Σε λίγο θα μας πείτε ότι γραφτήκαμε και στην τοπική του ΣΥΡΙΖΑ
23/10/2016 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Σε λίγο θα μας πείτε ότι γραφτήκαμε και στην τοπική του ΣΥΡΙΖΑ

To Antinews έχει να σας κάνει μια σημαντική ανακοίνωση. Μας πλησίασε ο Νίκος Παππάς, μας έδωσε πέντε εκατομμύρια ευρώ και εκπομπή στο κανάλι του... Μαρινάκη, αρκεί να γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ.

Τι να κάνουμε κι εμείς. Έχουμε παιδάκια να θρέψουμε, γυναίκες και γκόμενες να ταΐσουμε, υποκύψαμε και στη γοητεία του υπουργού – καναλάρχη αλλά και στο... όραμα του Αλέξη Τσίπρα. Να μας συγχωρήσουν οι αναγνώστες μας αλλά είναι πολλά τα λεφτά του... Νίκου. Έτσι, λοιπόν εδώ και λίγο καιρό αποφασίσαμε να χτυπήσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατ' εντολήν βεβαίως του Παππά και των παπατζήδων. Θα αλλάξουμε και όνομα. Θα λεγόμαστε... Αντι-Αυγή ή καλύτερα... Χάραμα.

Βρε παιδιά σοβαρευτείτε. Γράφετε σχόλια ότι αρχίσαμε να υποστηρίζουμε τον Τσίπρα κι ότι αλλαξοπιστήσαμε. Σε λίγο θα μας πείτε ότι γραφτήκαμε και στην τοπική του ΣΥΡΙΖΑ ή ότι μας πιάσατε με μολότοφ μαζί με το γιο του Βούτση και τους μπαχαλάκηδες της Κουμουνδούρου. Έλεος, χάθηκε η σοβαρότητα ακόμη και εδώ ή μήπως πρόκειται για επαγγελματίες troll που μας πολεμούν με αυτόν τον αστείο τρόπο;

Καλά δεν διαβάσατε πριν λίγο καιρό το άρθρο που έλεγε ότι το Antinews ανήκει στους αναγνώστες του και σε κανέναν άλλον. Ότι δεν έχει πάτρονες ούτε τον Τσίπρα, ούτε τον Σαμαρά, ούτε τον Μητσοτάκη, ούτε βεβαίως βρόμικους επιχειρηματίες που εκβιάζουν; Ανήκουμε στην ευρύτερη κεντροδεξιά – πατριωτική παράταξη που θέλει να προκόψει αυτός ο τόπος και που πιστεύουμε ότι ακόμη και αυτή η ανάπηρη ΝΔ μπορεί να το κάνει.

Άλλωστε, μπροστά στη λαίλαπα της Αριστεράς ακόμη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ικανότατος και σίγουρα θα τα καταφέρει.

Όμως, αυτό δεν θα μας «ευνουχίσει», δεν θα μας κάνει να σταματήσουμε να φωνάζουμε για τα κακώς κείμενα στη ΝΔ. Έχουμε μάτια και βλέπουμε και σίγουρα δεν είμαστε πειθήνια όργανα κανενός συστήματος κοντά στον πρόεδρο που μας λέει τι να γράψουμε και πότε να κάτσουμε σούζα. Ντουντούκες της Νέας Δημοκρατίας δεν θα γίνουμε ποτέ, αλλά θα γίνουμε τα ξυπνητήρια τους όσο κοιμούνται κι αφήνουν τον Τσίπρα να αλωνίζει.

Θα δείτε κι άλλα άρθρα που θα ασκούν κριτική στον Μητσοτάκη, στην οικογένειά του ή σε ό,τι τείνει να βάλει σε κίνδυνο την εθνική προσπάθεια να διώξουμε τον Τσίπρα από την κυβέρνηση. Θα τους ταράξουμε στην κριτική μόνο και μόνο γιατί πιστεύουμε ότι έτσι τους κάνουμε καλύτερους. Θέλουμε να αλλάξουν πολλά στη ΝΔ ώστε να γίνει ένα κόμμα που θα διεκδικήσει την εξουσία με σθένος και όταν θα κερδίσει δεν θα είναι «κατακτητής» του Μαξίμου, αλλά «θεραπαινίδα» του λαού. Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν την τελευταία ευκαιρία να φτιάξουν την Ελλάδα μια σοβαρή και πολιτισμένη χώρα. Αν δεν το κάνουν κι αυτοί τότε τα άκρα θα ενισχυθούν. Θα δούμε και Χρυσές Αυγές και ακροαριστερούς να κάνουν πάρτι πάνω από το πτώμα της πατρίδας. Κι αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε.

Ας το καταλάβουν καλά κι εκείνοι που νομίζουν ότι γίναμε... Γενίτσαροι και προσκυνάμε τον Αλέξη. Αλλού να ψάξουν για τέτοιους. Θα βρουν πολλούς γιαλατζί δεξιούς με φουσκωμένες τσέπες και κοιλιές που το παίζουν τώρα σύμβουλοι του Κυριάκου. Ας προσέχει ο ίδιος από τους «φίλους» γιατί σίγουρα του την έχουν στημένη. Από εμάς δεν κινδυνεύει όσο υπηρετεί το πλάνο για τη σωτηρία της Ελλάδας.

Antinews