Φωτο: Japantimes.co.jp
Φωτο: Japantimes.co.jp
29/07/2018 21:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το έγκλημα αποκαλύπτεται – Μονόδρομος η παραίτηση!!!

Με πάταγο κατέρρευσαν η προπαγάνδα και τα ψέματα του Μαξίμου για την τραγωδία στο Μάτι μετά από τις σημερινές αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, του επικεφαλής των 40 ανδρών της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών του Λιμενικού και του προέδρου των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, η κυβέρνηση γνώριζε από το απόγευμα της Δευτέρας για την ύπαρξη νεκρών στην παραλία και στην ευρύτερη περιοχή του Ματιού.

Σε ένα ρεσιτάλ κυνισμού ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής, επιβεβαίωσε ότι είχε ενημερωθεί για το χάος που επικρατούσε στο Μάτι, αλλά δεν κρίθηκε ασφαλής η πληροφόρηση καθώς προήλθε από τους άνδρες των ΟΥΚ οι οποίοι επιχειρούσαν στη θάλασσα.

Έλεος κύριε Κουρουμπλή! Αν δεν κρίνεται ασφαλής η ενημέρωση από το πιο επίλεκτο σώμα των ενόπλων δυνάμεων τότε ποιος έπρεπε να σας ενημερώσει για να κινητοποιηθείτε ώστε να μετριαστεί η εθνική τραγωδία που βιώνουμε;

Το τραγικό όμως είναι ότι ενώ η κυβέρνηση γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, έσπευσε να το αποκρύψει στήνοντας ένα θλιβερό επικοινωνιακό σόου το βράδυ της Δευτέρας με επικεφαλής τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Για μια ακόμη φορά δηλαδή ο Τσίπρας επιχείρησε να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό με τις γνωστές επικοινωνιακές πομφόλυγες. Η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Τί να πούμε πια; Πως να χαρακτηρίσουμε πλέον την αναισθησία του πρωθυπουργού και των υπουργών του;

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις την αναλγησία τους. Κυριολεκτικά πάτησαν επί πτωμάτων για να καλύψουν την διαχειριστική ανεπάρκειά τους που οδήγησε στον πύρινο όλεθρο με μοναδικό γνώμονα την διατήρηση της εξουσίας.

Μηχανεύτηκαν θεωρίες συνωμοσίας (oι έρευνες τελικώς στρέφονται στην αμέλεια ενός 65χρονου), επικαλέστηκαν τον στρατηγό άνεμο, στηλίτευσαν προηγούμενες κυβερνήσεις και πέταξαν την ευθύνη για την καταστροφή στους πολίτες για να παραμείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες που λάτρεψαν όσο κανείς.

Κι αφού μας είπαν ότι τα έκαναν όλα τέλεια και ουδείς μπορούσε να πράξει αποτελεσματικότερα, εκ των υστέρων έβαλαν το ανδρείκελο που υποδύεται τον πρωθυπουργό να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για να διασώσουν το προφίλ του που κατακρημνίστηκε.

Έλα όμως που δεν γνώριζαν οι ελεεινοί ότι όταν σκυλεύεις τους νεκρούς είναι θέμα χρόνου να πληρώσεις με το χειρότερο τίμημα την κτηνωδία σου.

Η αρχή έγινε με τις αποκαλύψεις των σωμάτων ασφαλείας και των διασωστών που συμμετείχαν στην τιτάνια επιχείρηση στο Μάτι. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα υπάρξουν και νέα στοιχειά που θα ρίξουν περισσότερο φως στην ανικανότητα των κυβερνώντων.

Και τότε θα βρεθούν αντιμέτωποι με την οργή του λαού που προσπάθησαν και πάλι να περιπαίξουν. Και αυτή τη φορά είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να τους γλυτώσουν οι προπαγανδιστικοί τους μηχανισμοί.

Πλέον η μόνη λύση μπας και αποφύγουν τα επίχειρα της δολοφονικής αμέλειάς τους είναι η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!

Διαφορετικά, η μήνις των πολιτών θα μετατραπεί σε φωτιά και θα τους κάψει.

Τελειώσατε! Όσο γρηγορότερα το παραδεχτείτε, τόσο ευκολότερα θα γιατρευτούν οι πληγές που προκαλέσατε στη χώρα.