Στη χώρα... των «κάφρων»
27/01/2017 16:40
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Στη χώρα... των «κάφρων»

Δύο άτομα βρέθηκαν νεκρά μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε τη νύχτα σε μονοκατοικία, στην Πολιά του δήμου Διδυμότειχου, στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά στη μονοκατοικία ξέσπασε στις 02:10. Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι πρόκειται για ζευγάρι ηλικιωμένων.

Να φανταστούμε ότι το άτυχο ζευγάρι δεν είχε χρήματα για πετρέλαιο θέρμανσης, άναψε τη φωτιά στο τζάκι ή σε καμιά σόμπα, αυτή ξέφυγε και συνέβη το μοιραίο. Βεβαίως, δεν βγήκε καμιά ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ για το «έγκλημα». Καμιά έκφραση λαϊκής οργής για το ζευγάρι που πήγε άδικα, ούτε καμιά συναυλία διαμαρτυρίας για να καταγγελθεί η ανάλγητη πολιτική των φόρων που μετρά τους αριθμούς πάνω από τους ανθρώπους.

Αυτός ο λαϊκισμός οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή που θα βιώνουμε για χρόνια. Αυτός ο λαϊκισμός έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και αυτός ο λαϊκισμός έβαλε φωτιά στην ελληνική κοινωνία. Η ζημιά που έκανε ο Τσίπρας και η παρέα του δε μετριέται σε μνημόνια, μέτρα, φόρους και κατάρρευση της οικονομίας. Μετριέται στο πώς η Ελλάδα μετατράπηκε σε χώρα «κάφρων» που για να κερδίσουν την εξουσία έκαναν το παν. Άξιος ο μισθός τους.