Ο Μπάμπης και ο Μήτσος θα μπορούν ελεύθερα να δηλώσουν τον έρωτά τους...
10/12/2015 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Μπάμπης και ο Μήτσος θα μπορούν ελεύθερα να δηλώσουν τον έρωτά τους...

Η αγωνία έλαβε τέλος. Έπειτα από πολύμηνες προσπάθειες «αδερφές και παλικάρια θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια». Σε μια... ύψιστη δημοκρατική στιγμή για την κυβέρνηση Αλέξη – Πάνου, το υπουργείο Δικαιοσύνης έστειλε στη Βουλή το νομοσχέδιο για το «Σύμφωνο συμβίωσης».

Σύμφωνα με την εισηγητική, με το νομοσχέδιο αυτό επιδιώκεται ο εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας για το σύμφωνο συμβίωσης προς δύο βασικές κατευθύνσεις. Αφενός η ισχύς του συμφώνου επεκτείνεται και στα ομόφυλα ζευγάρια και αφετέρου η σημασία και οι συνέπειες του συμφώνου ενισχύεται δεδομένου ότι αναγνωρίζονται οικογενειακοί δεσμοί μεταξύ των μερών. Επίσης ενισχύεται η ιδιωτική αυτονομία στις περιουσιακές τους σχέσεις. Με το νομοσχέδιο αυτό επιδιώκεται μια ισορροπία μεταξύ αφενός της ιδιωτικής αυτονομίας και αφετέρου της ανάγκης προστασίας των οικογενειακών σχέσεων με βάση τις αρχές της ισότητας και της αλληλεγγύης.

Σε ότι αφορά τις ενώσεις των ομόφυλων προσώπων υπογραμμίζεται πως η αναγκαιότητα της νομικής, επίσημης αναγνώρισής τους προκύπτει από τις αρχές της ισότητας των πολιτών και του σεβασμού της διαφορετικότητας όπως αυτά προστατεύονται ήδη στο ελληνικό σύνταγμα και στην ΕΣΔΑ (Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου).

Έτσι, λοιπόν, ο Μπάμπης και ο Μήτσος θα μπορούν ελεύθερα να δηλώσουν τον έρωτά τους και να τρέξουν στη συνέχεια να ψηφίσουν με τα δυο τους τα χεράκια τον Αλέξη Τσίπρα για το μεγάλο δώρο που τους έκανε.

Δικαιώθηκε ο «σύντροφος» του Χατζησάββα, η κυβέρνηση «τάπωσε» τον Φαήλο και όσους αντιδρούσαν στην επέκταση του Συμφώνου. Γιατί μπορεί η οικονομία να καταρρέει, μπορεί να γέμισε η Αθήνα πρόσφυγες, να μην μπορούν να βγάλουν ούτε μια σωστή τροπολογία για τους πρόσφυγες και να μην είναι σε θέση να κλείσουν τη διαπραγμάτευση, αλλά η γκέι κοινότητα είναι πλέον στην πρώτη γραμμή των αγώνων.

Ίσως πάλι λόγω της δύναμής τους, που κατάφεραν να κάνουν την κυβέρνηση να... πέσει στα τέσσερα, να ήταν αυτοί καλοί διαπραγματευτές. Να έκαναν παζάρια με τους δανειστές: «Σας δίνουμε τη Μύκονο, μας δίνετε την Ίμπιζα; Το κλουβί με τις τρελές θα το χρησιμοποιήσετε εσείς σήμερα ή εμείς; Το παρεό της Βελκουλέσκου να το φορέσω εγώ καλέ»;

Η Δημοκρατία νίκησε. Τα παιδιά με τις ξυρισμένες μασχάλες θα μπορέσουν να νοικοκυρευτούν και γιατί όχι, να επιτραπεί και ο γάμος των γκέι. Να δούμε τον Καμμένο να παντρεύει φαντάρους και τι στον κόσμο.

Θα έχει ενδιαφέρον το επόμενο gay parade. Όλοι μαζί χέρι – χέρι να διαδηλώσουμε υπέρ του Αλέξη και του Παρασκευόπουλου που άφησαν τα ποταπά θέματα της καθημερινότητας και έφεραν ρίγη συγκίνησης κάτω από τις φούστες και τα κολάν. Και γιατί όχι. Να πάμε μέχρι την Αρχιεπισκοπή, εκεί όπου ο φίλος του πρωθυπουργού Αρχιεπίσκοπος δεν έχει μιλήσει ακόμη για το μέγα γεγονός.

Και όλοι μαζί να τραγουδήσουμε έξω από την Κουμουνδούρου: «Βροντάει η Λέσβος, αστράφτει η Μύκονος. Στ' άρματα, στ' άρματα... από πίσω στον αγώνα για την χιλιάκριβη την παντρειά».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διογένης avatar
  Διογένης 10/12/2015 07:23:13

  Ακόμη ένα σύμπτωμα έσχατης ηθικής και κοινωνικής παρακμής. Σημεία των καιρών. "Θα μας κάψει ο Θεός" έλεγαν οι παλιοί αν και μόνον άκουγαν τέτοιου είδους αφύσικες ενώσεις. Και όντως ο Θεός είχε κάψει τα Σόδομα και τα Γόμορρα για τον λόγο ακριβώς αυτόν. Και ήταν μάλιστα τέτοια η αποστασιοποίηση που διέταξε από το κακό αυτό ο Θεός, που απαγόρευσε στον Λωτ και στην οικογένειά του ακόμη και να κοιτάξουν πίσω τους την πόλη που καιγόταν. Και κοίταξε η γυναίκα του και έμεινε στήλη άλατος.

  Εμείς τώρα ως κοινωνία δηλώνουμε και μάλιστα "υπερήφανα" την υβριστική μας αποστασιοποίηση από τον Δημιουργό μας, αλλά, ακόμη και για όσους δεν πιστεύουν, την εξίσου υβριστική αποστασιοποίηση από τη φυσική τάξη των πραγμάτων. Η ένωση των φύλων και το ερωτικό συναίσθημα ή ακόμη και αντίστοιχα κατωτέρου επιπέδου αισθήματα στο ζωικό βασίλειο, εξυπηρετεί παντού την αναπαραγωγή και υπάρχει για τον βασικό σκοπό της αναπαραγωγής. Έτσι είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος, αυτός είναι ο κατά φύση προορισμός του σεξουαλικού ενστίκτου. Υπάρχουν πολλές διαστροφές του σεξουαλικού ενστίκτου, αλλά τη συγκεκριμένη φροντίζουμε σήμερα να τη νομιμοποιούμε και να την εξυψώνουμε ως δήθεν απλή "διαφορετικότητα".

  Δεν είναι. Η ομοφυλοφιλία καταστρέφει τον άνθρωπο. Τον ίδιο τον άνθρωπο που υποπίτπτει σε αυτό το σφάλμα. Αν η κοινωνία πρέπει να αποστασιοποιηθεί, είναι όχι για να καταδικάσει αυτούς τους δυστυχισμένους ανθρώπους, αλλά για να αποτρέψει, στο μέτρο του δυνατού, την ηθική νομιμοποίηση και διάδοση αυτής της αυτοκαταστροφικής συνήθειας στη νεώτερη γενιά. Τους το οφείλουμε. Δεν τίθεται κανένα θέμα σεβασμού της "διαφρετικότητας". Μήπως αύριο θα μας ζητήσουν "σεβασμό στη διαφορετικότητα" και οι παιδεραστές; Ήδη υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια τέτοιο κίνημα στη Γερμανία! Αφού τα ισοπεδώνουμε μερικώς, ας τα ισοπεδώσουμε όλα, λοιπόν, τι κάθεστε. Αλίμονο, ίσως να μην αργήσει κι αυτό. Δεν βλέπετε πόσο περισσότερο προβάλλονται τελευταία τα παιδεραστικά εγκλήματα, λες και κάποιος θέλει να συνηθίσει την κοινωνία σε αυτά;

 2. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 10/12/2015 07:42:48

  Κατάντια. . .λύπη, ὀργή, ἀπογοήτευση.

 3. Μιχάλης avatar
  Μιχάλης 10/12/2015 08:56:57

  Εύστοχοι πραγματικά.Η δήθεν προοδευτικότητα αντιπαλεύεται την "ακροδεξιά" αντίληψη που δεν θέλει τα πρότυπα της καθημερινότητάς μας να αποτελούν λελούδιοι με ανάλαφρες κινήσεις, χορευτική δεινότητα,πάντα "καλλιτεχνική" φύση,φιλάκια στον αέρα με τα life style κορίτσια,κατινολαλιές και κατά συντριπτική πλειοψηφία πάντα ατομα με ελλιπή πνευματικότητα καθότι πάντα το μυαλό τους είναι πεοκεντρικό.Ακόμη και μεγάλλοι λογοτέχνες που υπήρξαν gay ενώ περιφέρονταν στα μεγάλα και αέναα πάντα βούταγαν στο βόρβορο των ερωτικών τους προτιμήσεων βαφτίζοντας δολίως την αδυναμία τους ως ερωτική λογοτεχνία και ανατρεπτικότητα.

