Μην τους κάνετε τη χάρη!
08/02/2020 14:20
Του Anaconda
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μην τους κάνετε τη χάρη!

Ο Τσίπρας έγινε, από απόκομμα του 4%, κόμμα εξουσίας, με εντολή κομμουνιστών ολιγαρχών από το 2012, όταν ο Καμμένος πούλησε το non-paper στις διερευνητικές και λούφαξε για να μικρύνει η μη ελεγχόμενη από το κομμουνιστικό κονκλάβιο εθνική αντιπρόταση. Από τότε ήταν έτοιμο το επόμενο σχήμα διασφάλισης του πλιάτσικου της Ελλάδας υπέρ μιας μικρής ομάδας.

Ο Τσίπρας ήρθε στην εξουσία με εντολή των κομμουνιστών της ΝΔ, ως αριστερή παρένθεση: το γνωστό σχέδιο διαφύλαξης του πολιτικού κεφαλαίου Σαμαρά που θα ξανακυβερνούσε σε 6 μήνες, έχοντας ισοπεδώσει για πάντα την αριστερά. Ο κομμουνιστής χειριστής του προέδρου της ΝΔ παρέδωσε στον κομμουνιστή χειριστή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το 2015 η αριστερά συνιστώσα της Δημοκρατικής Παράταξης του τόπου έδωσε το φιλί της ζωής στην έτερη κυρίαρχη συνιστώσα, την σοσιαλφιλελεύθερη, με «το πραξικόπημα των 222».

Καραμανλής, Σημίτης και τα λοιπά αστέρια του εγχώριου σοσιαλισμού απαίτησαν παρακαλώντας δραματικά, με διαγγέλματα και συνεντεύξεις, να ψηφίσει ο λαός ΝΑΙ και ο λαός ψήφισε ΟΧΙ. Αν η αριστερή συνιστώσα δεν κατέλυε το πολίτευμα, μετατρέποντας το ΟΧΙ της λαϊκής κυριαρχίας σε ΝΑΙ, τότε ο λαός θα είχε φάει ζωντανούς (πολιτικά;) τους βαζωπλατάκηδες του πλιάτσικου της μεταπολίτευσης: το πολιτικό προσωπικό της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Ο λαός θα πήγαινε στα σπίτια τους για να τους πει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα προσέφεραν στον τόπο, μέχρι που τον χρεωκόπησαν και επίσημα και επέβαλαν τη διάσωσή του με το άλλο πραξικόπημα, το γνωστό και ως «πραξικόπημα ΑΠΟΛΥΤΩΣ!», που έβαλαν πλάτη στο πλιάτσικο των γαλλογερμανικών τραπεζών ισοπεδώνοντας την Ελλάδα - διάσωση ήταν, αλλά όχι της Ελλάδας, του εγχώριου πολιτικού προσωπικού και των ξένων.

Λύσσαξαν οι Μεϊμαράκηδες «φέρε ό,τι να’ναι να το υπογράψουμε, αλλά φέρτο, μην αργείς!» για να γλιτώσουν το (πολιτικό;) λιντσάρισμα.

Ο κόσμος γνωρίζει πλέον πολύ καλά ποιός ευθύνεται για τη δυστυχία του.

Όχι, δεν είναι οι ηττημένοι του Β’ΠΠ οι Γερμανοί. Είναι οι εγχώριοι σύμμαχοί τους.

Όχι, δεν είναι οι σοσιαλιστές ελληνικής καταγωγής. Είναι οι σοσιαλφιλελεύθεροι ιδεολογικοί Ρομά της Δεξιάς που τους βάζουν πλάτη τόσες δεκαετίες. Οι τσιλιαδόροι του σοσιαλισμού.

Όχι, δεν είναι οι πολυεθνικές. Είναι οι εγχώριοι σοσιαλιστές ολιγάρχες, οι Μπέηδες που σκοτώνουν τους Καποδίστριες.

Κιχ δεν έβγαλε η ΝΔ για το Σκοπιανό. Τώρα συνεχίζει τα ίδια.

Χαμό έκανε η ΝΔ για το μεταναστευτικό. Συνεχίζει τα ίδια.

