Οφθαλμός αντί οφθαλμού...
03/02/2019 13:00
Του Αδέξιου Δεξιού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Οφθαλμός αντί οφθαλμού...

Όσο κι αν γινόμαστε δυσάρεστοι, θα συνεχίσουμε να επιμένουμε ότι ο βασικός λόγος που η Ελλάδα δεν μπορεί να απαλλαγεί από τους αδίστακτους εξουσιολάγνους που την καταδυναστεύουν είναι η αναιμική αντιπολίτευση της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2011, άσχετα από τα λάθη που ακολούθησαν έπειτα, ο Σαμαράς μέσω της σκληρής αντιπολίτευσης που άσκησε τσάκισε τον Παπανδρέου με αποτέλεσμα να σταματήσει το καταστροφικό έργο του.

Φυσικά ο Τσίπρας δεν είναι Παπανδρέου, που σημαίνει ότι αν πραγματικά ο Μητσοτακής εννοεί τα περί σωτηρίας της πατρίδας που διατρανώνει θα πρέπει να... το κάνει όπως ο Σαμαράς εις την νιοστή.

Μέχρι στιγμής κυριολεκτικά σέρνεται από την ατζέντα του Τσίπρα και πορεύεται δια της γνωστής τακτικής του ώριμου φρούτου.

Επί της ουσίας βιώνουμε ένα ιδιότυπο πραξικόπημα από τον Τσίπρα και την παρέα του για να κατακτήσουν την εξουσία, όπως πρόταξε η Μπέτυ, κι ο Μητσοτάκης αντεπιτίθεται με άσφαιρα επαναπαυόμενος στη σιγουριά (;) των δημοσκοπήσεων.

Έτσι, αφήνει τον Τσίπρα ανεμπόδιστο να στήσει το καθεστώς του, επιτρέποντας ταυτόχρονα στα κοράκια – αποικιοκράτες να ξεσκίζουν τις σάρκες της πατρίδας.

Ο εθνικός μας πλούτος τους δόθηκε μπιρ παρά για τα επόμενα 100 χρόνια, τα εδάφη μας παραδίδονται με αστραπιαίους ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τις γεωπολιτικές τους ονειρώξεις, κι ο Αλέξης με τις ευλογίες τους συνεχίζει ακάθεκτος την... επέλαση στα χειμερινά ανάκτορα.

Αν ο Μητσοτάκης δεν αλλάξει τακτική ενδέχεται να πετύχει μια πύρρειο νίκη και να σχηματίσει μια βραχύβια κυβέρνηση, που όχι μόνο δεν θα καταφέρει να απαλλάξει την χώρα από τα δείνα που της προκάλεσαν οι ολετήρες, αλλά θα στρώσει και το έδαφος για να ανακαταλάβουν τις καρέκλες του Μαξίμου.

Για να μην πούμε ότι κινδυνεύει να χάσει τις εκλογές. Ανάλογη ήταν η κατάσταση και το 85’, με την τότε ηγεσία της ΝΔ να θεωρεί δεδομένη την ήττα των κατσαπλιάδων του ΠΑΣΟΚ. Είδατε ποια ήταν η εξέλιξη.

Για να μην επαναληφθεί λοιπόν το έγκλημα, οι φωστήρες της Πειραιώς θα πρέπει να μετατραπούν από φλώροι σε street fighters, όπως λέει κι ο Προφήτης.

Θα πρέπει να βγουν στους δρόμους και να ξεσηκώσουν τον λαό. Να κηρύξουν ανένδοτο κατά του καθεστώτος. Να καλέσουν τους πολίτες να πολεμήσουν τους δυνάστες τους από τις πλατείες, από τα καφενεία, από την εργασία τους, από τα σχολεία, από τα πανεπιστήμια, από παντού!

Θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα κίνημα ανατροπής της άλωσης της πατρίδας.

Η αστική ευγένεια και ο καθωσπρεπισμός πλέον ενισχύουν, δεν πλήττουν τον Τσίπρα και τα τσιράκια του.

Η αλητεία αντιμετωπίζεται με αλητεία. Οφθαλμός αντί οφθαλμού!

Βλέπετε ότι δεν ορρωδούν προ ουδενός. Έχουν ευτελίσει τα πάντα. Και δεν θα σταματήσουν μέχρι να συντρίψουν την αστική δημοκρατία που σιχαίνονται για να εγκαθιδρύσουν τον ολοκληρωτισμό τους.

Κι αν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουν οι αστούληδες της Πειραιώς, ας δουν πως κινείται ο Γκουαϊδό για να ρίξει την χούντα του Μαδούρο.

Κρούουμε για τελευταία φορά τον κώδωνα του κίνδυνου.

Νισάφι πια!!!