Τι να φτουρήσει η... Μακεδονία μπροστά στην καρέκλα
12/06/2018 16:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τι να φτουρήσει η... Μακεδονία μπροστά στην καρέκλα

Με την χαρά έμειναν όσοι πίστευαν ότι ο Καμμένος θα ανακοίνωνε την παραίτησή του από το υπουργείο Άμυνας, με αφορμή το ξεπούλημα της Μακεδονίας που μεθοδεύει ο... μικρός Αλέξης.

Για μια ακόμη φορά ο ακομβίωτος δήλωσε με παρρησία μπροστά στους δημοσιογράφους πόσο αγαπά την καρέκλα κι ότι θα κάνει τα πάντα για να την κρατήσει.

Ψέλλισε και κάτι για την κάθετη διαφωνία του να περιλαμβάνεται ο όρος «Μακεδονία» στο ονοματολογικό, καθώς κι ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν την συμφωνία εφόσον έρθει στη Βουλή.

Βέβαια, για να μην μείνει παραπονεμένο το συνεταιράκι του, προσπαθώντας να πείσει τους σανοφάγους ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται, πέταξε το μπαλάκι στους Σκοπιανούς εκτιμώντας ότι με τους όρους που περιέχει η συμφωνία δεν θα γίνει αποδεκτή σε δημοψήφισμα ή ψηφοφορία στη Βουλή τους.

Εκεί κατάντησε το... δεξιό δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ. Να επικαλείται τον... πατριωτισμό των Σκοπιανών μπας και επισκιάσει τον εθνομηδενισμό τους.

Διότι αν ήταν πραγματικά πατριώτης ο Καμμένος θα είχε παραιτηθεί για να διασώσει την Μακεδονία και δεν θα έδινε συνεντεύξεις Τύπου για να θολώσει τα νερά σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσει την καρέκλα.

Η πλάκα είναι ότι νόμιζαν πως θα εγκλωβίσουν και τη ΝΔ στον εθνομηδενισμό τους. Βαυκαλίζονταν, ότι θα την αναγκάσουν να συμμετάσχει στο ξεπούλημα, στριμώχνοντάς τη μέσω των διαπραγματεύσεων που είχαν κάνει προηγούμενες κυβερνήσεις της παράταξης, ώστε να διασωθεί ο στρατάρχης σφετεριζόμενος τη δεξιά δυσαρέσκεια.

Έλα όμως που η ΝΔ είπε Όχι στην προδοσία, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τη συμφωνία – έκτρωμα και έμειναν με... την προβοκάτσια στο χέρι.

Πάλι την πάτησαν τα αριστεροδεξιά συντρόφια. Ακόμη μία υπονόμευση κατά του Μητσοτάκη κατέρρευσε με πάταγο.

Παιδιά, αφήστε καλύτερα τις ίντριγκες, δεν το έχετε. Ό, τι κι αν κάνετε σας γυρίζει μπούμερανγκ.

Είναι προτιμότερο να απολαύσετε τις τελευταίες μέρες στην εξουσία, γιατί δεν πρόκειται ποτέ να την ξαναδείτε.

Καλό είναι να αρχίσετε να προετοιμάζεστε και για τα Ειδικά Δικαστήρια που έρχονται...