Θα ξυπνήσουν ποτέ στη ΝΔ ή θα κυριαρχεί η Αριστερά στο κράτος και η Χρυσή Αυγή στο παρακράτος;
07/11/2015 20:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Θα ξυπνήσουν ποτέ στη ΝΔ ή θα κυριαρχεί η Αριστερά στο κράτος και η Χρυσή Αυγή στο παρακράτος;

Ας κάνουμε μια υπόθεση: Στη θέση του Γιώργου Κουμουτσάκου προχθές στο Σύνταγμα ήταν ένας βουλευτής της Αριστεράς. Ας πούμε ήταν το… κεφάλι του Νίκου Φίλη που δεχόταν τις γροθιές όπως είπε η ανεκδιήγητη κυβερνητική εκπρόσωπος, μια κάποια Γεροβασίλη. Σκεφτείτε αμέσως μετά τι θα είχε συμβεί. Θα σας το περιγράψουμε γιατί ορισμένοι, οι περισσότεροι μάλιστα, ζουν σε απόλυτη νιρβάνα στη χώρα αυτή. Ειδικά στη Νέα Δημοκρατία που αγρόν αγοράζουν.

Λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξέδιδε πύρινες ανακοινώσεις. Στη Βουλή οι βουλευτές του θα έκαναν έναν απίστευτο χαμό. Θα ακούγαμε τα εξής: «Οι φασίστες σκοτώνουν την Αριστερά. Ακροδεξιό παρακράτος δρα κάτω από τη μύτη της κυβέρνησης», «χτυπάνε τους αγωνιστές συντρόφους μας» και άλλα τέτοια.

Το χειρότερο; Χιλιάδες κόσμος θα μαζευόταν στο Σύνταγμα και θα μούντζωνε τη δεξιά, τους υπόλοιπους βουλευτές, πλην της Αριστεράς. Θα έκαναν διαδηλώσεις, θα άνοιγαν την πόρτα στους μπαχαλάκηδες για να κάψουν την Αθήνα.

Και βεβαίως για όλα αυτά δεν θα έφταιγαν οι νεοναζί, οι Χρυσαυγίτες ή όποια άλλα κατακάθια της κοινωνίας. Φταίχτες θα ήταν οι Νεοδημοκράτες, ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ να στήνει παιχνίδια εντυπωσιασμού και να τα κερδίζει.

Σκεφτείτε επίσης έναν υπουργό δημόσιας τάξης σε μια κυβέρνηση της ΝΔ. Έναν υπουργό υπεύθυνο γι’ αυτήν την απαράδεκτη Αστυνομία που έβλεπε τους φασίστες να δέρνουν βουλευτή (ή ακόμη και απλό πολίτη) και να μην κάνουν τίποτε. Ούτε μια σύλληψη την ώρα της πράξης, ούτε ένα κλομπ δε σηκώθηκε να ανοίξει τα κεφάλια αυτών των βλαμμένων που έχουν κάψει μυαλά από τα αναβολικά και που πουλάνε εθνικοφροσύνη με το κιλό.

Θα μπορούσε να σταθεί ένας τέτοιος υπουργός με την πίεση που θα δεχόταν από την αριστερά; Ένας υπουργός που λέει ότι είναι θέμα χρόνου οι συλλήψεις και τον μόνο που πιάνουν είναι αυτόν που προστάτευε από τα μπουνίδια τον Κουμουτσάκο;

Συνέβησαν όλα αυτά χθες; Ή μήπως είδαμε μια αναιμική (των περισσότερων) αντίδραση από την πλευρά της ΝΔ αλλά και από τα υπόλοιπα κόμματα; Ένας βουλευτής και μάλιστα άξιος, με περγαμηνές στο εξωτερικό, ψηφισμένος ως ο καλύτερος ευρωβουλευτής, έφαγε άγριο ξύλο και το μόνο που κάνει η ΝΔ είναι απλά να ρίχνει καμιά ανακοίνωση, να λέει κάτι για τα μάτια του κόσμου και έτερον ουδέν.

