Ο Τσίπρας δικαιώνει τον Σαμαρά και για το ξεπούλημα της Μακεδονίας!!!
21/05/2019 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Τσίπρας δικαιώνει τον Σαμαρά και για το ξεπούλημα της Μακεδονίας!!!

Ίσως να φταίει ο πανικός εξαιτίας της επικείμενης συντριβής. Ενδεχομένως λόγω τύψεων λίγο πριν μας αποχαιρετήσει να τον έχει πιάσει κρίση ειλικρίνειας. Μπορεί, ωστόσο, όντως να θεωρεί εαυτόν πατριώτη και προδότες τους προηγούμενους που δεν ξεπούλησαν την Μακεδονία για λίγα αργύρια.

Το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ότι μετά από αυτά που ξεστόμισε ο Τσίπρας στους Financial Times, επιβεβαιώνεται πλήρως ποιοι θυσιάστηκαν για να κρατήσουν την Ελλάδα όρθια και ποιοι την παρέδωσαν στα κοράκια - αποικιοκράτες με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση και διατήρηση της εξουσίας.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο εθνικός μειοδότης ανέφερε τα εξής:

«Θυμάμαι ότι πήγα στο Βερολίνο. Συνάντησα την Καγκελάριο Μέρκελ. Συζητήσαμε για την οικονομική κρίση, το χρέος, το έλλειμμα, τα Μνημόνια κτλ. Αποφασίσαμε να μιλήσουμε για την εξωτερική πολιτική και εγώ είπα θέλω να λύσω το πρόβλημα ακόμα και με τον Γκρούεφσκι. Θα τον προκαλέσω με το να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι. Αν δεν θέλει να κάτσει, θα τον κατηγορήσω. Τότε εκείνη μου είπε "δεν σε πιστεύω" και εγώ ρώτησα γιατί. Εκείνη μου είπε “γιατί κανείς από τους προκατόχους σου δεν ήθελε να ανοίξει αυτό το θέμα, ειδικά ο προκάτοχός σου, ο Σαμαράς”.

Εγώ είπα τότε η άποψή μου είναι διαφορετική. Πιστεύω ότι η Ελλάδα όχι μόνο θα ωφεληθεί αν καταφέρουμε να επιλύσουμε τις διαφορές με τους βόρειους γείτονές μας. Η Ελλάδα έχει αρκετές διαφορές με τους γείτονες στα ανατολικά - δεν θέλουμε περισσότερα προβλήματα με τους βόρειους γείτονές μας, ειδικά αν πρόκειται για χώρες που εγώ πιστεύω ότι δεν απειλούν την Ελλάδα.

Δεν πιστεύω ότι η Άνγκελα με πίστεψε αλλά απέδειξα ότι εννοούσα όσα έλεγα όταν οι εξελίξεις στα Σκόπια έδειξαν ότι υπήρχε μια ευκαιρία».

Πρόκειται για την απόλυτη παραδοχή εγκλήματος.

Πραγματικά, δεν έχει υπάρξει στα πολιτικά χρονικά της νεότερης Ελλάδας, ανάλογη κυνική ομολογία ραγιαδισμού.

Πλέον, μετά από αυτή την συνταρακτική αποκάλυψη και δη από το στόμα του άλλοτε λαοπρόβλητου, όσοι δεν ψηφίσαμε Σαμαρά το 15’, θα πρέπει τουλάχιστον να κάνουμε χαρακίρι.

Διότι η ευκολοπιστία μας δεν οδήγησε μόνο σε αέναη λιτότητα, απόρροια των δύο μνημονίων που μας φόρτωσε ο Τσίπρας τη στιγμή που ο Σαμαράς έβγαζε την Ελλάδα στο ξέφωτο, αλλά και στον κίνδυνο απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας.

Εξάλλου, οι δηλώσεις κορυφαίων συριζαίων περί λύσης του Κυπριακού και των ελληνοτουρκικών διενέξεων... διά της οδού της επαίσχυντης συμφωνίας δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το δυσοίωνο μέλλον που προμηνύεται.

Σε κάθε περίπτωση, η ομολογία Τσίπρα δικαιώνει... μέχρι τέλους τον Σαμαρά τόσο για την οικονομία όσο και για τα εθνικά. Ίσως να χρησιμοποιούσαμε αυτή τη δικαίωση για να διορθώσουμε το σφάλμα του 15’.

Διαφορετικά, εάν πέσουμε πάλι θύματα της πλάνης του Τσίπρα, να μη διαμαρτυρόμαστε όταν οι Τούρκοι θα πίνουν καφέ στην Ακρόπολη.

Και κάτι ακόμη. Ο Τσίπρας είπε μισές αλήθειες.

Ήταν η Μέρκελ και οι λοιποί δυτικοί «σύμμαχοι» που του επέβαλαν να ξεπουλήσει την Μακεδονία δίνοντας για αντάλλαγμα την επίπλαστη έξοδο από τα μνημόνια.

Όπως πήγαν να το επιβάλουν και στον Σαμαρά το καλοκαίρι το 14’, αλλά εισέπραξαν ένα ηχηρό και περήφανο ΌΧΙ, με τα γνωστά επακόλουθα.

Αυτή είναι η αλήθεια και με αυτή επιβάλλεται να πάμε στην κάλπη!

Όχι με τις αυταπάτες, τις ψευδαισθήσεις και τις προεκλογικές δωροδοκίες των εθνομηδενιστών. Γιατί τι να την κάνεις την ελεημοσύνη όταν δεν θα έχεις πατρίδα!

Γρηγορείτε!!!