Το «ραντεβού στα γουναράδικα» το ξέχασε ο Τζανακόπουλος;
12/11/2016 14:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το «ραντεβού στα γουναράδικα» το ξέχασε ο Τζανακόπουλος;

Σε ένα από αυτά τα site που γλείφει το σύστημα Μαξίμου διαβάζουμε την εξής είδηση:

«Πράξη πολιτικής χυδαιότητας» χαρακτηρίζει η κυβέρνηση τη γνωστή αφίσα της ΑΔΕΔΥ που στοχοποιεί τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

«Κανείς υπουργός της σημερινής κυβέρνησης δεν λειτουργεί αυτόνομα», επισημαίνει σε δήλωσή του, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, «αλλά όλοι και όλες υπηρετούν το συλλογικό μας σχέδιο που έχει στόχο τη στήριξη του κόσμου της εργασίας, την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και το τέλος της επιτροπείας.

Η εξόχως προκλητική αυτή κίνηση», συνεχίζει, «επιλέχθηκε να γίνει απέναντι σε έναν υπουργό της σημερινής κυβέρνησης, ενώ για χρόνια το πολιτικό προσωπικό των κυβερνήσεων της καταστροφικής πενταετίας ουδέποτε στοχοποιήθηκε -και ορθώς- από τους επίσημους φορείς του συνδικαλιστικού κινήματος, με τέτοιο αγοραίο τρόπο».

Η δήλωση του κ. Δ. Τζανακόπουλου καταλήγει με την επισήμανση, «η πολιτική διαμαρτυρία και οι αγώνες των εργαζομένων είναι οξυγόνο για τη δημοκρατία. Ο κανιβαλισμός και η ανθρωποφαγία είναι μέθοδοι άλλων χώρων, ξένων προς το συνδικαλιστικό και εργατικό κίνημα το οποίο κάποιοι υπονομεύουν με τέτοιες ενέργειες».

Όλα αυτά τα ωραία τα είπε ο νεόκοπος κυβερνητικός εκπρόσωπος για μια αφίσα της ΑΔΕΔΥ που γράφει καταζητείται κάτω από τη φωτογραφία του Χουλιαράκη τον οποίο εν ολίγοις χαρακτηρίζει και άνθρωπο των δανειστών.

Πράγματι, καταδικαστέα μια τέτοια ενέργεια, γιατί άλλο να κάνεις πολιτική αντιπαράθεση και άλλο να στοχοποιείς τόσο απροκάλυπτα έναν υπουργό. Φανταστείτε να βρουν στο δρόμο τον Χουλιαράκη κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι που θα έχουν δει την αφίσα του σωματείου τους. Θα τον τσακίσουν στο ξύλο. Γι’ αυτό τέτοιες προκλητικές ενέργειες τον τραμπουκισμό ενεργοποιούν και τίποτε άλλο.

Αλλά για δείτε ποιος μιλάει για στοχοποίηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ που από το 2010 και μετά δεν άφησε υπουργό ή στέλεχος της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ ή της ΔΗΜΑΡ όταν ήταν στην κυβέρνηση, που να μην τον έχει στοχοποιήσει. Τι να πρωτοθυμηθούμε. Τον Τσίπρα που χαρακτήριζε τον Στουρνάρα μέσα στη βουλή «εκτελεστή της ελληνικής κοινωνίας;»

Να θυμηθούμε τον Παναγούλη, πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε μέσα στη Βουλή σε υπουργούς της ΝΔ ότι θέλουν λιντσάρισμα όπως ο Καντάφι;

Να θυμηθούμε τον Πανούλη τον ακομβίωτο που προέτρεπε πολίτες στη Χαλκιδική να λιντσάρουν τον δήμαρχο για την υπόθεση των Σκουριών;

Να θυμηθούμε αγανακτισμένους πολίτες με τη βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ που έβγαζαν αφίσες με τοπικούς βουλευτές άλλων κομμάτων και με τον τίτλο «ανεπιθύμητοι»;

Ξέχασε ο Τζανακόπουλος τον πρότερο έντιμο βίο του στα Εξάρχεια και πώς στοχοποιούσαν όποιον είχε άλλη άποψη; Ξέχασε τους χαρακτηρισμούς «δοσίλογους», «γερμανοτσολιάδες», «μερκελιστές»; Ξέχασε που εκμεταλλεύονταν συνδικαλιστές όπως οι φαρμακοποιοί οι οποίοι έβγαλαν αφίσα κι έλεγαν κάθε φαρμακείο να γίνει εκλογικό κέντρο και να μην ψηφιστεί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ;

Ξέχασαν τη χυδαία επίθεση κατά του Πάγκαλου μέσω της Αυγής με διευθυντή τον Φίλη όταν και τον χαρακτήριζαν «χοντρό»;

Το «ραντεβού στα γουναράδικα» του συντρόφου Διαμαντόπουλου το έχουν ξεχάσει;

Έλεος, λοιπόν, με τη στοχοποίηση η οποία δεν είναι καλή από κανέναν. Όχι όμως να ρίχνουν οι αριστεροί στο λάκκο των λεόντων δεξιούς κι αυτό να είναι επαναστατική πράξη ενώ το αντίθετο να είναι χυδαία επίθεση.

Όχι να μιλάει και ο Τζανακόπουλος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και ό,τι έχει κάνει το οφείλει ακριβώς στην στοχοποίηση αντιπάλων, για να μην πούμε και τίποτε χειρότερο.