Μα που είναι ο κόσμος της; Που είναι οι μηχανισμοί της; Η ΔΑΠ και η ΟΝΝΕΔ που βρίσκονται; Τους έχει πάει ο Παπαμιμίκος και ο Ιωαννίδης εκδρομή στη Μύκονο και δεν μπορούν να κάνουν μια διαδήλωση κατά της χούντας της Αριστεράς; Ή μήπως τρώνε πολύ χρόνο προσπαθώντας να αναστήσουν τον Τζιτζικώστα;

Που είναι σύσσωμο το κόμμα που στήριξε τη Δημοκρατία στον τόπο; Που είναι το κόμμα της ευρωπαϊκής προοπτικής και της συνεχούς μάχης κατά του φασισμού, της ακροδεξιάς ή της ακροαριστεράς; Κοιμούνται στη ΝΔ τον ύπνο του δικαίου. Ομφαλοσκοπούν όταν η κοινωνία τους έχει ξεπεράσει. Κυρίως, όμως τους ξεπέρασε η Αριστερά που κυριαρχεί απόλυτα.

Άραγε αυτή τη ΝΔ τους άφησε ο Σαμαράς; Αυτός δεν ήταν που έβαλε στη φυλακή τους νεοναζί τους οποίους τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύει; Ο Σαμαράς δεν ήταν που αψήφησε το πολιτικό κόστος και έχωσε στην ψειρού τα αποβράσματα που τώρα κάνουν πάλι την παρουσία τους εμφανή χωρίς κανείς να τους εμποδίζει; Αυτή τη ΝΔ πήραν άλλοι και την έχουν ευνουχίσει. Δέρνουν βουλευτές της και δεν ξεσηκώνονται, δεν γυρίζουν τον κόσμο ανάποδα, δεν απαιτούν να συλληφθούν οι τραμπούκοι. Θα ξυπνήσουν ποτέ άραγε ή θα κυριαρχεί η Αριστερά στο κράτος και η Χρυσή Αυγή στο παρακράτος;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 07/11/2015 08:21:06

  "Καί κερατάδες καί δαρμένοι" ὅπως λέει ο λαός μας.

  ῾Η Εὐρώπη, τό Εὐρωπαικό κοινοβούλιο θά βγάλουν ἀνακοίνωση γιά ἕνα βουλευτή του ἐπί χρόνια;; Νά τό χαίρεθε τό συνταιράκι σας τόν ἀλέξη πού ἔσκυψε στά τέσσερα καί τοῦ τά πήρατε ΟΛΑ!

  ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ, RAGEEEE!!!!! Μόνο στήν ῾Ελλάδα!! Μεχρι πότε θά τρώη ἡ ΔΕΞΙΑ σφαλιάρες καί τρομοκρατικά χτυπήματα ἀπό τήν Κ . . ΛΟΑΡΙΣΤΕΡΑ;;

  ΕΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΕΝΑΣ ΑΔΩΝΙΣ, ποῦ εἰσαστε;; ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΕΘΝΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΙΣΤΕΣ.

 2. Τάσος avatar
  Τάσος 07/11/2015 08:45:24

  Οταν δολοφονήθηκε ο Τζώρτζης Αθανασιάδης βγήκε ο κόσμος της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη, 5 χιλιάδες άνθρωποι και κάναμε πορεία στο κέντρο. ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ! κύριοι, χωρίς ούτε προσυνεννόηση ούτε τίποτα. Μας συνείχε όμως η ιδεολογία και ο πατριωτισμός, που εκφράζονταν τότε από την Ηγεσία. Βλέπεις τα γκεσέμια σήμερα που δεν μπορούν όχι τον κόσμο να τραβήξουν αλλά ούτε να πείσουν τον εαυτό τους...

 3. Κώστας Σταματάκης avatar
  Κώστας Σταματάκης 07/11/2015 08:50:02

  Ήμουν εκεί από τις τέσσερις, όταν άρχιζε να μαζεύεται ο κόσμος στην κάτω πλατεία πριν προχωρήσει η πορεία από φιλελλήνων προς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Τους είδα (τους χρυσαυγίτες) και τα είδα όλα. Είδα τους Πόντιους με τις στολές τους, είδα γυναίκες με παιδιά, είδα ηλικιωμένες μαυροντυμένες γιαγιάδες, απλούς ανθρώπους με τα λάβαρα τους από τους συλλόγους τους από τις χαμένες πατρίδες, είδα μαθητές από τα γυμνάσια και τα λύκεια από τα Σούρμενα και το Μενίδι με φανελάκια των συλλόγων τους (να θυμίζουν τον τόπο καταγωγή τους, την Σινώπη, την Τραπεζούντα, την Σαμψούντα κλπ), άκουσα την ποντιακή λύρα να παίζει και σε μερικές παρέες κάποιοι να σηκώνουν τα χέρια ψηλά και να χορεύουν με το χαρακτηριστικό ποντιακό τρόπο.

