Μπαχαλοποίησης… συνέχεια
12/07/2018 10:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μπαχαλοποίησης… συνέχεια

Αναμενόμενα τα νέα παιχνιδάκια με τις εκλογές από τον Τσίπρα και την παρέα του.

Για να αποφύγει τον εξευτελισμό ο Σκουρλέτης που είχε μεταθέσει τις αυτοδιοικητικές εκλογές για το φθινόπωρο του 19’, προφασίστηκαν την κατάθεση μιας... αθώας τροπολογίας από συριζαίους βουλευτές για να τις κάνουν μαζί με τις ευρωεκλογές τον Μάιο.

Ως δικαιολογία προέβαλαν ενδεχόμενο συνταγματικό κόλλημα λόγω της λήξης της θητείας των τοπικών αρχόντων. Λες και δεν γνώριζαν από πριν ότι μπορεί να προκύψει πρόβλημα.

Φυσικά ούτε οι χαχόλοι που περιμένουν εναγωνίως να τους μοιράσουν την ελεημοσύνη για να γιορτάσουν παρέα την έξοδο από τα μνημόνια, η οποία τελικά θα εποπτεύεται υπό το άγρυπνο βλέμμα των κορακιών μέχρι το 2022... και βλέπουμε, δεν τους πιστεύουν.

Προσπαθούν οι δόλιοι να κρύψουν τον πανικό τους για την πανωλεθρία που έρχεται, προσπαθώντας να μας παραπλανήσουν με τους γνωστούς άσφαιρους πολιτικούς τους τακτικισμούς.

Διότι αν δεν έτρεμαν την επερχόμενη συντριβή, δεν θα ευτέλιζαν την Βουλή για μια ακόμη φορά.

Ωστόσο, ο πανικός τους είναι πρόδηλος και φανερώνει τη συνέχεια της μπαχαλοποίησης του πολιτικού σκηνικού που θα βιώσουμε το επόμενο διάστημα.

Η ντροπολογία δείχνει ότι το σενάριο για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες το φθινόπωρο απομακρύνεται και επανέρχεται αυτό των τετραπλών εκλογών.

Προφανώς ο Τσίπρας αντιλήφθηκε ότι αν κάνει εκλογές τον Οκτώβριο θα χάσει παταγωδώς και αποφάσισε να περιπαίξει για μια ακόμη φορά τον λαό στήνοντας τέσσερις κάλπες.

Πιο τυχοδιώκτης πεθαίνεις.

Φανταστείτε μόνο το χάος που θα επικρατήσει αν τελικά αποφασίσουν να θέσουν σε εφαρμογή τη νέα αυταπάτη τους.

Είμαστε σίγουροι ότι και οι ίδιοι το γνωρίζουν, όμως μετά από την μειοδοσία και την υποταγή τους, η παραπλάνηση των ψηφοφόρων είναι η μοναδική διέξοδος.

Ευελπιστούν ότι με όπλα τις παροχές, την προπαγάνδα από τα πληρωμένα δημοσιογραφικά πιστόλια, τις προβοκάτσιες από τους κυβερνητικούς τους εταίρους, την χείρα βοηθείας από τον Ζάεφ που επιτείνει την κύρωση του ξεπουλήματος της Μακεδονίας και την σκανδαλολογία, θα θολώσουν την κρίση των ψηφοφόρων και θα ψηφίσουν αλλοπρόσαλλα... μεταξύ τεσσάρων καλπών.

Δεν λέμε... σατανικά ευφυής η νέα παπάτζα του Αλέξη.

Το θέμα όμως είναι αν ο κόσμος θα καταπιεί αμάσητο τον νέο σανό που ετοιμάζονται να του μοιράσουν.

Πιθανολογούμε ότι θα δυσκολευτούν ιδιαίτερα να υποκλέψουν την ψήφο του για τέταρτη φορά.

Είναι... ολίγον τι ματαιόδοξο να βαυκαλίζεσαι ότι όντας το μεγαλύτερο γιουσουφάκι των αποικιοκρατών - δανειστών έχεις ελπίδες σωτηρίας.

Έκτος εάν ο λαοπρόβλητος καταφέρει να μας μαγέψει πάλι με την... γοητεία του και μας κάνει να ξεχάσουμε το ξεπούλημα της Μακεδονίας, την επαπειλούμενη αλλαγή συνόρων Ελλάδας - Αλβανίας, την αέναη λιτότητα, τις αποθήκες ανθρώπινων ψυχών, το προσκύνημα στους άλλοτε ανάλγητους ιμπεριαλιστές, τα αλισβερίσια με την διαπλοκή, την χειραγώγηση της δικαιοσύνης, τις σκευωρίες, τα στημένα δημοσιεύματα, τον εναγκαλισμό με τους μπαχαλάκηδες και ό, τι άλλο ξεχνάμε.

Εάν το πετύχει, τότε χαλάλι του....