Το τέλος του Καμμένου, οι αριστεροδεξιοί  μηδίσαντες και η εξάντληση(;) της τετραετίας
28/09/2018 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το τέλος του Καμμένου, οι αριστεροδεξιοί μηδίσαντες και η εξάντληση(;) της τετραετίας

Προτού αναλύσουμε το διαφαινόμενο διαζύγιο Τσίπρα - Καμμένου οφείλουμε να συγχαρούμε τον πρωθυπουργό που πέταξε και το τελευταίο… αριστερό φύλλο συκής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη, επισημοποιώντας ότι είναι ο πιο αμερικανόφιλος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης. Πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ στην επέτειο της 17ης Νοεμβρίου θα καταθέτει δύο στεφάνια, ένα στην Πρεσβεία κι ένα στο Πολυτεχνείο. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το γνωστό σύνθημα “φονιάδες των λαών Αμερικάνοι” θα αντικατασταθεί με το “Αβράκωτε ζεις εσύ μας οδηγείς”.

Επί του θέματος.

Η βόμβα που έριξε ο Τσίπρας στον Καμμένο επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Antinews. Δηλαδή ότι o λαοπρόβλητος θα κάνει τα πάντα για να εξαντλήσει την τετραετία.

Η σιγουριά που εμφάνισε στις δηλώσεις του στην Wall Street Journal, δείχνει ότι η συμφωνία με τους αριστερούς μηδίσαντες τόσο για την στήριξη της συμφωνίας των Πρεσπών όσο και της δεδηλωμένης της κυβέρνησης αν προκύψει ζήτημα ψήφου εμπιστοσύνης, έχει κλείσει. Οι μηδίσαντες όμως δεν θα είναι μόνο αριστεροί αλλά και δεξιοί. Εκτός από τους Ποταμίσιους, κάποιους από την ευρύτερη κεντροαριστερά, την Παπακώστα που ήδη πήδηξε στο καράβι του ΣΥΡΙΖΑ και τον Παπαχριστόπουλο που είναι έτοιμος να πηδήξει, το μενού περιλαμβάνει κι άλλους ΑΝΕΛίτες. Όχι μόνο τον Ζουράρι όπως αρκετοί φαντάζεστε, αλλά κι άλλους που μπροστά στην καρέκλα της εξουσίας θυσιάζουν τα πάντα.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Τσίπρας είναι επτάψυχος κι ότι δεν αναμένεται να απαλλαγούμε σύντομα από την παρουσία του.

Φυσικά μένει να δούμε τι θα βγάλει η κάλπη στα Σκόπια, καθώς αποτελεί την θρυαλλίδα για τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Αυτή θα κρίνει αν θα πετύχει ή όχι η αποστασία που ετοιμάζεται για την στήριξη του Τσίπρα.

Πιθανολογούμε ότι μετά από τις απίστευτες πιέσεις του διεθνούς παράγοντα και την έμμεση στήριξη της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση των Σκοπίων, στο δημοψήφισμα θα επικρατήσει το ΝΑΙ. Ο μόνος που αντιστέκεται είναι ο Ιβάνοφ, αλλά στο τέλος μάλλον θα μείνει μόνος του να φωνάζει, καθώς απ΄ ότι φαίνεται οι Σκοπιανοί θα θυσιάσουν τον... πατριωτισμό τους για το χρήμα και την ισχύ που θα αποκτήσουν με την ένταξη της χώρας τους στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Κυριακή κοντή γιορτή.

Ωστόσο, υπάρχει και το ενδεχόμενο εάν δεν επικρατήσει το ΝΑΙ ή δεν υπάρξει η απαιτούμενη πλειοψηφία για να είναι έγκυρο, ο Ζάεφ να φέρει για κύρωση την συμφωνία στην Σκοπιανή Βουλή, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Ντιμιτρόφ ότι το δημοψήφισμα είναι συμβουλευτικό και δεν δεσμεύει την κυβέρνηση.