  Όταν γύρισα σπίτι, αυτό που είδα στις ειδήσεις για την συγκέντρωση-διαμαρτυρία κατά των απόψεων του Φίλη, αρνητή της γενοκτονίας των Ποντίων και των Μικρασιατών Ελλήνων, θαυμαστή του Κεμάλ και των σφαγέων του Ελληνισμού Νεότουρκων, είδα κάτι μαυροντυμένα λυσσασμένα σκυλιά να επιτίθενται στον Κουμουτσάκο και να τον γρονθοκοπούν, τίποτα από αυτά που σας περιέγραψα πριν, τίποτα σχετικό με τον λόγο που έγινε η συγκέντρωση. Το μήνυμα που έδωσαν τα κανάλια για την συγκέντρωση, ήταν ότι στο σύνταγμα μαζεύτηκαν κάτι μαυροντυμένοι αληταράδες που επιτέθηκαν κατά των Ελλήνων βουλευτών της ΝΔ. Βέβαια δεν έγινε κανένας λόγος ότι στην πορεία παρευρισκόταν ο γραφικός Μιχελογιαννάκης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νικολόπουλος, αλλά και ο Γεωργιάδης της ΝΔ από την αρχή και μάλιστα ευρίσκονταν στην κορυφή της πορείας από την κάτω πλατεία στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

  Πολλές φορές εδώ μέσα έχει αναφερθεί ότι σε πολλά θέματα υπάρχει συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτά που είδα χθες αλλά κυρίως το επικοινωνιακό αποτέλεσμα, το οποίο ήταν η παραπλάνηση και η παραπληροφόρηση του Ελληνικού λαού, η μεγάλη επικοινωνιακή βοήθεια που προσέφερε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον ΣΥΡΙΖΑ, με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο ΣΥΡΙΖΑ καθοδηγούνται από τα ίδια κέντρα, από τις ίδιες πρακτοράρες εχθρών του Ελληνισμού.

  Υ.Γ. Πολλοί από τους μαυροντυμένους συνοδούς του Μπαρμπαρούση και του Μίχου στην πορεία, φορούσαν φόρμες από τιμημένες μοίρες καταδρομών του Ελληνικού Στρατού. Αυτές τις φόρμες τις φορούν παλληκάρια και όχι αληταράδες που επιτίθενται ομαδικά κατά ανυπεράσπιστων βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου.

 4. Ο Λούμπεν avatar
  Ο Λούμπεν 07/11/2015 10:49:05

  Ο στόχος αυτού του άρθρου ποιός ακριβώς είναι: να πείσει τους οπαδούς της ΝΔ να συνεχίσουν να είναι ανεκτικοί απέναντι στην βία "απ' όπου κι αν προέρχεται" για να μην γίνουν το ίδιο με τους άλλους, να περάσει σε αυτούς το μήνυμα "καλύτερα δαρμένος και δικαιωμένος παρά αποφασισμένος και ανατρεπτικός", να δώσει το καλό παράδειγμα δημοκρατικής... υπευθυνότητας;...

 5. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 07/11/2015 15:39:49

  "Πολλές φορές εδώ μέσα έχει αναφερθεί ότι σε πολλά θέματα υπάρχει συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτά που είδα χθες αλλά κυρίως το επικοινωνιακό αποτέλεσμα, το οποίο ήταν η παραπλάνηση και η παραπληροφόρηση του Ελληνικού λαού, η μεγάλη επικοινωνιακή βοήθεια που προσέφερε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον ΣΥΡΙΖΑ, με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο ΣΥΡΙΖΑ καθοδηγούνται από τα ίδια κέντρα, από τις ίδιες πρακτοράρες εχθρών του Ελληνισμού."

  Τα λένε κι άλλοι αλλά η τύφλωση του λαού μας έχει σπάσει τα κοντέρ. Μιλάμε για πρακτοριλίκι κανονικό που κατευθύνεται από πέραν του Ατλαντικού, όπως σχεδόν πάντα...

