Προς ΝΔ: ΟΧΙ στην παλινόρθωση της μεταπολιτευτικής σαπίλας!!!
13/01/2017 13:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Προς ΝΔ: ΟΧΙ στην παλινόρθωση της μεταπολιτευτικής σαπίλας!!!

«Τρώγοντας τις… δεξιές μας σάρκες». Κάπως έτσι θα έπρεπε να λέγεται το έργο που πάνε να στήσουν ορισμένοι οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν ποιο είναι το συμφέρον της πατρίδας. Και προσπαθούν με κάθε τρόπο να διχάσουν την ελληνική κοινωνία παίζοντας το παιχνιδάκι του ΣΥΡΙΖΑ που αυτό ακριβώς κάνει και αυτό ακριβώς θέλει. Να διχάσει τον κόσμο, να βάλει ταμπέλες «δεξιοί» και «αριστεροί» και ταυτόχρονα να δημιουργήσει και τις προϋποθέσεις ώστε η ΝΔ να βρει τρόπους να διασπαστεί σε καλούς και κακούς δεξιούς.

Σε λίγο στο χώρο της πατριωτικής, δεξιάς παράταξης θα βγάζουν τα μαχαίρια από τα θηκάρια και θα λένε «εσύ είσαι καλός πατριώτης, εσύ δεν είσαι, σήκω και φύγε». Έλεος, κύριοι και κυρίες. Μπουχτίσαμε από τους πραγματικούς δεξιούς ή τους υπερπατριώτες που μόνο στα λόγια είναι γιατί στις πράξεις… βράσε όρυζα.

Ποιος έχει το δεξιόμετρο και ποιος το αριστερόμετρο να βάζει βαθμό και να χωρίζει τον κόσμο όταν η χώρα κινείται στο χείλος του γκρεμού; Όταν χρειάζεται τους ΕΛΛΗΝΕΣ με κεφαλαία γράμματα ανεξαρτήτως από το τι θέλουν να λένε ότι είναι; Όπως γράφει και κάποιος καλός σχολιαστής «ο πατριώτης που αγαπά την πατρίδα του οφείλει να είναι πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογίες».

Αυτό ακριβώς λέμε κι εμείς, αυτό ακριβώς κάνει το Antinews εδώ και χρόνια. Μια ετερόκλιτη ομάδα είμαστε που κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να ανορθωθεί η χώρα. Που όταν γράφουμε ότι είναι «Ψωροκώσταινα» πονάει η καρδιά μας. Που όταν λέμε, έστω και περιπαιχτικά να πάρουμε τα διαβατήρια και να φύγουμε το λέμε κλαίγοντας. Όχι σαν το… κλάμα του κάθε βλάκα υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε σαν τα κροκοδείλια δάκρυα πολλών δεξιών στελεχών τις τελευταίες δεκαετίες.

Στηρίξαμε την πατριωτική προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά να φέρει τη χώρα σε ίσιο δρόμο, να επαναφέρει την αξιοπρέπεια και την περηφάνια. Έγιναν λάθη, τα αναδείξαμε και είπαμε «δεν πειράζει. Πάμε γι’ άλλα, αρκεί να φύγει αυτό το ανθελληνικό τσούρμο που μας κυβερνά». Όμως, έχουμε πολλές αμφιβολίες για το τι είναι τι σ’ αυτή τη χώρα. Για το ποιος είναι πατριώτης και ποιος γιαλαντζί Έλληνας που εκμεταλλεύεται το μπάχαλο για να κερδίσει λεφτά, εξουσία.

Κάνουμε ένα ερώτημα. Πόσο πατριώτης είναι ο Καμμένος άραγε που ξεκίνησε από τη δεξιά παράταξη; Γιατί αν ήταν πραγματικός πατριώτης, κανονικός δεξιός θα συνεργαζόταν με τον Τσίπρα;

Να ρωτήσουμε πόσο πατριώτης είναι ο Πρ. Παυλόπουλος που δέχθηκε να γίνει υποχείριο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

Να ρωτήσουμε πόσο πατριώτης είναι ο Παπαγγελόπουλος και όλοι οι Καραμανλικοί που χάιδεψαν τόσο καιρό τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ; Όλοι αυτοί που στήριξαν αυτό το έκτρωμα είναι πατριώτες και δεν είναι πατριώτης κάποιος άλλος που είναι κεντρώος ή και αριστερός αλλά βάζει πάνω απ’ όλους, και από την ιδεολογία του, την Ελλάδα; Που την έχει στην καρδιά του περισσότερο από όλους εκείνους που την έχουν κατά κύριο λόγο στη τσέπη τους; Πάρτε το Ελληνόμετρο κύριοι κι αρχίστε να μετράτε μπας και ξεχωρίσουμε την ήρα από το στάρι. Αν χρειαστεί βάλτε κι ένα αστέρι στο πέτο όσων δεν σας κάνουν και απομονώστε τους.

Σε λίγο καιρό η Νέα Δημοκρατία θα είναι ξανά στην εξουσία. Έτσι δείχνουν τα πράγματα, έτσι πάει το πολιτικό σκηνικό να διαμορφωθεί. Πόσο δεξιοί και πόσο πατριώτες θα είναι άραγε εκείνοι που σκέφτονται από τώρα πώς θα συνεργαστούν με τον Βενιζέλο, τη Φώφη ή τον Γ. Παπανδρέου τώρα που επέστρεψε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη; Και να ρωτήσουμε και κάτι ακόμη, με όλο το σεβασμό που έχουμε στον αρχηγό της ΝΔ. Η αδερφή του η Ντόρα και ο πατέρας του ο Κωνσταντίνος πόσο πατριωτισμό κρύβουν μέσα τους ή πόσο κακό έκαναν στην Ελλάδα μας; Πόσο κακό θα κάνει ο Κυριάκος αν αρχίσει αυτές τις ερμαφρόδιτες πολιτικές «σύγκλισης» με τον μεσαίο χώρο και «αδειάσματος» πραγματικών δεξιών που πρόσφεραν και στη χώρα και στην παράταξη;

Συμπέρασμα; Αυτό που γράψαμε και σε πρόσφατη ανάρτηση. Η Ελλάδα χρειάζεται τους πραγματικούς Έλληνες που σέβονται τη χώρα, τον συνάνθρωπο, την ορθοδοξία. Και που δίνουν κάθε μέρα προσωπική μάχη για να κάνουν την πατρίδα μεγαλύτερη. Χωρίς παρωπίδες, αποκλεισμούς και ιδεολογικές ταμπέλες.