«Της Πατρίδας μου η Σημαία…»
19/11/2016 17:08
​Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη​​
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Της Πατρίδας μου η Σημαία…»

Κάνετε διάλογο με παιδεραστές για το «δικαίωμα» τους στην παιδεραστία; Με πρεζέμπορους για το «δικαίωμα» τους να πουλάνε πρέζα; Ψιλοκουβέντα πιάνετε με φονιάδες, διαρρήκτες, κλέφτες, βιαστές, αρχαιοκάπηλους για το «δικαίωμα» να κάνουν όσα κάνουν; Προφανώς όχι.

Τότε γιατί να κάνετε διάλογο με συμμορίες εγκληματιών που καίνε την Σημαία μας κι όσους τους δικαιολογούν. Στον κάθε Πετρόπουλο έχετε, όχι το δικαίωμα αλλά την υποχρέωση, να του πείτε να το βουλώσει.

Διότι η προσβολή του εθνικού συμβόλου είναι ποινικό αδίκημα. Δεν υπάρχει δικαίωμα στο έγκλημα. Και μάλιστα τιμωρείται και ο εγκωμιασμός του.

Ξύλο, αν αντισταθούν, και φυλακή. Αυτή είναι η μόνη λογική και ενδεδειγμένη στάση.

Καταστολή. Σκέτη νέτη.

Δεν αρκεί το αυτονόητο, η εφαρμογή της ισχύουσας διάταξης. Απαιτείται η δρακόντεια αυστηροποίηση της.

Κι αυτό θα κάνει η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ όταν της δώσετε την δύναμη.

Όποιος προσβάλλει την Σημαία που συμβολίζει την Ελευθερία μας, τους Ήρωες μας, την Τιμή μας, την ίδια μας την ύπαρξη, αν είναι Έλληνας, είναι προδότης, αν είναι ξένος, είναι ανθέλληνας. Κι οι δυο εγκληματίες. Ποινή χωρίς μετατροπή ή αναστολή, χωρίς δικαίωμα πρόωρης αποφυλάκισης. Ο πρώτος, ο «Έλληνας», ισόβια στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και δήμευση της περιουσίας του, να καταστεί κοινωνικά απόβλητος. Ο δεύτερος, αν έχει άδεια παραμονής ή έχει ελληνοποιηθεί, μαζί με την δήμευση της περιουσίας του αφαίρεση της άδειας παραμονής ή της υπηκοότητας και μετά την έκτιση της ποινής του ισόβια απέλαση.

Τα ίδια και για όποιους εγκωμιάζουν το έγκλημα.

Οι συμμορίες των βάνδαλων πρέπει να συντριβούν.

Να ανασυσταθεί η ΔΕΛΤΑ κι αν δεν αρκεί, να φτιαχτεί και ΕΨΙΛΟΝ και ΣΙΓΜΑ ΤΑΥ, ό,τι απαιτείται ως το τελευταίο γράμμα του Αλφαβήτου.

Κανένας διάλογος με προδότες, κανένας διάλογος με εγκληματίες κι όσους τους δικαιολογούν. Μόνο τιμωρία.

Όποιου δεν του αρέσει, έχει ολόκληρο πλανήτη γύρω του, να ξεκουμπιστεί και να ζήσει αλλού.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης – Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