 4. Ρηνα avatar
  Ρηνα 10/12/2015 10:21:41

  Όσοι νόμοι και να γίνουν, άμα η οικογένεια που διαπιστώνει τη διαφορετικότητα του παιδιού της πενθεί, αυτό τα λέει όλα. ....

 5. Naruto avatar
  Naruto 10/12/2015 10:25:00

  Οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ και οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ στον ΣΥΡΙΖΑ μαζεύονται .
  Υ/Γ Το πρώτο " ξεφτίλες " αφορά τα παληκάρια με τις ξυρισμένες γάμπες και το δεύτερο αυτούς που νομιμοποιούν την αηδία .

 6. Λύσανδρος avatar
  Λύσανδρος 10/12/2015 11:46:39

  Γίναν τ' ἀγγεῖα θυμιατά
  καί τά σκ..... λιβάνι.

 7. ΜΑΡΤΙΟΣ avatar
  ΜΑΡΤΙΟΣ 10/12/2015 12:38:23

  Επίκειται με μαθηματική βεβαιότητα η κεραυνοβόλος οργή του Θεού καθώς όπως η ιστορία διδάσκει και ο Θεόπνευστος Παύλος παρατηρεί ''πάσα παράβασις και παρακοή έλαβεν ένδικον μισθαποδοσίαν''.

 8. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 10/12/2015 13:20:26

  @Ρήνα , το πιό μεστό σχόλιο που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής για το συγκεκριμένο θέμα...