Συνεπώς, οι Σκοπιανοί θα εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα που τους δίνεται για να μην χάσουν την ευκαιρία της ζωής τους. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε.

Με τα χέρια λυμένα, λοιπόν, αλλά και την στήριξη των αριστεροδεξιών ριψάσπιδων, ο λαοπρόβλητος θα κυρώσει ανεπηρέαστος το ξεπούλημα της Μακεδονίας κι από την πλευρά του.

Κι όχι μόνο δεν θα καταρρεύσει, αλλά θα μακροημερεύσει. Έτσι η... αριστερή παρένθεση που κάποιοι ονειρεύονταν θα έχει γίνει... εγκυκλοπαίδεια με αυτούς που την εισηγήθηκαν να αναρωτιούνται αν έκαναν λάθος που την πρότειναν ή όχι.

Στο μεταξύ, ο Τσίπρας με τα νέα συντρόφια του θα μοιράζει ελεημοσύνη στους τσακισμένους από τα μνημόνια κάνοντάς τους να πιστεύουν ότι όντως απαλλάχθηκαν από αυτά.

Κι όπως γράψαμε, θα χρησιμοποιήσει τις ευρωεκλογές - αυτοδιοικητικές ως «βαρόμετρο μαυρίσματος» και ανάλογα το μαύρισμα ανάλογο και το παπατζιλίκι με το οποίο θα πορευθεί μέχρι το τέλος της τετραετίας ή λίγο νωρίτερα.

Μην ξεχνάτε ότι έχει… καβάτζα 25 δισ. περίπου τα οποία μπορεί να κάνει ό, τι θέλει. Κι ας μην προτρέξουν ορισμένοι να πουν ότι είναι για τις υποχρεώσεις της χώρας. Χέστηκε (με το συμπάθιο) για την χώρα και τα προβλήματα που θα προκύψουν στο μέλλον. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να διασώσει το σαρκίο του. Έτερον ουδέν.

Την ίδια στιγμή η ΝΔ θα συνεχίζει να ζητάει εκλογές προτάσσοντας το πρόγραμμά της που θα έχει μπαγιατέψει ως λύτρωση από τα δεινά του λαοπλάνου, ευελπιστώντας ότι έτσι θα κατακτήσει την αυτοδυναμία. Για τα εθνικά και τα κοινωνικά θέματα δεν αξίζει να ασκούμε πλέον κριτική διότι είμαστε σίγουροι ότι οι φωστήρες της Πειραιώς θα ακολουθήσουν μέχρι τέλους την φιλελέφτ ατζέντα για να σιγουρευτούν ότι έχει εμπεδωθεί από τους δεξιούς ότι δεν είναι δεξιοί. Άλλη μια παγίδα του Τσίπρα στην οποία έπεσαν σαν χαϊβάνια.

Γι΄αυτόν που στεναχωριόμαστε πραγματικά όμως είναι ο ακομβίωτος. Που να το περίμενε ο άνθρωπος που θα απάλλασσε την Ελλάδα από τη βρώμα της Μεταπολίτευσης ότι στο τέλος θα τον πούλαγαν μέχρι και οι δικοί του.

Δεν ρώταγε τον Αλαβάνο να του πει τι εστί μικρός Αλέξης, πριν σπεύσει να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά;

Άντε τώρα μετά από αυτά που έχει σούρει στον Μητσοτάκη να τον πείσει να τον ξαναπάρει στο κόμμα.

Τουλάχιστον αν δεν καταφέρει να ξαναπάει στη ΝΔ, ας φροντίσει να πάρει την στολή του ΟΥΚα πριν φύγει από το Άμυνας, για να του κρατάει συντρόφια τις κρύες νύχτες του χειμώνα όταν θα αναπολεί... τα περασμένα μεγαλεία.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε σίγουροι ότι ο Πρόεδρος Πάνος δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Όλο και κάποια ράμματα θα έχει για τη γούνα του Αλέξη. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τον συνεταίρο.

Αναμένεται μεγάλο... ξεκατίνιασμα.