Τα ψέματα και οι κυβιστήσεις οδηγούν σε επικοινωνιακές συλλήψεις
11/11/2019 17:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα ψέματα και οι κυβιστήσεις οδηγούν σε επικοινωνιακές συλλήψεις

Με ανοιχτές τις πόρτες θα κοιμούνται πλέον οι πολίτες μετά από την εξάρθρωση της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» που παρουσιάζεται από τον φιλοκυβερνητικό τύπο σχεδόν ίδια με την 17Ν. Το κατά πόσο μοιάζει βέβαια φαίνεται από τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρουν ότι οι... δεινοί τρομοκράτες αυτοπυροβολήθηκαν όταν λήστεψαν κατάστημα που βρισκόταν κοντά στη γιάφκα τους. Τύφλα να΄χει ο Κουφοντίνας δηλαδή.

Εννοείται ότι αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην ΕΛΑΣ για την συγκεκριμένη επιχείρηση όπως και για αυτή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δεν νομίζουμε όμως ότι συμβάλουν ουσιαστικά στην αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Καθώς τόσο οι τρομοκράτες όσο και οι μπαχαλάκηδες έχουν στόχο το κράτος κι όχι τους πολίτες.

Άρα αυτές οι επιχειρήσεις δεν λύνουν το μείζον ζήτημα της ασφάλειας απλώς προσφέρουν μια επίπλαστη και πρόσκαιρη ανακούφιση στους πολίτες.

Αντίθετα οι πολίτες θα ανακουφίζονταν πλήρως αν η κυβέρνηση τολμούσε να δώσει απτές λύσεις στο μεταναστευτικό που αποτελεί την βασική πηγή ανασφάλειας.

Όλοι γνωρίζουμε για τα εγκλήματα που γίνονται καθημερινά από λαθρομετανάστες, τα οποία ο φιλοκυβερνητικός Τύπος επιχειρεί να «θάψει».

Εκεί όμως η κυβέρνηση δεν τολμά να κάνει τίποτα για να ηρεμήσει τους πολίτες. Κι αντί να αποτρέψει ενισχύει τις ορδές λαθρομεταναστών με την πολιτική της καθώς έχει αποδεχτεί τις εντολές των ευρωπαίων «εταίρων» να μετατραπεί η Ελλάδα σε χαβούζα ψυχών, φοβούμενη προφανώς ενδεχόμενη επιβολή νέων μέτρων λιτότητας. Που σημαίνει ότι τα κρούσματα εγκληματικότητας θα αυξηθούν με μαθηματική ακρίβεια.

Άρα τι καλύτερο από το να ρίχνει στάχτη στα μάτια των πολιτών συλλαμβάνοντας... Κλουζώ τρομοκράτες και μπαχαλάκηδες για να επισκιάσει τις μετεκλογικές κυβιστήσεις και τα ψέματα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Εντούτοις αυτές οι κινήσεις εντυπωσιασμού είναι θέμα χρόνου να γυρίσουν μπούμερανγκ στην κυβέρνηση.

Η Ελλάδα φλέγεται με το μεταναστευτικό κι όσο η κυβέρνηση ρίχνει λάδι στη φωτιά αντί να την σβήσει τόσο θα αυξάνεται η ανασφάλεια κι ο φόβος των πολιτών.

Ωστόσο η κυβέρνηση δεν ψεύδεται μόνο για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας.

Αλλά και για όλα τα υπόλοιπα που είχε κάνει προεκλογική της σημαία.

Στην οικονομία αποδείχτηκε φενάκη η σωτηρία της μεσαίας τάξης και η μείωση των πλεονασμάτων.

Πέρα από ολίγες ανάσες στις ετοιμοθάνατες επιχειρήσεις έτερον ουδέν. Ο Μητσοτάκης έχει αποδεχτεί πλήρως την εφαρμογή των τετελεσμένων του ΣΥΡΙΖΑ και μάταια προσπαθεί να μας πείσει ότι η Ελλάδα θα βγάλει φτερά μέσω των επενδύσεων που θα ανέλθουν στα 100 δισ.

Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο και αποδεικνύεται τόσο από το αναπτυξιακό όσο κι από το φορολογικό που σε καμία περίπτωση δεν δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για δημιουργία πλούτου.

Το μόνο που παρέχουν είναι την δυνατότητα συντήρησης του επιτελικού κράτους ημετέρων, κολλητών και κουμπάρων από τους δύσμοιρους φορολογούμενους. Άλλη μια προεκλογική πομφόλυγα δηλαδή που έσκασε με πάταγο.

Ομοίως και στα εθνικά. Οι κωλοτούμπες των Πρεσπών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, ενώ παράλληλα έχουμε σκιαχτεί από τις απειλές του Σουλτάνου και παρακαλάμε τους Αμερικανούς να μας σώσουν αν αποφασίσει να πατήσει το κουμπί, δίνοντάς τους γη και ύδωρ χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα.

Στο μεταξύ οι άριστοι και αδιάφθοροι σωτήρες που θα αντικαθιστούσαν τους κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ, επαναφέρουν τις καθεστωτικές πρακτικές παρεμβαίνοντας σε εισαγγελείς για υποθέσεις τους.

Κι αντί να παραιτηθούν για λόγους ευθιξίας μας κουνάνε και το δάχτυλο.

Να την χαίρεστε την... επιστροφή στην κανονικότητα.

Πάμε στη σκευωρία της Novartis που έχει μετατραπεί σε τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ. Κι εδώ κωλοτούμπα βρε νεοφιλελεύθερα αδέρφια; Κατανοούμε ότι θέλετε να αθωώσετε τον βολικό αντίπαλο, τουλάχιστον κάντε το με το απαραίτητο τακτ.

Και μιας και μιλάμε για καταπολέμηση της διαφθοράς, είναι απορίας άξιο να δούμε αν η κυβέρνηση θα καταφέρει να αποτρέψει την επαπειλούμενη σύγκρουση της εγχώριας διαπλοκής λόγω της δυσαρέσκειας που έχουν προκαλέσει τα αλισβερίσια με τον «κουμπάρο».

Φυσικά όλα τα παραπάνω μπορεί να επισκιαστούν από τους εορτασμούς που ετοιμάζει η Γιάννα για τα 200 χρόνια από την επανάσταση ή από την επιλογή του νέου ή της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας που θα ενώσουν τους Έλληνες.

Πράγματι κύριε Μητσοτάκη, ξεπεράσατε τις προσδοκίες των πολιτών.

Και εις ανώτερα...!!!