 9. Καραμπάτσης Ευάγγελος avatar
  Καραμπάτσης Ευάγγελος 10/12/2015 20:21:57

  Ό,τι απέμεινε στην Πατρίδα μας είναι η οικογένεια.
  Σήμερα κηδεύεται και αυτή υπό χειρών ανόμων.
  Σατανικά μυαλά βάλθηκαν να μην αφήσουν τίποτε όρθιο σε αυτόν το τόπο.
  Κανονικά όλες οι καμπάνες των εκκλησιών θα έπρεπε να σημαίνουν πένθιμα σήμερα. Για να καταλάβουν όλοι οι Έλληνες ότι κάτι μεγάλο πεθαίνει σε αυτό τον αιματοποτισμένο τόπο.
  Με την προώθηση νομοσχεδίου για την επέκταση «Συμφώνου Συμβίωσης» και στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια μολύνεται και διαστρέφεται η ανθρώπινη φύση. Δηλητηριάζεται και καταστρέφεται την οικογένεια που είναι η ρίζα όλων μας...
  Καραμπάτσης Ευάγγελος, Οικονομολόγος
  =============================================================================================
  ΟΤΑΝ Η "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ...
  Γάμοι και υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια με την "σφραγίδα" του κράτους! - Πιστεύει κανείς ότι ακόμα υπάρχει ελπίδα για την χώρα;
  του Χρήστου Μακρή
  Σε μια χώρα που έχει καταρρεύσει οικονομικά, λογικό ήταν της κατάρρευσης αυτής να ακολουθηθεί και η κοινωνική κατάρρευση και αυτό "σφραγίστηκε" με την κατάθεση χθες το βράδυ στην Βουλή, όπως ήδη έχει καλύψει με διαδοχικά ρεπορτάζ του το prones.gr.
  Η κυβέρνηση αδιαφορώντας αν θίγονται τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων, οι οικογενειακές παραδόσεις και η ορθόδοξη θρησκεία θεσμοθετεί τους γάμους των ομοφυλόφιλων και τους δίνει δικαίωμα να υιοθετουν ακόμα και μικρά παιδιά!
  Όταν ακόμα και τα ετερόφυλα άτεκνα ζευγάρια πρέπει να περιμένουν χρόνια για να γίνει δεκτό ένα φυσιολογικό-και θεάρεστο-αίτημα υιοθεσίας, τώρα θα μπαίνουν στην "ουρά" οικογένειες με δύο πατέρες ή δύο μητέρες ανάποδα, σχήματα αντίθετα όχι μόνο στην θρησκεία ή στη λογική, αλλά και σε ολόκληρη την φύση!
  Το ότι η κυβέρνηση "κλείνει το μάτι" σε μια μερίδα ψηφοφόρων που είναι "διαφορετικοί" είναι το ολιγότερο. Πάντα στην Ελλάδα οι κυβερνήσεις αυτό έκαναν: "Εκλειναν το μάτι" σε ομάδες ψηφοφόρων με διάφορα νομοθετήματα, αδιαφορώντας αν με αυτά τα νομοθετήματα πλήττονται οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες, αλλά εδώ δεν πρόκειται για οικονομικό θέμα, αλλά για υπονόμευση ολόκληρης της κοινωνικής συνοχής και την "παραγωγή" αθώων παιδιών εθισμένων στην "διαφορετικότητα" του γάμου ανδρών με άνδρες και γυναικών με γυναίκες!
  Με το σύμφωνο συμβίωσης θα μπορούν πια τα ομόφυλα ζευγάρια να διεκδικούν (όπως οι σύζυγοι) το δικαίωμα συνυπηρέτησης που υπάρχει στον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα ενώ μέσα σε ένα 6μηνο θα εκδοθεί Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο θα καθορίζει και όλα τα υπόλοιπα εργασιακά και ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά δικαιώματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι! Για να μη στερείται ο ένας της παρουσίας του άλλου και να διαδίδουν τον "πολιτισμό" τους!!!
  Σύμφωνα με τις υπάρχουσες προοπτικές, θα δοθούν δικαιώματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, δυνατότητα σύνταξης χηρείας και μελετάται το ενδεχόμενο αναγνώρισης οικογενειακού επιδόματος (όπως ισχύει για τον γάμο), υποβολής κοινής φορολογικής δήλωσης κ.λπ.
  Η αναγνώριση από το νομοσχέδιο των οικογενειακών σχέσεων και δεσμών που συνδέουν τα δύο μέρη (όπως στον γάμο) επιτρέπει την αντίστοιχη εφαρμογή διατάξεων για το επώνυμο των συμβιούντων και των παιδιών τους, τη γονική τους επιμέλεια, την αναγνώριση της πατρότητας!
  Ποιας πατρότητας όταν πρόκειται για δύο γυναίκες; Πλάκα κάνουμε; Και ποιας μητρότητας όταν έχουμε δύο άνδρες "παντρεμένους";
  Παράλληλα προβλέπεται η αντίστοιχη εφαρμογή διατάξεων του κληρονομικού δικαίου μετά τον θάνατο αλλά και του δικαιώματος για διατροφή μετά τη λύση του συμφώνου, με τη διαφορά ότι επιτρέπεται στα ζευγάρια κατά τη σύναψη του συμφώνου να παραιτούνται -εφόσον το επιθυμούν- από τη νόμιμη μοίρα (σε κληρονομιά) ή από τη διατροφή, έχοντας την ευχέρεια να αντιμετωπίσουν κατά βούληση τα περιουσιακά αυτά ζητήματα.
  Παράλληλα γίνεται αυστηρότερη η λύση του συμφώνου, καθώς δεν αρκεί πλέον η απλή γνωστοποίηση του χωρισμού. Δηλαδη πόσο "αυστηρότερη"; Θα βάζουν αγγελίες σε σλίδες γνωριμιών ότι χωρίζουν; Έλεος!
