Νωρίς... καταλάβατε ότι πρέπει να στηρίξετε την κυβέρνηση Σαμαρά κύριε Τζιτζικώστα
29/10/2015 21:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Νωρίς... καταλάβατε ότι πρέπει να στηρίξετε την κυβέρνηση Σαμαρά κύριε Τζιτζικώστα

Μάλλον έχει πάθει βέρτιγκο ο υποψήφιος για την αρχηγία Σαλονικιός Απόστολος Τζιτζικώστας. Διότι μπέρδεψε τις γιορτές και τις εποχές. Χθες ήταν η επέτειος του «Οχι» και δεν ήταν των... Φώτων. Ούτε καν η γιορτή της «επιφοίτησης» του Αγίου Πνεύματος.

Με τα όσα είπε στη νέα του συνέντευξη στον Alpha ο Τζιτζικώστας θα έλεγε κανείς ότι του ήρθε ξαφνικά η επιφοίτηση. Μια... φλασιά που λένε και οι νέοι. Τώρα θυμήθηκε να τιμήσει τον Σαμαρά. Τώρα αίφνης κατάλαβε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημορκρατίας πήρε μια Ελλάδα περίπτερο και μάλιστα κλειστό και παρέδωσε σούπερ μάρκετ που πήγαινε καλά.

Με τα λάθη της, τις αστοχίες της αλλά ήταν μια χώρα που είχε σιγά – σιγά βρει το δρόμο της. Και σ' αυτό το επίτευγμα το μεγαλύτερο μερίδιο έχει βεβαίως ο ελληνικός λαός με τις θυσίες του. Αλλά και ο «στρατηγός» της μάχης που δόθηκε, δηλαδή ο Σαμαράς.

Αφού περιπλανήθηκε σε λαϊκίστικες οδούς ο Απόστολος, βρήκε το φως το αληθινόν. Προφανώς διαβάζοντας τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι άμα τσακώνεσαι με όλους, άμα υβρίζεις την καρδιά της ΝΔ για να φανείς νεωτεριστής, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις παντού εχθρούς. «Τιμώ τον Αντώνη Σαμαρά, όπως τιμώ όλους τους Προέδρους και δεν ήμουν καθόλου επιθετικός. Από την πρώτη στιγμή είπα ότι τιμώ την ιστορία και όλους του Προέδρους της Νέας Δημοκρατίας. Είπα ότι θεωρώ ένα κακόγουστο αστείο κάποιοι να υποτιμούν και να προσβάλουν έναν πρώην Πρωθυπουργό όταν λένε ότι αν εκλεγεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο κ. Σαμαράς θα γίνει Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος».

Μα καλά, πότε τέθηκε τέτοιο θέμα από την πλευρά του Σαμαρά; Επειδή έβγαλε μια φήμη η πλευρά Μεϊμαράκη για να «καρφώσει» τον πρώην πρωθυπουργό πάει να πει ότι ήταν και αληθινό; Πώς βγαίνει ο Τζιτζικώστας τώρα υπερασπιστής του Σαμαρά για κάτι που όχι ο Σαμαράς αλλά ούτε και ο τελευταίος υπουργός του δεν θα δεχόταν; Να είναι δηλαδή ένας πρώην πρωθυπουργός η «ορντινάτσα» του νέου αρχηγού της ΝΔ; Μα δεν ξέρει ο νεόκοπος υποψήφιος ότι ο Σαμαράς έχει και μια αξιοπρέπεια για να δεχθεί κάτι τέτοιο, αν ίσχυε;

Πάντως, ποτέ δεν είναι αργά για δάκρυα... Μπορεί ο Απόστολος να μπέρδεψε τις γιορτές και το περιστέρι της επιφοίτησης να του ήρθε κάπως απότομα, αλλά δεν πειράζει. Κάποτε θα μάθει...

ΣΧΟΛΙΑ

 1. xristos avatar
  xristos 29/10/2015 21:47:34

  ΜΟΝΟ ΑΔΩΝΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ...Ο ΤΖΙΤΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ ΜΥΔΙ

 2. λαέρτης avatar
  λαέρτης 29/10/2015 21:53:10

  Φτάνει με τους μαθητευόμενους μάγους.
  Να πάει να παίξει με τα παιχνίδια του όχι με τη ΝΔ και την Ελλάδα.

 3. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 29/10/2015 22:14:16

  Πρέπει νά διαβάζη ΑΝΤΙ! :) :)

  ᾿Εξακολουθῶ νά ἔχω τήν ἴδια γνώμη, εἶναι πολύ μικρός καί ἄσχετος.