 6. Ηλίας Θεοχάρης avatar
  Ηλίας Θεοχάρης 07/11/2015 16:15:41

  Έπρεπε να χτυπήσουν βουλευτή της ΝΔ για να θυμηθείτε τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (αυτό είναι το πλήρες όνομα της παράταξης) και την ΟΝΝΕΔ.... Όταν οι Δαπίτες έτρωγαν ξύλο στα Δεκεμβριανά το 2008, μέσα στις σχολές τους, για να τις κρατήσουν ανοιχτές, δε νομίζω να ένοιαξε ούτε βουλευτές, ούτε τα ΜΜΕ, ούτε τα μέσα μαζικής δικτύωσης. Οι πρώτοι ήταν κλειδωμένοι στη βουλή και οι δεύτεροι τιμούσαν τη Πασοκάρα γιατί νόμιζαν ότι ''ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ''. Η ΝΕΟΛΑΙΑ έχει θερίσει προ πολλού τις θύελλες που έχει σπείρει το κόμμα (και συνεχίζει να θερίζει), γι’ αυτό καλό είναι να τη σέβεστε, να την ακούτε και να μη την εμπλέκετε στα διάφορα μικροπολιτικά παιχνίδια. Η ΝΕΟΛΑΙΑ ξέρει τη θέλει και ξέρει πώς να αγωνίζεται για να το κερδίζει.

 7. ΓΓΣ avatar
  ΓΓΣ 07/11/2015 16:55:47

  Μόνο ο Άδωνις μπορεί!

 8. λαέρτης avatar
  λαέρτης 07/11/2015 17:20:17

  Λεβέντες μου αυτή είναι η μοίρα του καρπαζοεισπράχτορα!!!
  Τις τρώει φταίει δε φταίει κι απολογείται κιόλας!!!
  Και ξύλο θα τρώμε και η αριστερά του Τσαουσέσκου , του Μελιγαλά και της Β. Κορέας θα μας κουνάει το δάχτυλο μαζί με τα συνεταιράκια τους ... Εθνικοσοσιαληστές που αποφυλάκισαν πριν το δημοψήφισμα και που δεν .... συμπαθούν!!! Γιατί οι ... υπερεθνικόφρωνες που ψήφιζαν ΟΧΙ όταν στρατηγοί και αρχηγοί προειδοποιούσαν για τις πιθανές εθνικές καταστροφές που μπορει να προκαλέσει η συνέχιση τέτοιας πολιτικής έχουν μίσος για την ... Δεξιά και όχι για την αριστερά!! Γιατί άραγε;;;;;;;;;;
  Μην κολλάτε σε ταμπέλες!!! Στην πλατεία μειντάν στο κίεβο αγκαλιά πήγαιναν ναζί και Μοσσάντ! Θα κολλήσουν τα αντεθνικά, αντιχριςτιανικά και αντιδημοκρατικά κόμματα να συνεργαστούν στην Ελλάδα ???
  Καλό ξύπνημα για όλους μας!!!
  Α και προσοχή !! Μην τυχόν και ψηφίσουμε άδωνι γιατί είναι ακραίος, γραφικός κι έχει τσιριχτή φωνή!!
  Περαστικά μας!!!!!!!

 9. airman avatar
  airman 07/11/2015 17:33:38

  "Που είναι οι μηχανισμοί της;"
  Τελευταία (και όχι μόνο) για τους μηχανισμούς (της Συγγρού) δεν ξέρω. Κάτι για μηχανοραφίες, ίσως!

