Οι αληθινοί Ευρωπαίοι
29/04/2018 12:57
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οι αληθινοί Ευρωπαίοι

Την Πρωτομαγιά θα είμαι στην Νίκαια, στην Γιορτή των Εθνών, που οργανώνει το Εθνικό Μέτωπο. Θα είναι παρούσα όλη η πατριωτική Δεξιά της Ευρώπης. Δεν θα έχει Κουμουτσάκους, δάκρυα για τους απρόσκλητους μουσαφιραίους. Δεν θα συζητήσουμε οδηγίες 3.876 σελίδων για τα ραπανάκια και για το πως θα είναι τα οικιακά πλυντήρια, ούτε θα συναντηθούμε με ΜΚΟτζήδες με βρώμικο μάτι για να μοιράσουμε τα ιμάτια των Ευρωπαϊκών Εθνών με τις ευλογίες του Σόρος.

Θα μιλήσουμε για την ασφάλεια των Εθνών μας, των πόλεων και των χωριών μας. Θα συζητήσουμε για την υπεράσπιση των πολύτιμων διαφορών της κουλτούρα μας. Δεν θα παίξουμε τυφλόμυγα με τον ισλαμικό εποικισμό, ούτε θα αναλωθούμε σε ημερίδες και πλούσια τραπέζια εργασίας για τα “δικαιώματα” του πιτσιλωτού διεμφυλικού λαγού. Θα μιλήσουμε για την Ελευθερία μας, για το τεράστιο δημοκρατικό έλλειμμα της Ευρώπης, όπου χρυσοκάνθαροι γραφειοκράτες παίρνουν μοιραίες αποφάσεις για την ζωή μας. Γραφειοκράτες που έχουν συμφέροντα αντίθετα με τα Έθνη και τις κοινωνίες των πολιτών.

Η αντιπροσωπεία της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ θα δείξει ξανά στους συναγωνιστές μας τον χάρτη, πως είμαστε οι Ακρίτες της Ευρώπης, φύλακες και της δικής τους εθνικής συνοχής. Θα θέσουμε ξανά το θέμα των δύο ομήρων στρατιωτικών μας και τον ιταμό ρόλο του κράτους συμμορία του Ερντογάν ενάντια όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα ευρωπαϊκά συμφέροντα. Οι λαθραίοι που στέλνει ο μεγάλος δουλέμπορος στον Έβρο και στα νησιά έχουν όνειρο να πάνε στις χώρες των εταίρων μας, ειδικά όπου προσδοκούν πως θα έχουν τις μεγαλύτερες τζάμπα κοινωνικές παροχές.

Άρα τα Έθνη της Ευρώπης και όλες οι πατριωτικές πολιτικές δυνάμεις τους έχουν κάθε λόγο να δεχθούν το σύνθημα μας: “Ελλάδα κάστρο, Ευρώπη οχυρό”. Ξαναθυμίζω πως την απάντηση στο πρόβλημα μου την είχε δώσει ο ίδιος ο Τούρκος ισλαμοφασίστας ηγέτης. Πριν μερικά χρόνια ωρυόταν σε κάποιο κανάλι με αυτή την εκφορά λυσσασμένου σκύλου: “Δεν θα επιτρέψουμε η Ευρώπη να γίνει χριστιανικό οχυρό”. Σωστά.

Αν η Ευρώπη ξαναγίνει αυτό που ήταν για σχεδόν 1.500 χρόνια, από το Πουατιέ και την Βιέννη ως τα τείχη της Πόλης, του Χάνδακα και της Αμμοχώστου, αν ξαναγίνει η Ευρώπη του Κάρολου Μαρτέλου, των Παλαιολόγων, του Γιαν Σομπιέτσκι και του Ευγένιου της Σαβοΐας αλλά και του Πλαστήρα, πως θα κάνει τον εποικισμό του ο γείτονας; Πώς θα υλοποιήσουν το πρόγραμμα αντικατάστασης του πληθυσμού τα εγκληματικά δίκτυα των ΜΚΟ του Σόρος και οι κατά τόπους εξουσιαστές δωσίλογοι υποτακτικοί τους. Υπάρχουν αυτοί που θέλουν να γίνουμε πολτός και να πληρώνουμε μόνο βαριά φορολογία, νοικάρηδες στα ίδια μας τα σπίτια, με κοινωνικό κράτος μόνον για τους εποίκους, με Παιδεία που θα παράγει αμφίφυλα ανδράποδα ή στην καλύτερη περίπτωση ευνουχισμένους antifa, που θα μισούν την γη που πατάνε και σαν αυτοάνοσο νόσημα θα επιτίθενται στο ίδιο το Έθνος που ανήκουν, με μίσος και επιμονή ζηλωτών.

Απέναντι σε αυτή την γκρίζα ολοκληρωτική αντι-Ευρώπη, υπάρχουν οι δυνάμεις της αντίστασης, οι αληθινοί υπερασπιστές των αξιών που κουρελιάζει ο Φερχόφσταντ, που μετά την τρίτη νίκη Όρμπαν εκτός από οδοντίατρο και κουρέα, χρειάζεται και ψυχολόγο. Οι πατριωτικές δυνάμεις, που ανέρχονται παντού στην Ευρώπη, θα οικοδομήσουν μια νέα συμμαχία Ελεύθερων Εθνών, στην θέση του ολοκληρωτικού μορφώματος με την σημαία που θυμίζει αντιπροσωπεία αυτοκινήτων. Μια σημαία για την οποία κανείς δεν είναι διατεθειμένος να χύσει όχι αίμα, ούτε ξεθυμασμένη μπύρα ξεχασμένη δυο μέρες στον ήλιο του καύσωνα του Αυγούστου.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ - www.neadexia.gr

(Δημοσιεύεται στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία»)