  Το σύμφωνο θα μπορεί να δώσει τη δυνατότητα απόκτησης άδειας παραμονής και ιθαγένειας -όπως ισχύει και σε άλλα κράτη-, δικαίωμα να αρνηθεί να καταθέσει στο δικαστήριο ο ένας σύντροφος κατά του άλλου, αλλά και αναγνώριση του συντρόφου ως οικείου για ιατρικά θέματα, όπως π.χ. αυτά που προέκυψαν με τη νοσηλεία και τον θάνατο του Μ. Χατζησάββα και τις διαμαρτυρίες της "χήρας με τα μούσια" που είπε ο Φ. Κρανιδιώτης
  Παράλληλα τιμωρούνται με πιο αυστηρές ποινές τα ρατσιστικά εγκλήματα ενώ ιδρύεται και Εθνικό Συμβούλιο κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας για χαράξει τη σχετική πολιτική.
  Το ζήτημα είναι "Πού πάμε ως χώρα;". Δεν σημαίνει ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι ίσοι με τους άλλους ανθρώπους ή ότι θα πρέπει να τιμωρηθεί με κάποιο τρόπο η διαφορετικότητα τους. Οι ισλαμιστές πετάνε τους ομοφυλόφιλους από τα παράθυρα. Ο ελληνοχριστιανικός πολιτισμός είπε "αγαπάτε αλλήλους" χωρίς καμία δάκριση.
  Αλλά εδώ μιλάμε για εμπλοκή σε αυτή την ¨διαφορετικότητα" μικρών παιδιών, μιλάμε για έμμεση προπαγάνδιση αυτή; της διαφορετικότητας που εν πάση περιπτώσει δε νομίζουμε ότι πρέπει να αποτελεί την κύρια βασική γραμμή σε κράτη όπως η Ελλάδα...
  - See more at: http://www.pronews.gr/portal/20151210/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7/%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%85%CE%B9%CE%BF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B1-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85
  ________________________________________________________________________________
  Φωνή διαμαρτυρίας της ΑΣΠΕ για το επονείδιστο & κατάπτυστο Νομοσχέδιο υπέρ της ομοφυλοφιλίας
  ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Αθήνα, 20/11/2015
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Η ΑΣΠΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
  ΤΟΥ «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ» ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
  Η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, που εκπροσωπεί Πανελλαδικά τις 205.000 και πλέον πολύτεκνες οικογένειες, διαμαρτύρεται έντονα για το επονείδιστο Νομοσχέδιο «ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ», που προωθεί στη Βουλή προς ψήφιση το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με το οποίο προτίθεται να επεκτείνει την ισχύουσα ήδη νομοθεσία και στα λεγόμενα «ομόφυλα ζευγάρια».
  Η συγ(Κυβέρνηση), μη μπορώντας να αντισταθεί, συμμορφώνεται στις επιταγές της ηθικά και πνευματικά παραπαίουσας Ευρώπης και με το νομοσχέδιο αυτό ανατρέπει καθ’ ολοκληρία τις αξίες, τα ιδανικά και τις παραδόσεις της Ελληνικής κοινωνίας
  Σύμφωνα με τον ορισμό του νομομαθούς Ρωμαίου Μοδεστίνου , ο θεσμός του γάμου αποτελεί: «ανδρός και γυναικός συνάφεια και συγκλήρωση του βίου δια παντός, Θείου τε και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία».
  Με το νομοσχέδιο ο θεσμός του γάμου αντιμετωπίζεται θεσμικά και μόνο ως δικαιοπρακτική ενέργεια που ρυθμίζει τις σχέσεις των μερών και αποϊεροποιείται πλήρως.
  Με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο μεταβάλλεται το τιμιότατο ανθρώπινο πρόσωπο σε χρηστικό αντικείμενο και καθίσταται εμφανής η προσπάθειά του να υποκατασταθεί ο ιερός θεσμός του γάμου με νομικές προβλέψεις που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κακοδαιμονία του ισχύοντος νομικού πλαισίου.
  Η ΑΣΠΕ δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ’ αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής τους.
  Καταδικάζει όμως το ολίσθημα του Υπουργείου γιατί επιχειρεί νομοθετικά να απαξιώσει και να υποβιβάσει την ανθρώπινη φύση, την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια του ατόμου και να εκμηδενίσει τον υψηλό και θεοϊδρυτο θεσμό της οικογένειας, που στηρίζεται στο τρίπτυχο (άρρεν + θήλυ + παιδιά).
  Με το νομοσχέδιο αυτό ολοκληρώνεται θεσμικά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, φαλκιδεύεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και απενοχοποιείται η παράχρηση των σωματικών οργάνων του ανθρώπινου είδους και επιχειρείται να μεταβληθεί ο εν τιμή δημιουργηθείς άνθρωπος σε βοσκηματώδη ύπαρξη.
  Η ΑΣΠΕ καλεί όλους του Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τους αρμοδίους Φορείς να μην ενδώσουν στην ψήφιση του επονείδιστου αυτού νομοσχεδίου.
  Από το Γραφείο Τύπου της ΑΣΠΕ
  =============================================================================================

