Ο λύκος θα φυλάει τα πρόβατα στο Αιγαίο
14/02/2016 07:00
​Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη​​
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο λύκος θα φυλάει τα πρόβατα στο Αιγαίο

Η πάγια στρατηγική ασφάλειας της χώρας έγινε κουρνιαχτός στο λεπτό. Έκπτωση εθνικής κυριαρχίας, που φέρνει κινδύνους. Ο τσιλιαδόρος των εξαρχειωτών περιθωριακών, την αφιέρωσε στους τρεις νεκρούς ήρωες μας (!), που έχασαν την ζωή τους υπερασπιζόμενοι τα θαλάσσια σύνορα, που κατά τον Πρόεδρο της Τασίας δεν υπάρχουν. Κι όχι, το κράτος του Φίλη, της Τασίας, του Πάνου, δεν διέταξε εθνικό πένθος, τουλάχιστον ως τώρα που γράφω. Οι ψυχοπονιάρηδες διεθνιστές οσποδάροι του «κουαρτέτου», γιατί να βάλουν μεσίστιες τις σημαίες για Έλληνες Αξιωματικούς;

Παράνοια. Ο Ερντογάν σφάζει ανθρώπους αγκαλιά με το ISIS και προκαλεί τα κύματα των προσφύγων. Οι πρόσφυγες, μαζί με στίφη μουσουλμάνων λαθρομεταναστών από την Ασία και την Αφρική μαζεύονται στην Τουρκία, όπου το κράτος συμμορία του Ερντογάν τους γδέρνει σαν αρνιά στο κουρμπάν μπαϊράμ. Χιλιάδες δολάρια το κεφάλι. Ήδη άλλα 2.000.000 περιμένουν. Ο Ερντογάν απείλησε ευθέως την Μέρκελ, ξεφτίλισε με αλαζονεία γκάνγκστερ τον Γιούνκερ, πως άμα δεν του ακουμπάνε δισεκατομμύρια ετησίως, θα ξαμολήσει μέσω Ελλάδος τα θύματα της τρομοκρατίας και του δουλεμπορίου του.

Αντί η Ευρώπη, οι ΗΠΑ και η Ρωσία να κάνουν ίσωμα την χώρα του και να γονατίσουν τον ισλαμοφασίστα δουλέμπορο και συνεργό των τρομοκρατών αποκεφαλιστών, που πετάνε ανθρώπους από ταράτσες, έχουν σκλαβοπάζαρα, καταστρέφουν μνημεία, παιδεραστές και βιαστές. Αντί η Ελλάδα να καταγγείλει τον ένοχο, τρίβοντας στα μούτρα ΕΕ, ΟΗΕ και μεγάλων δυνάμεων τα τεκμήρια των τουρκικών εγκλημάτων, έγινε το απίστευτο. Ανέλαβε λέει το ΝΑΤΟ, μαζί με μας και την Τουρκία να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα.

Να εκχωρήσουμε και στο Καρτέλ του Μεντεγίν, στους επιγόνους του Εσκομπάρ, την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών και σε Κοσοβάρους νταβαντζήδες την καταπολέμηση του trafficking πορνών.

Το ΝΑΤΟ, όταν δεν αβαντάρει τα μεμέτια, στην καλύτερη περίπτωση νίπτει τας χείρας του. Γι’ αυτό ποτέ δεν θέλαμε να του εκχωρήσουμε το γενικό κουμάντο και μάλιστα σε κάτι τόσο σοβαρό και σε διαδικασίες, όπου η Τουρκία θα ανακατεύεται. Ο Γαργαντούας πρωταθλητής του Stratego, διαβεβαιώνει πως οι Τούρκοι θα κάνουν την δουλειά τους από εκεί, εμείς από δω και κουμανταδόροι οι Γερμανοί.

Μα οι Τούρκοι, μόλις τώρα, πάνω στο νωπό αίμα των παληκαριών μας, έβγαλαν νότα και αμφισβητούν την ελληνική κυριαρχία σε νησί στην μέση του Αιγαίου, στην Κύναρο!

Τι συμβαίνει στ’ αλήθεια; Εν όψει εισβολής από Σαουδάραβες κι άλλα καλόπαιδα στην Συρία και την κλιμάκωση με την Ρωσία, το ΝΑΤΟ θέλει να αναπτύξει δυνάμεις στο Αιγαίο και μπροστά στα Στενά.Άλλοθι λοιπόν το μεταναστευτικό για το ΝΑΤΟ, ενώ Γερμανοί και ΗΠΑ ετοιμάζονται να δώσουν στα μεμέτια κάτι δικό μας σε Αιγαίο, Θράκη και κυρίως Κύπρο, ως λύτρα στον εκβιασμό του δουλέμπορου Ερντογάν. Θα του δώσουν λεφτά κι ελληνική κυριαρχία.

Από την άλλη, η κατσαπλιάδικη κουτοπόνηρη τακτική του Τσίπρα να εκβιάσει την Ευρώπη με το μεταναστευτικό, οδηγεί σε de facto κλείσιμο των ευρωπαϊκών συνόρων, που μετατέθηκαν πλέον στην ελληνοσκοπιανή μεθόριο. Μας μένουν αμανάτι πλήθη απρόσκλητων μουσαφιραίων και θα γίνει του hot spot το κάγκελο. Είμαστε ήδη η πίσω αυλή της Ευρώπης, οπότε άμα αρχίσουν να φέρνουν και τίποτε παλιά ψυγεία, σκασμένα λάστιχα και μπαταρισμένους καναπέδες, μην παρεξηγηθείτε.

(Δημοσιεύεται στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία»)