 4. Νικόδημος avatar
  Νικόδημος 29/10/2015 22:40:29

  Κάθε φορά που συνεντευξιάζεται ο Τζιτζικώστας χάνει κι από 5 μονάδες. Αφού δεν λέει που δεν λέει τίποτα, καλύτερα να κάτσει στ' αυγά του.

 5. Νικόδημος avatar
  Νικόδημος 29/10/2015 22:44:00

  Ποτέ κανείς δεν κέρδισε το λαό με λόγια "γυρισμένα". Η είσαι μάγκας κι επιμένεις σ' αυτό που είπες ή δεν είσαι και πας σπίτι σου. Είπα αυτό αλλά εννοούσα αυτό δεν λέει.
  Για Τριτοδεύτερος πάει άλλωστε.

 6. Διογένης avatar
  Διογένης 29/10/2015 22:49:03

  Η ανηθικότητα του κ. Τζιτζικώστα είναι πρωτοφανής και απίθανη.

  Το μόνο, μα το μόνο που τον νοιάζει είναι η καρέκλα. Τίποτε άλλο!

  Οι παλιοί πολιτικοί, επιζητούσαν τη δόξα για κάτι υψηλό και ωραίο. Ετούτος εδώ ούτε που νοιάζεται για τίποτε.

  "Συγκρούστηκε", τάχα, με τον Σαμαρά μας είπε, προσπαθώντας να επωφεληθεί από την υποτιθέμενη αντιδημοφιλία του πρώην πρωθυπουργού και ηγέτη μιας πολύ δύσκολης αλλά επιτυχούς ανορθωτικής προσπάθειας. Για θύμισέ μας τώρα ρε Τζιτζικώστα και γιατί συγκρούστηκες, διότι όλοι θυμόμαστε ότι δεν συγκρούστηκες για τις... αρχές σου, αλλά για την... καρέκλα του Περιφερειάρχη και μόνον!

  Αποκήρυξε τον Σαμαρά όταν σκέφθηκε ότι θα επωφεληθεί εκλογικά. Δηλαδή πάλι για την... καρέκλα!

  Όταν κατάλαβε ότι η αποκήρυξη Σαμαρά τού γυρίζει μπούμεραγκ και τον απομακρύνει από την... καρέκλα, τότε αποφάσισε να ξανααλλάξει στάση και να... επαινέσει τον Σαμαρά! Κριτήριο; Μα φυσικά οι σταθερές... αρχές του, δηλαδή η εξής μία, η καρέκλα!

  Συνεπής με την ανηθικότητά του ο κ. Τζιτζικώστας.

  Αλλά από τον τρόπο με τον οποίο νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδέψει τους άλλους, αντιλαμβάνεται κανείς πρωτίστως το δικό του διανοητικό ποιόν. Δηλαδή νομίζει τώρα ότι οι σαμαρικοί θα γυρίσουν με το μέρος του επειδή τάχα πάει να μας πει ότι δεν είπε αυτά που είπε; Καλά, πού νομίζει ότι απευθύνεται;

  Κάθε μέρα μάς δείχνει ποιος πραγματικά είναι και κάθε μέρα αποδεικνύει ότι είναι ο τελευταίος που θα δικαιούνταν να ηγηθεί της παράταξης.

  Σε όλους τους άλλους μπορείς να βρεις ελαφρυντικά. Ακόμη και στη Ντόρα μπορείς να βρεις ελαφρυντικά. Την είχε σίγουρη την αρχηγία το 2009, πού το πας αυτό, της την πήρε ο Σαμαράς μέσα από τα χέρια. Μην θέλουμε τώρα να είναι και μεγαλόψυχη. Αλλά σε ετούτον εδώ, τι ελαφρυντικό να βρεις;

  Βρε Τζιτζικώστα καλό μου παιδί, η εναπομείνασα ΝΔ είναι σαμαρικιά. Δεν μπορεί να έχει ψηφίσει κάποιος ΝΔ τον Ιανουάριο και να μην πιστεύει ότι κάτι καλό έκανε ο Σαμαράς όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορεί να έχει ψηφίσει ΝΔ έστω τον Σεπτέμβριο και να μην κατάλαβε ότι ήταν καλύτερα με τον Σαμαρά παρά με τον Τσίπρα και όλοι οι άλλοι έλεγαν βλακείες επί δυόμιση χρόνια.

