Όμοιοι με τον Μπαρμπαρούση οι συριζαίοι
17/06/2018 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όμοιοι με τον Μπαρμπαρούση οι συριζαίοι

Τις τραγελαφικές, αλλά άκρως ύποπτες κι επικίνδυνες καταστάσεις με τους Χρυσαυγίτες και με τον Μπαρμπαρούση που θέλει πραξικόπημα, τις αναφέραμε.

Όπως και το επικοινωνιακό σόου που στήθηκε γιατί ο αποπροσανατολισμός είναι απαραίτητος σε ένα τέτοιο πολιτικό τοπίο που βράζει.

Όμως, θα πρέπει να ασχοληθούμε και με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας που έσπευσε να του προσδώσει κάποιος εισαγγελέας ο οποίος διέταξε έρευνα.

Το ότι τα παιδάκια είναι χαζά, φασιστάκια που παίρνουν τον παχυλό μισθό τους και απολαμβάνουν τα προνόμια της αστικής δημοκρατίας που πολεμούν, είναι γνωστό.

Αν γνώριζε κανείς τον Μπαρμπαρούση, από πού είναι και τι έκανε στη ζωή του, θα καταλάβαινε ότι και οι κατσικούλες που έβοσκε έχουν περισσότερο μυαλό.

Όμως, δεν πρέπει να δούμε μόνο το δέντρο και να χάσουμε το δάσος. Και αυτό δεν είναι άλλο από τη γνωστή σε όλους μας θεωρία των δύο άκρων. Και την προσπάθεια της αριστεράς να χωρίσει τους Έλληνες σε (πάντα) καλούς αριστερούς και κακούς τους υπόλοιπους.

Ή πας μη αριστερός βάρβαρος.

Ωραία λοιπόν. Ο Μπαρμπαρούσης και το κάθε θρασίμι που απειλεί τη Δημοκρατία μας (έστω και κουτσή, στρεβλή που είναι) και ονειρεύεται δικτάτορες, να κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία και να πάει και φυλακή.

Θα ξεχάσουμε όμως τους αριστερούληδες που όταν ήταν στην αντιπολίτευση έκαναν όργια;

Πόσες φορές είχαν κατηγορήσει Σαμαρά, Βενιζέλο, Στουρνάρα, Παπανδρέου και όποιον άλλον ήθελαν ως προδότες;

Πόσες φορές ακούστηκε από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ η φράση «εσχάτη προδοσία;»

Πόσες φορές απείλησαν με λιντσαρίσματα υπουργούς και βουλευτές και μάλιστα μέσα στην Ολομέλεια;

Πόσες φορές ο Τσίπρας και η παρέα του μίλησαν για γερμανοτσολιάδες, πουλημένους και άλλα όμορφα;

Κινήθηκε κανείς εναντίον τους; Τιμωρήθηκαν;

Άντε να έφαγαν κανένα… πρόστιμο της τροχαίας και τίποτε άλλο.

Διότι αν είχαμε παρέμβαση εισαγγελέα και διώξεις τότε, θα ξεσηκώνονταν όλοι. Θα μιλούσαν για Χούντα του Σαμαρά, για πολιτικές διώξεις, για αντιδημοκρατικές διαδικασίες και για άλλα τέτοια.

Αμφιβάλλει κανείς ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο; Μια ζωή προστατευμένοι οι αριστεροί, είχαν μάθει να στήνουν τέτοια πολιτικά παίγνια.

Όμοιοι με τον Μπαρμπαρούση είναι οι συριζαίοι, είτε αυτοί που είναι μέσα στη Βουλή, είτε αυτοί που είναι έξω.