ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Με ποιους συνδέονται τα όπλα στο ΟΠΑ
14/11/2019 14:34
Του Μικρού Οδυσσέα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Με ποιους συνδέονται τα όπλα στο ΟΠΑ

Δε χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα 24ωρα για να διαλευκανθεί και αυτή η υπόθεση: τα όπλα στην ΑΣΟΕΕ (Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών), που εδώ και δεκαετίες τη λένε ΟΠΑ (όπα-όπα τα μπουζούκια, ΟΠΑ και ο μπαγλαμάς), ήτοι Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά το αρκτικόλεξο το κατέστρεψε, οπότε περίπου όλοι τη λένε ΑΣΟΕ (χάθηκε κι ένα Ε με την πάροδο των ετών, δεν έγινε κάτι, δεν έπαθε κανείς τίποτα)

Βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο σου λέει: κοντάρια, κράνη, μάσκες και μπουκάλια.

Μιας και το θέμα ήρθε στο Κοινοβούλιο και συνδέθηκε με ένα -ελαφρύ- λογικό άλμα με τα όπλα της Συρίας, δίνουμε την απάντηση για τα εξαρτήματα της, με την εις άτοπον απαγωγή:

-Ο εξοπλισμός θα μπορούσε να ανήκει στα αδέλφια Ντάλτον, μόνο που δε βρέθηκαν σπασμένες αλυσίδες, σιδερένιες μπάλες καταδίκων, καθώς και έντυπο υλικό από σουβλατζίδικα και πιτσαρίες, από τις οποίες θα προμηθευόταν το λιτό του δείπνο ο Άβερελ.

-Κράνη, μάσκες και μπουκάλια έχουν και τα κομμωτήρια, αλλά τα κοντάρια δεν ήταν σελφοκόνταρα, για να απαθανατίσουν το αισθητικό αποτέλεσμα, οπότε υπάρχει πρόβλημα και σε αυτό το ενδεχόμενο.

– Κοντάρια, κράνη και μάσκες είχαν και οι αρχαίοι Αθηναίοι όταν πολεμούσαν. Που είναι όμως οι ασπίδες, οι περικνημίδες, οι θώρακες; Άσε που αντί για μπουκάλια έπρεπε να υπήρχαν αμφορείς.

Μετά από όλα αυτά τα ενδεχόμενα που καταρρίφθηκαν προέκυψε το τελικό και αληθινό συμπέρασμα πως πρόκειται για εξοπλισμό φανατικών και συστηματικών διαδηλωτών, που μέχρι να έρθει η ώρα της διαμαρτυρίας παίζουν “μπουκάλα”, τα κοντάρια τα έχουν για να βρίσκουν τις σωστές αποστάσεις μεταξύ τους κατά την πορεία για να βγαίνει σωστά το πικ εν ρολ, τις μάσκες για να μην τους πρήζει η μάνα τους για τη ζακέτα και τα κράνη για να μη φάνε και κλήση από την Τροχαία. Νομοταγείς από κούνια.

Η σύνδεση τους με τη Συρία προέκυψε καθώς κατά την ανάκρισή τους, όλοι ήξεραν που βρισκόταν στο χάρτη η χώρα του Άσσαντ, όλοι ήξεραν για την εμπλοκή της Ρωσίας, πράγματα ύποπτα δίχως αμφιβολίες.

Πηγή: emo.gr