ΣΥΡΙΖΑ Delenda Est !
12/11/2015 14:59
Του Προφήτη
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ Delenda Est !

Οι απανταχού δεξιοί ή γενικώς συντηρητικοί μισούν τον Λένιν. Τυφλά, ως τον αρχηγό των μπολσεβίκων. Δεν λέω ότι οφείλουν να τον αγαπούν, αλλά όταν μισείς κάποιον θολώνει η κρίση σου. Εμποδίζεσαι έτσι να πάρεις και από τον εχθρό σου μαθήματα.


Ο Λένιν υπήρξε από τους μεγαλύτερους πολιτικούς νόες στην Ιστορία. Ανέτρεψε μια δυναστεία και μια αυτοκρατορία. Ήταν άριστος στην επιλογή της τακτικής και στην εκμετάλλευση της συγκυρίας. Πριν διασπείρει το σύνθημα "όλη η εξουσία στα Σοβιέτ!", το οποίο κήρυξε την έναρξη της εδραίωσης των μπολσεβίκων στην εξουσία, είχε πει : "Χθες ήταν νωρίς, αύριο θα είναι αργά. Τώρα είναι η ώρα!".

Η ΝΔ έχει στα χέρια της ένα, όχι αναπάντεχο για τους γνωρίζοντες, πάντως σίγουρα πολιτικό δώρο. Αυτό που οι συντηρητικοί γυρεύουν επί σαράντα χρόνια, το γι' αυτούς "άγιο δισκοπότηρο" της μεταπολιτευτικής περιόδου. Την, πανηγυρική θα έλεγα, αποκάλυψη ότι η πολιτική Αριστερά συνδέεται με την ένοπλη αριστερή τρομοκρατία.

Διευκρινίζω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων, παλαιά του ΠΑΣΟΚ σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ, ουδεμία έχει σχέση με την τρομοκρατία. Μιλάμε για έναν κύκλο ανθρώπων οι οποίοι μετά την Μεταπολίτευση κατοικοεδρεύουν σε διάφορες πολιτικές εκφάνσεις αποκλειστικά του χώρου της Αριστεράς, έχοντας σταθερά επαφή και με κλιμάκια της ύπατης, αριστερής κυβερνητικής εξουσίας. Είναι με την έκφραση της πιάτσας οι "μπροστινοί", ενός χώρου ο οποίος πιστεύει ότι η ένοπλη δράση κατά του αστικού καθεστώτος είναι πολιτικά θεμιτή, διότι είναι ιδεολογικά νόμιμη. Ενός χώρου στην πραγματικότητα εγκληματικού, ο οποίος έχει επενδύσει την εγκληματικότητα του με προβιά "κοινωνικού αγωνιστή".

Αποκαλύψεις όπως το θέμα Πανούση σε κάθε στοιχειωδώς ευνομούμενη χώρα ρίχνουν την κυβέρνηση σε τρεις ημέρες - και πολλές λέω. Στη Ρουμανία, κάποιοι ανεγκέφαλοι εκτόξευαν βεγγαλικά σε κλειστό χώρο, με αποτέλεσμα να καούν τριάντα άνθρωποι σε μια ντισκοτέκ. Ποια άμεση ευθύνη μπορεί να έχει γι' αυτό ο πρωθυπουργός; Και όμως παραιτήθηκε.

Κι εδώ που αποκαλύπτεται ότι ο άνθρωπος ο οποίος, ας πούμε συζητούσε, μην πούμε λάβαινε εντολές από τρομοκράτες, για νομοθετήματα της κυβέρνησης που αφορούν στην ευνοϊκή μεταχείριση τρομοκρατών, καθόταν απέναντι από τον πρωθυπουργό στις συνεδριάσεις του κορυφαίου κομματικού οργάνου του κυβερνώντος κόμματος, η αντιπολίτευση μένει ουσιαστικά άπραγη;

Τώρα, είναι η ώρα!
Γι' αυτό θύμισα τον Λένιν. Κύριοι υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ, συναντηθείτε, συμφωνήστε, ξεκινήστε. Δράστε!
Διακόψτε την εκλογική διαδικασία. Συμπτυχθείτε, μοιράστε ρόλους, και επιτεθείτε στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Τσίπρα. Στη Βουλή, στα κανάλια, σε εφημερίδες, στο διαδίκτυο.

Ήδη τα θρασίμια περνούν στην αντεπίθεση. Αποπειρώνται να φιμώσουν Τύπο και πολιτικούς με την υποβολή μηνύσεως. Εκτοξεύουν λάσπη στον Πανούση. Προσπαθούν να ταυτίσουν την με στοιχεία επ' αυτοφώρω σύλληψή τους να διαπραγματεύονται με τρομοκράτες με την υπόθεση Μπαλτάκου, άλλη μια απόπειρα σπίλωσης του Σαμαρά - τον οποίο πολύ μισούν.

Όποιος νοεί ως προτεραιότητα το να γίνει αυτός αρχηγός από το να γκρεμιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ ως καθεστωτικό εταίρο, βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό την κρίση όλου του αστικού κόσμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υλοποιεί απαρέγκλιτα τους σχεδιασμούς του που πηγάζουν από την ταξική, αντεθνική ιδεολογία του. Απαλοιφή εθνοσήμου στις ένοπλες δυνάμεις, άνοιγμα συνόρων, έλεγχος δικαιοσύνης, αδρανοποίηση σωμάτων ασφαλείας, ρήξη με την ΕΕ, χάος στην πραγματική οικονομία, ζόφος την εναπομείνασα επιχειρηματικότητα, ραγδαίες αντικαταστάσεις προσώπων σε όλες τις θέσεις ευθύνης στο Δημόσιο από κομματικούς εκλεκτούς, άλωση του κράτους από το κόμμα.

Αναβάλλετε τις εκλογές για ημερομηνίες μεταγενέστερες. Ή διακόψτε τις προσωπικές προεκλογικές εκστρατείες και αφιερώστε το χρόνο στην φθορά της κυβέρνησης. Ο εχθρός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Και, δεν παριστάνω τον Κάτωνα, πρέπει να καταστραφεί. Πριν καταστρέψει οριστικά τη χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Sea Loyalty avatar
  Sea Loyalty 12/11/2015 15:51:31

  Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

 2. deltaplus avatar
  deltaplus 12/11/2015 17:02:50

  SIRIZA TROMBA EST.

 3. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 12/11/2015 17:20:10

  Η μεγάλη πλειοψηφία των τέως πασόκων και νυν συριζαίων έχει σχέση με την αριστερή τρομοκρατία : Σχέση σιωπηρής αποδοχής.Πόσοι άνθρωποι άλλαξαν πολιτικές ιδέες μετά τη σύλληψη της 17Ν και την απόδειξη ότι κάποιοι αριστεροί έστειλαν στον άλλο κόσμο 40 ανθρώπους.Κανείς.Αριθμός ΜΗΔΕΝ.
  Το θέμα δεν προσφέρεται για ανατροπή της κυβέρνησης διότι δεν υπάρχει ούτε ένας που ψήφισε σύριζα που θα αλλάξει γνώμη ακόμη και αν πιάσουν τον Τσίπρα να δίνει εντολές για να καεί η Αθήνα.Έδαφος θα χάσει μόνο από την εξαπλούμενη φτώχεια.

 4. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 12/11/2015 17:38:08

  Μπράβο Προφήτη!

  Και πολύ σωστά αναφέρεις ότι τολμούν να συγκρίνουν υποκλοπή χαλαρής κουβέντας Κασιδιάρη-Μπαλτάκου όπου όμως έδιωξε την ίδια μέρα ο Σαμαράς τον δεύτερο από κοντά του επειδή ενεργούσε εν αγνοία του, με το έγκλημα να συζητούν κυβερνητικά στελέχη στα σοβαρά για βόμβες και τρομοκράτες που θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση. Εδώ μιλάμε για Κυβέρνηση-συμμορία. Δεν έχουν ξαναγίνει τέτοια πράγματα και τολμούν και έχουν μούτρα να μιλούν για τους άλλους. Οι χειρότεροι που κυβέρνησαν στην Μεταπολίτευση με πάνω από 50 δις οικονομική ζημιά, με μισό εκατομμύριο εισερχομένους μετανάστες και τα σκάνδαλα Φλαμπουράρη, Σταθάκη σε κυβέρνηση ΜΟΝΟ 10 μηνών!

 5. ΜΑΡΤΙΟΣ avatar
  ΜΑΡΤΙΟΣ 12/11/2015 23:06:57

  Νερόβραστοι μεσήλικες αστοί και νεαροί κουραμπιέδες είναι αδύνατον να ανταποκριθούν σε πολεμικές συνθήκες.Τις δυνατότητες αυτές διαθέτει μόνο το προερχόμενο από την ΝΔ- μη το ξεχνάμε- 10% που ευρίσκεται δεξιά της.

 6. Naruto avatar
  Naruto 13/11/2015 00:26:18

  Εύγε προφήτη αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως έχεις έμπνευση .
  Έχω αναφέρει πολλές φορές , οπως και άλλοι σχολιστές , οτι η κυριαρχία της αριστεράς ολα αυτα τα χρόνια οφείλεται εν μέρει και στην αδράνεια της δεξιάς . Αυτό δηλαδή που επισημαίνεις και εσύ στο άρθρο σου .

 7. DIMITRIS avatar
  DIMITRIS 13/11/2015 09:35:37

  Το καλύτερο εδώ και πολύ καιρό.Delenda,delenda,syriza Dona est.

 8. Κληρικός  εορτολογικής  καινοτομίας avatar
  Κληρικός εορτολογικής καινοτομίας 13/11/2015 22:02:16

  Ο Β.Ι.Λένιν δεν ήταν που μιλούσε για "χρήσιμους ηλίθιους''; Διαχρονική φράση......

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.