Παραδίδουν τη Δικαιοσύνη στα χέρια του όχλου
18/07/2017 12:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραδίδουν τη Δικαιοσύνη στα χέρια του όχλου

Επιβεβαιώνουν ότι είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία. Κάθε μέρα που περνά αποδεικνύουν ότι διακατέχονται από καθεστωτική νοοτροπία κι ότι δεν θα ξεμπλέξουμε… αναίμακτα μ’ αυτούς.

Έχουν σκοπό να διαλύσουν τα πάντα σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να ποδηγετήσουν τα πάντα. Η περίπτωση της Ηριάννας, απέδειξε, όπως γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο, ότι η κυβέρνηση έχει βάλει σκοπό να ελέγξει τη Δικαιοσύνη ή στη χειρότερη περίπτωση να την διαβάλλει με τέτοιο τρόπο ώστε ο κόσμος να στραφεί εναντίον της.

Κάνει ακριβώς το ίδιο που κάνει και με την Ευρώπη, με την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Όπως για όλα φταίει το ευρώ, οι δανειστές, οι Βρυξέλλες με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος του κόσμου να ζητά τώρα έξοδο από την ΕΕ.

Και στην περίπτωση της Δικαιοσύνης είναι εμφανές πλέον το βρόμικο παιχνίδι. Οι δηλώσεις – παρεμβάσεις υπουργών, οι ιταμές αναφορές στην απόφαση για την Ηριάννα δείχνουν την καθεστωτική τους νοοτροπία. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι προκαταβάλουν αποφάσεις άλλων δικαστηρίων. Όταν λένε ότι θα υπάρξει άλλη απόφαση σε δικαστήριο με διαφορετική σύνθεση, ουσιαστικά κάνουν τη δική τους δίκη και βγάζουν τη δική τους απόφαση.

Κι όταν αφήνουν μια δράκα μπαχαλάκηδων να σπάνε τα καταστήματα του κόσμου χωρίς να γίνεται ούτε μια σύλληψη, χωρίς να γίνεται ούτε η ελάχιστη παρέμβαση των ΜΑΤ, ουσιαστικά παραδίδουν τη Δικαιοσύνη στα χέρια του όχλου.

Το μόνο που τους μένει είναι να στήσουν λαϊκά δικαστήρια που θα εκδίδουν τις αποφάσεις που θέλουν, όποτε τις θέλουν. Και γιατί όχι, να βάλουν πρόεδρο τη Θάνου και εισαγγελέα τον Παπαγγελόπουλου να τελειώνουμε με την… τυφλή Δικαιοσύνη που δεν εκδίδει τις αποφάσεις που θέλει η Αριστερά.

Χθες οι μπάχαλοι διέλυσαν την Ερμού ανενόχλητοι. Αύριο μπορεί να βάλουν φωτιά στο κέντρο ή τα… φιλαράκια τους οι τρομοκράτες να ρίξουν καμιά μολότοφ ή καμιά… εκρηκτική κατσαρόλα σε δικαστές και εισαγγελείς.

Και μαζί με το παρακράτος έρχεται και το… κράτος ή οι νόμιμοι «τρομοκράτες» που χτυπούν τη Δικαιοσύνη με τα λόγια. Με επιθέσεις από τον Κοντονή, τον Ξυδάκη, τον Τζανακόπουλο, τον Πολάκη και το κάθε λογής αποτυχημένο στέλεχος της αριστεράς που έχει εξουσία. Η «Αυγή» μας λέει ότι… κάτι τρέχει (ξανά) με τη Δικαιοσύνη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για «μαύρο βιβλίο», ο Πολάκης για την εξουσία που φυλακίζει τη νιότη, ο Κοντονής ξίνισε τα μούτρα του.

Έλεος πια. Η ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη πρέπει να σταματήσει τώρα προτού να είναι αργά. Η κυβέρνηση μεθοδευμένα πλέον αμφισβητεί τους δικαστές με απώτερο σκοπό να προωθήσει αλλαγές στο Σύνταγμα έχοντας τη συμπαράσταση του «μπουχτισμένου» από την… κακή Δικαιοσύνη κοινού. Θέλει να δημιουργήσει Συνταγματικό Δικαστήριο ελεγχόμενο από δικούς της δικαστές, να καταργήσει το ΣτΕ, να βάλει σε «αριστερά» καλούπια τους λειτουργούς της Θέμιδας. Πρόκειται περί οργανωμένο σχεδίου κι όχι για τυχαίες παρεμβάσεις. Στοχοποιούν και συκοφαντούν το σύνολο των δικαστών κι όχι μόνο των κακών που μπορεί να υπάρχουν και να μην κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Στο Μαξίμου βγάζουν οι ίδιοι αποφάσεις κι όταν δεν είναι καλές κάνουν επιθέσεις στη Δικαιοσύνη. Παράλληλα, αφήνουν τους μπαχαλάκηδες να δημιουργούν τρομακτικά προβλήματα δικάζοντας και οι ίδιοι τους δικαστές.

Γι’ αυτό λέμε ότι έχουμε να κάνουμε με εχθρούς της Δημοκρατίας. Σίγουρα το να πάει ένας αθώος στη φυλακή (στην περίπτωση της Ηριάννας αυτό δεν το ξέρουμε, ξέρουμε ότι έφαγε 13 χρόνια) είναι χειρότερο από το να βγει από αυτήν ένας ένοχος.

Όμως, το χειρότερο απ’ όλα είναι να βγαίνουν οι δικαστικές αποφάσεις από τον όχλο ή από τους ημιμαθείς.