 10. δεξιος αγωνιστης avatar
  δεξιος αγωνιστης 07/11/2015 17:57:35

  Η τιμωρια της ΝΔ μετα την αποχωρηση ΑΣ ειναι αυτη.Καμμια αντιδραση του μεταβατικου,καμμια απο τον Καραμανλη που ο Κουμουτσακος ειναι προσκειμενος απολυτα,καμμια απο τον ζαλισμενο απο τις ηττες λαο της.Οσο υπηρχε ΗΓΕΤΗΣ δεν κουνιοταν κανεις απο τα μαυρα χρυσαυγιτικα σκυλια.Οταν πηραν τον δρομο προς την φυλακη,καποιοι τους λυπηθηκαν και εβριζν τον κακο Σαμαρα που διωκε τα καυμενα τα παιδια τους πατριωτες.Τωρα τι περιμενουν αληθεια?Δεν εχουν καταλαβει οτι ο μεταβατικος,ο Πακης ,και ο καταληψιας εχουν κανει μετωπο συμπραξης μεταξυ τους?Ακομη και ο Καραμανλης μαζι τους ειναι, διαφορετικα θα ειχε φαει σιδερα για τον βουλευτη του και την δεινη θεση που περιηλθε.Λαε ξυπνα,ξεσηκωσου,πανε ολοι αυτη να μας σβυσουν απο τον πολιτικο χαρτη και να μας ριξουν στο 4%.Μονοι μας πρεπει να αναστησουμε την παραταξη που χρονια υπηρετουμε ο καθενας μας με τον δικο του τροπο και αγωνα.Μας τιμωρησαν και φυγανε τον μεγαλο ηγετη ΑΣ και δεν λυθηκε μυτη που λεει κι ο λαος.Το δεχθηκαμε στωικα λες και πινουμς ληγμενα.Τι αλλο πρεπει να δουμε για να τους κυνηγησουμε ?Αν δεν εκλεγει αξιος αρχηγος,αγωνιστης,πατριωτης,ακουραστος,γενναιος .και προπαντος ετοιμος για ρηξεις παντου η παραταξη θα σβυσει.Θα τρωμε ολοι σε λιγο ξυλο απο τους κοκκινους και μαυρους φασιστες.Ελληνες νεοδημοκρατες παρτε την τυχη σας και την αγαπημενη μας ΝΔ στα χερια σας και μην περιμενετε απο αλλου το ξημερωμα της δημοκρατιας.Οτι εχουμε να κανουμε πρεπει να το κανουμε ολοι μαζι και ο καθενας χωριστα.Αλλοιως καθιστε βουβοι θεατες της νεας δικτατοριας διπλης μορφης που ξετυλιεται σιγα σιγα μπροστα μας με χρυσαυγη και τσιπρα.Ραγιαδες στην ιδια μας την πατριδα και παραταξη.Θα το επιτρεψουμε αραγε?

 11. ΙΑΣΩΝ avatar
  ΙΑΣΩΝ 07/11/2015 18:46:32

  η κατάσταση είναι πραγματικά πολύ απελπιστική για τη νδ αλλά ποτέ δεν υπήρχε στο κόμμα σύμπνοια σε τέτοια θέματα κατά του φασισμού που ενστερνίζεται και έχει εμφιλοχωρήσει στο έκτρωμα του συριζα, εδώ και τώρα χρειάζεται μεγάλη εξέγερση κατά των αλητών

 12. Επαρχιώτης avatar
  Επαρχιώτης 07/11/2015 19:22:34

  Όταν τα αναρχοκουμούνια έκαψαν την Αθήνα το 2008 και έκαψαν και τους αθώους της Marfin τους δώσαμε και...προίκα την προεδρία της Δημοκρατίας. Είναι σίγουρη η σύμπλευση του σύριζα με τους φασίστες χρυσαυγίτες, αλλά εμείς ζούμε ακόμη στις....ενοχές μας απέναντι στη αριστερά που πάντα ήταν και θα είναι η καταστροφή της χώρας. Αλήθεια πόσο λείπει η διακυβέρνηση του Α.Σαμαρά που είχε πολλά κιλά α@@@@@α και έβαζε τον καθένα στη θέση του και ήταν εγγύηση για το Έθνος.

