Προσοχή! Κίτρινη νεοφιλελέδικη χλαπάτσα
30/04/2018 17:06
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προσοχή! Κίτρινη νεοφιλελέδικη χλαπάτσα

Το Liberal είναι το ηλεκτρονικό ξαδερφάκι της "Αυγής" των φιλελέδων του "οικονομικού πατριωτισμού", του "Φιλελεύθερου", που πουλάει με το ζόρι 2.000 φύλλα, παρ' ότι σε κάθε κομματική εκδήλωση τον απλώνουν σαν τραχανά σε τραπεζάκια και παρακαλάνε τους ΝΔημοκράτες να τον αγοράσουν.

Ο φιλελές Insider που έγραψε το κίτρινο πόνημα είδε, υποτίθεται, "έκπληκτους" Στρατηγούς, να ετοιμάζουν την αίθουσα ενημέρωσης του ισογείου για να υποδεχθούν, "έκπληκτοι" είπαμε, την αφεντιά μου, που τόλμησα, καίτοι μη εισέτι εκλεγείς, να ζητήσω ενημέρωση.
Η απλή αλήθεια: Καμμία αίθουσα δεν ετοιμάστηκε, αφού η ενημέρωση από ΥΠΕΘΑ και Αρχηγούς έγινε στο γραφείο του ΥΠΕΘΑ, στον 3ο όροφο. Ο κίτρινος συντάκτης, όπως πολλοί νεοφιλελέδες είναι και τεμπέλης. Δεν έριξε μια δεύτερη ματιά στις φωτογραφίες της συνάντησης, όπου φαίνεται που είμαστε. Βιαζόταν να γράψει την παραγγελιά.
Αγαπητέ insider, επειδή εσείς αγοράζεστε, πουλιέστε, χρονομισθώνεστε κλπ., νομίζετε πως όλοι είναι σαν τα μούτρα σας. Υπάρχει και πολιτική και δημοσιογραφία εκτός της "αγοράς" και της "αυτορρύθμισης" με τα γούστα των αφεντικών.

Θα έλεγα, ο γόνος, τον οποίο υπηρετείτε με ζέση κολλήγου, να πάρει τον πριγκιπικό απαυτό του και να πάει κι αυτός να ενημερωθεί για την ετοιμότητα της χώρας και τους δύο ομήρους στρατιωτικούς μας. Αλλά ξέχασα, είσαστε απασχολημένοι με το άρθρο 8. Ντέρτια είναι αυτά...