Ο λαός στους δρόμους για την Πατρίδα!
28/10/2018 09:00
Του Πάνου Β. Ζήση
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο λαός στους δρόμους για την Πατρίδα!

Έφτασε η στιγμή ο λαός να σηκωθεί από τους καναπέδες και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Η χώρα ξεπουλιέται κι αντί να ενωθούμε όλοι μαζί και να πούμε το ηρωικό ΟΧΙ όπως έπραξαν οι πρόγονοί μας, αποχαυνωμένοι καταναλώνουμε αδιαμαρτύρητα την κυβερνητική προπαγάνδα.

Αντί να δούμε το δάσος μένουμε ως συνήθως στο δέντρο. Στην προκειμένη στον σκυλοκαβγά μεταξύ των συνεταίρων λόγω της παραίτησης Κοτζιά. Ο ένας κατηγορεί τον άλλο για μίζες από τον Σόρος. Μετά τα μαζεύουν, επανέρχονται με άλλες κατηγορίες τις οποίες λίγο μετά αναιρούν εκ νέου. Στο μεταξύ ξεθάβουν παλιά σκάνδαλα και κατασκευάζουν καινούργια ρίχνοντας αίμα στην αρένα για να ικανοποιηθεί το πόπολο, σε μια προσπάθεια να σκεπάσουν τον εθνομηδενισμό τους.

Όμως δεν σκεπάζεται. Ό, τι κι αν κάνουν το στίγμα του προδότη είναι ανεξίτηλο.

Διότι μπορεί σε προηγούμενες κυβερνήσεις να υπήρχαν λαμόγια που τα παίρναν, αλλά προδότες δεν υπήρχαν. Κι αν νομίζουν οι τωρινοί ότι με προκάλυμμα την διαφθορά των προηγούμενων θα ξεπουλήσουν ανεμπόδιστοι την πατρίδα πλανώνται πλάνην οικτράν.

Μπορεί να κάνουμε λάθος αλλά η αίσθηση μας είναι ότι το σκηνικό που στήθηκε με αφορμή την παραίτηση Κοτζιά είναι ακόμη ένα παραμύθι αποπροσανατολισμού για να ολοκληρώσουν το προδοτικό έργο τους.

Δεν νομίζουμε ότι το μείζον ήταν πως ο Σόρος λάδωσε την κυβέρνηση. Απλώς ο Κοτζιάς δεν άντεξε άλλο τον εξευτελισμό της κυβέρνησης και το γεγονός ότι ο Τσίπρας τον αδειάζει για τον Καμμένο, τα βρόντηξε κι έφυγε.

Και τι κάνει ο Τσίπρας; Αντί να γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον Κοτζιά όπως έκανε με τον Βαρουφάκη, βάζει τον Καμμένο, τον Σπίρτζη και τον Τζανακόπουλο να συντηρούν το θέμα πετώντας πυροτεχνήματα. Και μην μας πείτε ότι αν ήθελε δεν τους μάζευε.

Απλώς τον συμφέρει να ασχολείται ο Τύπος κι οι πολίτες με την υποτιθέμενη ενδοκυβερνητική κόντρα για να περάσει πιο εύκολα την επαίσχυντη συμφωνία από τη Βουλή.

Και τα καταφέρνει άριστα. Διότι αντί να ασχολούμαστε με το μείζον, ασχολούμαστε με το έλασσον. Αντί να προσπαθούμε να σώσουμε την Μακεδονία που χάνεται, γινόμαστε θεατές σε ένα κακοστημένο έργο.

Πρέπει να ξυπνήσουμε και να αντισταθούμε. Πάρτε το χαμπάρι, οι δυο συνεταίροι θα το πάνε μέχρι τέλους. Θα βάλουν άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα... βλέπε ποταμίσιους και λοιπούς μηδίσαντες και μετά από μια ακόμη τεχνητή κόντρα θα συνεχίσουν την μειοδοσία τους.

Μην αυταπατάστε. Οι συμφωνίες που έχουν κάνει με τα κοράκια - αποικιοκράτες πρέπει να ολοκληρωθούν.

Γι΄ αυτό και τους βοηθάνε. Γι΄αυτό και τους έδωσαν την επίπλαστη έξοδο από τα μνημόνια. Γι΄ αυτό και θα τους δώσουν τις συντάξεις και ό, τι άλλο χρειαστεί για να κρατηθούν όρθιοι. Για να ολοκληρώσουν τις γεωπολιτικές τους ονειρώξεις.

Κατάφεραν να κάνουν ό, τι δεν μπόρεσαν μέσα σε 30 χρόνια. Λέτε να αδειάσουν τα γιουσουφάκια τους; Χλωμό.

Η Μακεδονία πέφτει μαζί με τα συμφέροντά μας στην Αλβανία. Ακολουθεί η Κύπρος και μετά το Αιγαίο.

Οδηγούμαστε με μαθητική ακρίβεια σε σμίκρυνση των συνόρων μας κι όχι σε μεγέθυνση όπως θέλουν να μας πείσουν.

Και δεν πρόκειται για πανικόβλητες πατριωτικές ψευδαισθήσεις.

Η αλήθεια είναι μπροστά μας.

Μόνο τον τρόπο που κινείται ο Πάιατ για την υλοποίηση των ιμπεριαλιστικών σχεδίων των ΗΠΑ να παρατηρήσει κανείς, στον οποίο οι κυβερνώντες έχουν παραδώσει τα κλειδιά της χώρας, θα διαπιστώσει ότι το μέλλον της πατρίδας είναι δυσοίωνο. Δείτε που κατάντησε η Ουκρανία όσοι έχετε αμφιβολίες. Ανάλογο προτεκτοράτο θα καταντήσουμε κι εμείς.

Τα δεδομένα όμως μπορούν να ανατραπούν.

Αν ενωθούμε όλοι μαζί σαν γροθιά και προτάξουμε ειρηνικά τον πατριωτισμό μας είναι δεδομένο ότι θα τσακίσουμε τον εθνομηδενισμό τους.

Κλείνουμε λοιπόν την τηλεόραση, το διαδίκτυο, πετάμε στα σκουπίδια τις εφημερίδες, τους τρίβουμε στη μούρη τις προβοκάτσιες και την προπαγάνδα τους και βγαίνουμε στους δρόμους για να σώσουμε την Ελλάδα.

Δεν μπορούμε πλέον να στηριζόμαστε στην πολιτική ορθότητα της αντιπολίτευσης για απτά αποτελέσματα. Ούτε να περιμένουμε πότε θα παραλάβει την ισοπεδωμένη και σμικρυμένη Ελλάδα από τον Τσίπρα και την παρέα του.

Θα είναι αργά, καθώς θα βρισκόμαστε προ τετελεσμένων γεγονότων με μηδαμινά περιθώρια κινήσεων.

Η πατρίδα τώρα μας χρειάζεται.

Εμπρός...!!!