Όσο η «αριστεροδεξιά λυκοσυμμαχία» χτυπάει τον Μητσοτάκη, τόσο τον δυναμώνει
26/06/2017 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όσο η «αριστεροδεξιά λυκοσυμμαχία» χτυπάει τον Μητσοτάκη, τόσο τον δυναμώνει

Σε πρόσφατο άρθρο του το Antinews έθετε το ερώτημα «ποιοι θέλουν να αποτύχει ο Μητσοτάκης και η ΝΔ». Είναι ίσως λάθος το ερώτημα διότι η αποτυχία της ΝΔ θα σημάνει και την οριστική παράδοση της χώρας στα χέρια του Τσίπρα και της αριστερής συμμορίας.

Κι απ’ ότι φαίνεται δουλεύουν πάρα πολλοί προκειμένου να έλθει αυτή η αποτυχία και η παντοτινή ομηρία της Ελλάδας. Κάποιοι στο χώρο της Δεξιάς δεν αντιλαμβάνονται τι διακυβεύεται. Είναι, όμως, το δεύτερο μέρος της προσπάθειας που ξεκίνησε το 2014 όταν υπήρξε ένα οργανωμένο σχέδιο να «φάνε» τον Σαμαρά.

Τώρα το οργανωμένο σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει στόχο να φρενάρουν τον Κυριάκο και τη ΝΔ, να δώσουν ανάσα ζωής σε μια πεθαμένη κυβέρνηση, να ρίξουν στηρίγματα στους καταρρέοντες συνεταίρους, Τσίπρα και Καμμένο.

Τις τελευταίες ημέρες, κι αφού ακόμη δεν χωνέψαμε τις δραματικές αποφάσεις του Eurogroup, κι αφού δεν έχουμε καν μάθει τι κρύβουν τα προαπαιτούμενα και ποια νέα, κρυφά μέτρα συνομολογήθηκαν, είναι σε εξέλιξη ένα νέο οργανωμένο σχέδιο. Μέσα ενημέρωσης που πληρώνονται από τα υπόγεια του Μαξίμου, δημοσιογράφοι που έχουν βολευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, πολιτικοί της αριστεράς, του κέντρου, αλλά δυστυχώς και της δεξιάς που δεν θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα, έχουν συμμαχήσει και ρίχνουν κατά βούληση.

Ο ένας ποστάρει φωτογραφίες με τον Μητσοτάκη από τις αγροτικές περιοχές που επισκέφτηκε. «Τόλμησε να πάει στα χωράφια ο απόφοιτος του Χάρβαρντ»; αναρωτιούνται κάποιοι που δεν έχουν δει σανό παρά μόνο εκείνο που τους σερβίρει ο Τσίπρας και οι καραμανλικοί φίλοι του. Λες και όσοι έγιναν πρωθυπουργοί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα ήταν παιδιά της αγροτιάς. Λες και η χώρα αυτή για να σωθεί χρειάζεται επιστάτες και σκαφτιάδες κι όχι μορφωμένους, ανοικτόμυαλους και αποφασισμένους ανθρώπους.

Ο άλλος κάνει κριτική κι ανάλυση των δημοσκοπήσεων. Και υιοθετεί τη λογική του Μαξίμου που έβγαλε μέχρι και non paper για να εξηγήσει τα γκάλοπ, προφανώς γιατί η κατάρρευσή της κυβέρνησης τους έχει προκαλέσει πανικό. «Δεν έχει ρεύμα, προηγείται αλλά δεν διαβάζει σωστά τις δημοσκοπήσεις», αποφάνθηκαν οι μαθητευόμενοι αναλυτές του Βερναρδάκη και των λοιπών δημοσκόπων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Έτσι είναι αν έτσι πιστεύουν, η αλήθεια είναι διαφορετική, ας ρίξουν καμιά ματιά στην κοινωνία και θα καταλάβουν.

Τι να πει κανείς για τα ναρκοπλοία ή για τα σκουπίδια που γυρνάνε την Ελλάδα τόσο πίσω; Η κυβέρνηση αντί να λύνει τα προβλήματα δημιουργεί και νέα. Παρεμβαίνει στην Δικαιοσύνη απροκάλυπτα, αδυνατεί να βρει λύσεις σε ένα πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε, πνίγει τη χώρα στα σκουπίδια και δεν πετάει τα «σκουπίδια» που το παίζουν υπουργοί. Κι όμως, αντί όλοι να βρίζουν τον Τσίπρα και την παρέα του τα βάζουν με τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ. Απίστευτα πράγματα. Αντιστροφή της πραγματικότητας και της αλήθειας. Κάνουν ότι δεν βλέπουν ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο.

Διαβάζουμε άρθρα από περισπούδαστους «δεξιούς» αρθρογράφους. Καλοπληρωμένα ποντίκια αλλοτινών εποχών που σήμερα έχουν βρει ιδεολογική ταύτιση με τον… Τσίπρα. Ή που εκτελούν αποστολή που τους ανέθεσε η αυλή της Ραφήνας. Κατηγορούν τον Κυριάκο και τη ΝΔ για όλα τα δεινά της χώρας. Κοροϊδεύουν, κάνουν χιούμορ, στήνουν σκηνικά σύγκρουσης στη ΝΔ, επιδιώκουν συμμαχίες και ανώμαλες συγκυβερνήσεις μόνο και μόνο για να κόψουν την πορεία του Μητσοτάκη προς την εξουσία.

Είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι που κάποτε έκαναν βόλτες σαν τα σκυλάκια στα γραφεία της Ρηγίλλης για ένα ξεροκόμματο. Δήθεν δεξιοί, φιλελεύθεροι, αγωνιστές της παράταξης που κάνουν τώρα ό,τι περνά από τη… γραφίδα τους για να μη γίνει η ΝΔ κυβέρνηση.

Όλοι αυτοί οι άθλιοι θα αποτύχουν. Η λυκοσυμμαχία που στήνει όλο αυτό το παιχνίδι παραπλάνησης του ελληνικού λαού αντί να τσακίζει την κυβέρνηση που διαλύει τη χώρα δεν θα περάσει καλά.

Τους έχουμε πάρει χαμπάρι. Και θα πληρώσουν το τίμημα όταν θα έρθει η ώρα. Η ΝΔ θα γίνει κυβέρνηση όχι γιατί είναι υποχρεωτικό, αλλά γιατί είναι απαραίτητο για την πατρίδα. Εκτός κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι το να συμμετέχουν στο έγκλημα που συντελείται τα τελευταία 2,5 χρόνια θα τους κάνει αρεστούς από το σύστημα της Αριστεράς.

Οι νεκροθάφτες της πατρίδας μας θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει.