο Αντωναρους και Ρουσοπουλους, μέχρι και την επιλογή του στον Μειμαράκη που του καταμαρτυρω -τουλαχιστον- τον διχαστικό του λόγο και τις ανεξηγητες εκρηξεις του. (τι δειχνει αυτο σαν κριτηριο για μελλοντικος ΠΘ;;)

  Σημερα, ο ΚΚβ εχει να αντιμετωπισει μια πραγματικοτητα και αυτη ειναι η φυσική εξέλιξη της καταληξης του κομματος του (;) σε ενα νεοτερο και μοντέρνο πολιτικο. Αν θέλει να προσφέρει στην πορεια οι επιλογές του ειναι συγκεκριμένες: 1) Να σιωπησει οριστικά αποχωρώντας (δεν το επιθυμω καθολου) 2) Να στηριξει τον Κυριάκο και να σεβαστεί την επιθυμια του απλου πολιτη να μην εχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με τους αναρχοφασιστες του Τσιπρα και του Πανάρα. Η στηριξη αυτη προυποθέτει την ανοικτη δηλωση στηριξης και το τέλος στους μεσάζοντες. Αυτο θα φανει -ελπιζω- άμεσα στην πρωτη τους συνάντηση, ίδανικά και με μια δηλωση στις κάμερες.

 23. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 12/01/2016 20:18:39

  LaM,

  ῾Η στήριξη τοῦ ΚΚ ἔπρεπε νά εἶχε γίνει πολύ νωρίτερα, στόν ΑΣ καί τήν κυβέρνηση του. ῾Η μόνη του σκέψη ἔπρεπε νά εἶναι ἡ ῾Ελλάδα πρωτίστως καί μετα τό κόμμα. Από ὅτι ἀπεδείχθη προτίμησε τήν "ἰδιοκτησία" καί ὑπόγειες διεργασίες μέ τόν καταληψία, ἐναντίον ὄχι τοῦ ΑΣ, ἀλλά τῆς βάσης. Αὐτό δέν θά τό συγχωρέσωμε ποτέ. Εἶναι πολύ ἀργά γιά δάκρυα καί διαψεύσεις. Κ Ρ Ι Μ Α τήν ἐκτίμηση στό πρόσωπο του, ἐξατμίσθηκε for good!

  ῎Αδικα περίμενα να τόν ἀκούσω νά κάνη δημόσιες δηλώσεις στήριξης τοῦ ΑΣ καί τοῦ τιτάνιου ἀγῶνα πού εἶχε ἀναλάβει γιά τήν σωτηρία τῆς῾Ελλάδας.

  • LaM avatar
   LaM @ Φωτεινή 13/01/2016 09:48:40

   +1
   σου εχω απαντησει & στο "Πατριώτες και κομματάρχες"

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.