 13. κατωυποστάθμης avatar
  κατωυποστάθμης 07/11/2015 19:24:44

  πολύ τα μπερδευουν καποιοι τα πράγματα δηλαδή ο Τσίπρας οστις ειναι και αποδεκτός συνομιλητής της αξιωματικης αντιπολιτευσεως στα σαλόνια, στην βουλή στις αρχαιρεσίες, [βλέπε βουλή και προεδρεία]] ο αξιότιμος πρωθυπουργός που ανήκει στο αποδεκτό για την ΝΔ γήπεδο της εθνικης συνεννόησης της κανει κρυφά νερα και πουλαει εκδούλευση στους ΧΑ; ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΥΤΟ;;η ουσια ειναι μια σε οδηγούνε στο να , μην αντιδρας, να μην διαμαρτύρεσαι , μεινε κόσμιος[δηλαδη ...μαλακός] παρ ολο που θα χάσεις το σπιτι σου και ολο το βιός σου,μαζι με μερος της πατριδας σου κατσε ησυχα σε μια γωνιά και βιωσε κρυφα και αθόρυβα το δράμα σου γιατι βγαινοντας εξω να διαμαρτυρηθεις ενοχλείς τους οποιους αφενταδες εισαι ενας απαισιος παρακρατικός η δεν ξερω τι αλλο αισχρό που τολμαει και αντιδρα με ...λάθος τρόπο, με λίγα λόγια με αυτά τα μυαλά ακομη και η Γαλλική επανασταση εστω με τα φρικτα της δε λέω εγκλήματα δεν επρεπε ποτέ να γίνει ,και οι οποιοι δημοκρατικά εκλεγμένοι αγυρτες [δεν αναφερομαι στον δαρμενο προς Θεού ]και οσοι εγκληματουν πάνε απλα με εντολή του σοφού λαου σπιτι τους εεε αυτό δεν το θέλει ουτε ο Γιαχβε νομιζω , τολμησε βγες εξω και αντιδρα πριν ολοκληρωθει η λοβοτομή που πανε να σε κάνουν και ασε τα σαπια περι ακροδεξιας η ακροαριστερας

 14. Θανάσης Τ. 24-9-2015 avatar
  Θανάσης Τ. 24-9-2015 07/11/2015 20:30:26

  Μας κυβερνούν άχρηστοι κι αγράμματοι ψευδοπροοδευτικοί και ψευδοπατριώτες που προσβάλλουν τις μνήμες των νεκρών και την αξιοπρέπεια των ζωντανών και με την αναπνοή τους μόνο. Ουραγκοτάγκοι που πουλούν την Ελλάδα μας κι εμείς ανίδεοι τρέχουμε στις πλατείες και στους καναπέδες...

 15. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 07/11/2015 21:18:54

  @ Γεώργιος Τ. - Λαέρτης κλπ.

  Έχετε διαβάσει ποτέ κείμενο της Χρυσής Αυγής;Από την πρώτη στιγμή εκείνο που ξεχωρίζει είναι ο αντιαμερικανισμός,αντιευρωπαισμός και αντιδυτικισμός,ακριβώς όμοιος με αυτόν της αριστεράς απλά με διάφορα παραλλαγμένα λόγια.
  Έγραψε κάποιος εδώ για τον Τζώρτζη Αθανασιάδη;Ήταν αντιδυτικός ο Αθανασιάδης και η "Βραδυνή";
  Υπάρχει πλήρης αποπροσανατολισμός.Κοινός στόχος ΧΑ και αριστεράς είναι η αποκοπή της Ελλάδος από τη Δύση και γράφονται ιστορίες για αγρίους.
  Επαναλαμβάνω αυτά δεν είναι κρυφά.Τα κείμενα της ΧΑ μπορεί να τα βρει κανείς εύκολα στο διαδίκτυο.Ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα για να αποκοπεί η χώρα από την Ευρώπη και ο άλλος μιλάει για .....Μαιντάν.Στο Μαιντάν ο κόσμος διαδήλωνε με τη σημαία της ΕΕ όπως εδώ στις συγκεντρώσεις του "Μένουμε Ευρώπη".
  Η ΧΑ είναι καθαρά αντιευρωπαικό κόμμα.Ο Κουμουτσάκος επελέγη ως στόχος γιατί ήταν διπλωμάτης και ευρωβουλευτής και είχε προωθήσει τη συμμετοχή της Ελλάδος στην ΕΕ.

 16. ΦΡΟΥΡΟΣ avatar
  ΦΡΟΥΡΟΣ 08/11/2015 12:09:16

  Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται με την Χρυσή Αυγή. Το έκανε :
  1)στις 25/1/2015 Ψηφίζοντας στην ίδια κάλπη για πρόεδρο της Δημοκρατίας
  2)Το έκανε στο Δημοψήφισμα του Ιουνίου
  3)Το έκανε και στην πρόσφατη συγκέντρωση στο Σύνταγμα
  Τι κάνει "νιάου-νιάου" στα κεραμίδια.

 17. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 03/12/2015 17:30:22

  Πόση σχέση είχε η ΧΑ με το επεισόδιο; Θα βγει τώρα κανείς να ζητήσει συγγνώμη;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.