  Σε μεγάλο εγκληματικό λάθος υπέπεσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, με την προώθηση νομοσχεδίου για την επέκταση «Συμφώνου Συμβίωσης» και στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Οι Έλληνες πρέπει να δηλώσουμε ξεκάθαρα, αλλά και με ευπρέπεια την αντίθεσή μας στο νόμο αυτόν, που μολύνει και διαστρέφει την ανθρώπινη φύση. Το νομοσχέδιο αυτό δηλητηριάζει και καταστρέφει την οικογένεια που είναι η ρίζα όλων μας. Άλλωστε το μόνο που έχει απομείνει πια στην Πατρίδα μας είναι η οικογένεια. Εάν την διαλύσουν και αυτή καταστραφήκαμε εντελώς και ανεπανόρθωτα. Πρέπει με κάθε τρόπο να Διαφωνήσουμε, να Αντισταθούμε και να Αγωνιστούμε. Γιατί, το νομοσχέδιο αυτό, προ πάντων αποτελεί κατάφωρη παράβαση του Νόμου του Θεού. Λέμε ΟΧΙ στο Σύμφωνο Συμβίωσης ομοφυλοφίλων. Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα μας να καταντήσει Σόδομα και Γόμορρα.
  Ο κ. Παρασκευόπουλος, καθώς φαίνεται, έβαλε σαν σκοπό του να νομιμοποιήσει την ανηθικότητα και μάλιστα την παρά φύση σεξουαλικότητα! Προωθεί το επίμαχο Νομοσχέδιο για το "Σύμφωνο συμβίωσης Ομοφυλοφίλων", ήτοι προσπαθεί να μεταβάλει την Ελληνική, και κατά βάσιν συντηρητική, Κοινωνία μας σε Σόδομα και Γόμορρα! Πολύ σωστά ο επίτιμος δικηγόρος κ. Λεωνίδας Μαργαρίτης, σε άρθρο του, το οποίο δημοσιεύθηκε στην έγκριτο και σοβαρή Εφημερίδα "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" των Πατρών ( φ. της 29ης.11.2015 σελ. 18) παρατηρεί: "Δυστυχώς την πρωτοτυπία του νομοσχεδίου είχε εμπνευστεί και ο Νέρων, που όπως σημειώνει ο ιστορικός Κάσσιος Δίων, συνήψε επίσημη ομοφυλική σχέση με δύο Έλληνες απελεύθερους. Τον "ανδρώδη" Πυθαγόρα και τον "γυναικώδη" Σπόρο, τον οποίο κατέστησε εκτομία και τον ωνόμασε Σαββίνα"!
  Ο κ. Υπουργός της Δικαιοσύνης, εν ψυχρώ υπηρέτης εν προκειμένω της ανομίας και της αδικίας, αγνοεί τον ορισμό του νομομαθούς ρωμαίου Μοδεστίνου, σύμφωνα με τον οποίο ο θεσμός του γάμου αποτελεί "Ανδρός και γυναικός συνάφεια και συγκλήρωση του βίου παντός, θείου τε και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία"! Και ο κ. Μαργαρίτης συμπληρώνει: "Στο Νομοσχέδιο ο θεσμός του γάμου αντιμετωπίζεται θεσμικά και μόνο ως δικαιοπρακτική ενέργεια, που ρυθμίζει τη σχέση των μερών και αποιεροποιείται πλήρως" !!!!
  Μερικοί Θεομάχοι και Χριστιανομάχοι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές-Υπουργοί αλλά και πολλά Μέσα Μαζικής Τηλετύφλας, βάλθηκαν με σατανικό τρόπο να αλλάξουν την Ελλάδα μας! Να την απομακρύνουν από την παράδοση των είκοσι τόσων αιώνων, όπου παγκοσμίως έχει αναγνωριστεί ως η κοιτίδα της Ορθοδοξίας!
  Όχι μόνον να την καταστήσουν άθεο Κράτος, αλλά και να την μετατρέψουν σε Σόδομα και Γόμορρα!!!
  Καραμπάτσης Ευάγγελος
  Οικονομολόγος
  __________________

 10. Νικήτας avatar
  Νικήτας 10/12/2015 21:27:27

  Όσο και να θέλουν οι μισογύννηδες και πολύ περισσότερο οι Χριστομάχοι αυτοί οι νεωτερισμοί θα έχουν την τύχη ανάλογων ακροβατικών .
  Στην ευλόγημένη χώρα μας δεν πιάνει το ψεύτικο.
  Όπως το αντίστοιχο σύμφωνο συμβίωσης στα νορμάλ ζευγάρια ,
  όπως το άνοιγμα των μαγαζιών τις Κυριακές ,
  τολμώ να πω σαν τον πολιτικό γάμο.
  Η πράξη είναι αδυσώπητη και οι αιώνες παράδοσης κάνουν την δουλειά τους.
  Βέβαια προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά αυτή η τάση
  τα πάθη να πάρουν άδεια κυκλοφορίας και κατά την αποψή μου
  αυτή είναι η διαστροφή της διαστροφής.

  Υπομονή χρειάζεται και Προσευχή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.