  Εσύ σε ποιους απευθύνεσαι τώρα; Σε αυτούς που απευθύνθηκες το Μάιο του 2014 για να κερδίσεις την Περιφέρεια από τον επίσημο υποψήφιο της παράταξης; Και σου έδωσαν όλοι οι άλλοι από μίσος για τον Σαμαρά την Περιφέρεια με 71%;

  Νομίζεις ρε Τζιτζικώστα ότι όλοι αυτοί θα έρθουν να γίνουν μέλη της ΝΔ για να σε ψηφίσουν από ευγνωμοσύνη που τους ικανοποίησες το άχτι τους κατά του Σαμαρά; Ναι, θα σπεύσουν!

  Ο Τζιτζικώστας με το αντισαμαρικό του μένος, που τόσο αφελώς εξέφρασε με την πρώτη ευκαιρία, δεν απέδειξε τίποτε άλλο παρά ότι τόσον καιρό απευθυνόταν σε Συριζαίους και εν γένει φίλα προσκείμενους προς τον ΣΥΡΙΖΑ, π.χ. Χρυσαυγίτες και άλλους.

  Τώρα όμως παλικάρι μου ήρθε η ώρα να απευθυνθείς στους Νεοδημοκράτες.

  Ε, αυτούς, ό,τι και να πεις τώρα, τους έχεις πια χάσει.

  Δείξε τουλάχιστον λίγη αξιοπρέπεια. Δεν γουστάρεις τον Σαμαρά, φέρσου αξιοπρεπώς και απευθύνσου σε εκείνο το μειοψηφικό κομμάτι της ΝΔ που δεν γουστάρει τον Σαμαρά.

  Εδώ ακόμη και ο Μεϊμαράκης που δεν φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο στον Σαμαρά, ήταν με το γάντι όταν ήταν να μιλήσει για τον πρώην αρχηγό. Πάντοτε έδειξε τον δέοντα θεσμικό, αν μη τι άλλο, σεβασμό. Όσο και εάν ο Σαμαράς δικαιολογημένα μπορεί να έχει παράπονα από τη στάση του.

  Εσύ ρε μεγάλε που σε έκανε ο Σαμαράς με ένα νόμο και ένα άρθρο (για να θυμηθούμε και τα παλιά) Περιφερειάρχη, ενώ δεν μπορούσες να γίνεις, πού είναι ο δικός σου σεβασμός που θέλησες να σκυλεύσεις τη ΝΔ μέσω της σπίλωσης της προσωπικότητας του πρώην αρχηγού και ηγέτη της δυσκολότερης πρωθυπουργικής θητείας από τον καιρό του Καποδίστρια;

  Που θέλησες να κλέψεις την καρέκλα του αρχηγού υιοθετώντας θέσεις και επιχειρηματολογία ΣΥΡΙΖΑ;

  Το μόνο που καταφέρνεις τώρα είναι να μας δείχνεις, εκτός από το ηθικό, και το διανοητικό σου επίπεδο.

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ Διογένης 29/10/2015 23:42:54

   Υπάρχει η πτώση.
   Υπάρχει η καταστροφή.
   Υπάρχει η συντριβή.
   Και υπάρχει ο αφανισμός.
   Τον αφάνισες, όπως μόνον οι σχολιαστές του antinews μπορούν.
   Σε εγκαλώ για πολιτική γενοκτονία κατά άλλου ενός "Κυρίου Τίποτα".
   Ραντεβού στις 22.

   ΥΓ Όταν το παιδί δεν αντιλαμβάνεται ότι για να έχεις στις 25/01/15 ψηφίσει ΝΔ πρέπει να είσαι "φόλα" Σαμαρικός, "Καληνύχτα" ...

 7. v avatar
  v 30/10/2015 19:20:48

  Γιατί είναι υποτιμητικό ένας πρών πρωθυπουργός να είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόματος? Ο Α.Σ νομίζω ότι έχει τα προσόντα για να το κάνει. Δεν βλέπω καταλληλότερο να υπερασπιστεί το έργο του που είναι και έργο της ΝΔ και τις ιδέες της παραταξής του.

 8. Ηλίας Θεοχάρης avatar
  Ηλίας Θεοχάρης 31/10/2015 19:53:48

  Πως να στηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά και οποιαδήποτε κυβέρνηση ΝΔ, όταν ο ίδιος προκειμένου να γίνει περιφερειάρχης κράτησε αποστάσεις από την ίδια τη ΝΔ...!! Αναξιόπιστος και Καρεκλοκένταυρος.!!

 9. Αχιλλεύς avatar
  Αχιλλεύς 01/11/2015 06:11:20

  No Comments

 10. θεσσαλος avatar
  θεσσαλος 02/11/2015 14:31:15

  ολιγιστος ο τζιτζικωστας..Αδωνις δαγκωτο!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.