Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
21/01/2019 19:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ντροπή για τον Τσίπρα, ντροπή και για τους Έλληνες!!!

Αναμενόμενες οι προβοκάτσιες της κυβέρνησης για να σπάσουν το συλλαλητήριο. Η συνταγή δοκιμασμένη. Ίδια με εκείνη που χρησιμοποιούσαν και οι προηγούμενοι για να σπάσουν τους αγανακτισμένους και όποιον άλλο επικίνδυνο κατά καιρούς. Βάζουμε μερικούς μπαχαλάκηδες να... παίξουν πόλεμο με την αστυνομία και... καθαρίσαμε. Bέβαια, το... αριστερό δακρυγόνο, όπως αποδείχθηκε, έχει ακόμη μεγαλύτερη γλύκα.

Η επιτροπή που οργάνωσε το συλλαλητήριο θα έπρεπε να προβλέψει την προβοκάτσια της κυβέρνησης και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την περιφρούρηση του συλλαλητηρίου.

Είναι προφανές ότι αν το έκανε δεν θα έβγαινε ο Τσίπρας... κατόπιν εορτής να υποδύεται τον δημοκράτη φορτώνοντας τα επεισόδια στην ακροδεξιά σε μια προσπάθεια να επισκιάσει την προβοκάτσια του.

Και να είστε σίγουροι ότι θα πατήσει πάνω στην διαστρέβλωση της πραγματικότητας για να ολοκληρώσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Θα φορέσει τον μανδύα του δήθεν προοδευτικού που μάχεται κατά των εθνικιστών και πατριδοκάπηλων που θέλουν να διχάσουν την χώρα και θα δώσει την λαβή στους πρόθυμους να κυρώσουν την επαίσχυντη συμφωνία.

Όμως δεν φταίει μονό η οργανωτική επιτροπή για την χθεσινή αποτυχία. Φταίνε και οι ίδιοι οι Έλληνες. Και φταίνε διότι τη στιγμή που ξεπουλιέται η Μακεδονία θα έπρεπε να βγει στους δρόμους όλη η Ελλάδα. Κι όχι μετά βίας να συγκεντρώνονται περίπου 600.000 πολίτες για να αποτρέψουν την προδοσία.

Άραγε μετά από τον χθεσινό εθνικό όλεθρο είμαστε άξιοι να αποκαλούμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου; Που κόντρα σε όλα κατάφερε να υποτάξει την κραταιά περσική αυτοκρατορία με αναλογία ενός Έλληνα προς δέκα Πέρσες και να διαδώσει τον ελληνισμό μέχρι τα πέρατα του τότε κόσμου;

Όχι δεν είμαστε, διότι αν ήμασταν θα είχαμε κατακλύσει χθες το κέντρο των Αθηνών με την παρουσία μας και θα οδηγούσαμε στα Τάρταρα τον Τσίπρα και τον εθνομηδενισμό του.

Αντίθετα προτιμήσαμε να κάτσουμε στους καναπέδες μας. Ίσως επειδή μας έχει καταβάλει η οικονομική ανέχεια και έχουμε γίνει ατομιστές αδιαφορώντας για το μέλλον της πατρίδας. Ίσως επειδή μας έχει σκιάξει η τρομοκρατία του καθεστώτος του Τσίπρα και δεν τολμάμε να διαδηλώσουμε διεκδικώντας τα αυτονόητα.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς επικρατεί στο μυαλό του Έλληνα.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι πλέον μετά από την χθεσινή αδυναμία να υπερασπιστεί τα πάτρια εδάφη τον στοιχειώνει η ίδια ντροπή που στοιχειώνει τον Τσίπρα.

Κι όταν θα το αντιληφθεί θα είναι αργά. Το έγκλημα θα έχει συντελεστεί και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα για να το αποτρέψει.

Ας πρόσεχε!

Antinews