Ούρλιαζε η ΝΔ για τους Πετσίτηδες. Τώρα τους έχασε.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ έγινε πιο κολλητή με τη ντόπια ολιγαρχία ακόμα και από καθεστώτα Τσαουσέσκου. Αγκάλιασε με δάκρυα συγκίνησης όσους έφτιαξαν τον καταληψία Τσίπρα «Greece’s Primeminister», όσους τον έκαναν κυβέρνηση για να διαλύσει τη χώρα. Δεν ανακήρυξε ΑΟΖ για να μην τους ενοχλήσει τα συμφέροντα, με τη δικαιολογία ότι δεν έπρεπε δήθεν να προκληθεί η Τουρκία, όπως διέδιδαν τσιράκια τους σε Πρεσβείες. Ακόμα και τώρα, που αποδείχθηκε ότι τους έλεγαν ψέμματα, δεν ανακηρύσσουν ΑΟΖ για να μην ενοχλήσουν τα συμφέροντα μιας χούφτας ανθρώπων. Άρα δεν έχει σημασία τί θα πουν οι όποιοι ξένοι, σημασία για αυτούς έχει η διατήρηση των συμφερόντων της εγχώριας σοσιαλιστικής ολιγαρχίας εις βάρος της Ελλάδας.

Σκοπός των ηθοποιών είναι να βλέπετε αυτούς στην παράσταση και να τσακώνεστε αν ήταν καλή ή κακή η ερμηνεία τους.

Αυτό είναι το πολιτικό προσωπικό της χώρας: ηθοποιοί που παίζουν ό,τι τους γράψει ένα κομμουνιστικό κονκλάβιο.

Το σενάριο δεν αλλάζει, είτε είναι πάνω ο Τσίπρας, είτε ο Μητσοτάκης, είτε αύριο και οι δυο μαζί.

Οι ΜΚΟ έκαναν πάρτυ επί Τσίπρα, συνεχίζουν να κάνουν πάρτυ επί Μητσοτάκη. Έγινε υφυπουργείο, υπερσυντονιστής, νέο υπουργείο, ειδικός γραμματέας, μέχρι και τον Πάπα θα φέρει ο Μητσοτάκης για να λύσει το μεταναστευτικό, αλλά, όποιος βαριέται να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει. Απαγορεύτηκε αυστηρώς το κάπνισμα για να μπορούν όλοι να φυσάνε με δύναμη ώστε να γεμίζουν δυόμισι χιλιόμετρα μπαλόνι-μπανάνα. Ξεφτιλίκια.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες γνωρίζουν πολύ καλά ποιοί ευθύνονται.

Όπως και στην περίπτωση της αποκάλυψης του δικτύου λαθρομετανάστευσης «Ασπίδα», δεν ακούστηκε ποιοί κρύβονταν από πίσω (και έπαιρναν τα μετρητά με ελικόπτερο).

Δεν ακούγεται τίποτα επειδή είναι μια χούφτα άνθρωποι που κάνουν το πάρτυ, πλέον απροκάλυπτα σε συνεργασία με την Τουρκία: γι’ αυτό σπονσοράρονται τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ υπέρ των καλών Οθωμανών, τηλεοπτικά σήριαλ εθισμού στη συνύπαρξη με Τούρκους και, όπως αποδείχθηκε και από το «Happy Birthday Mr. Representative of the Pirates» των γραφικών της ΕΕ στον Τσαβούσογλου, δεν είναι τυχαίο ότι τηλεοπτικά η ίδια Σέχτα λύσσαγε ότι «θα γίνει η καταστροφή του κόσμου αν δεν πούμε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα».

Όποιος τσακώνεται λοιπόν υπέρ ή κατά κάποιου ηθοποιού, είναι πολύ χαμηλού επιπέδου για να συζητάει το σενάριο.

Σκοπός της χούφτας των ανθρώπων που κάνουν το πλιάτσικο είναι να ασχολούνται όλοι με τους ηθοποιούς - και μόνο με αυτούς.

Μην τους κάνετε τη χάρη!