Λύκοι... με φιλελεύθερη προβιά
02/11/2016 08:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λύκοι... με φιλελεύθερη προβιά

Πριν από ένα χρόνο η φιλελέ κουστωδία της ελληνικής κοινωνίας απέκτησε και site. Δήθεν φιλελέ ουσιαστικά αφού όπου φυσάει ο άνεμος... και η διαφήμιση είναι αλλά τέλος πάντων, αυτό είναι άλλο.

Η πολιτική στόχευση του φιλελέ site ήταν να γίνει η φωνή της παράταξης. Όχι όλης, προφανώς, αλλά εκείνης που θα έκανε αντιπολίτευση με τα μάτια, σαν την άμυνα του Ολυμπιακού φέτος. Να μην ασχολείται με τα καυτά θέματα της χώρας, να παίζει και λίγο κυβέρνηση αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το κέντρο σαν... ιερό ευαγγέλιο. Άμα λάχει να ξεχνά και ποια είναι η ψυχή της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και να δίνει βήμα σε υβριστές του Σαμαρά. Όπως έκανε με την... βορειοκορεάτισσα κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα... Κιμ Γεροβασίλη της οποίας προσέφερε απλόχερα φιλοξενία για να επιτεθεί στην προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ.

Γενικώς, το παιδί χρόνισε αλλά μυαλό δεν έβαλε. Το παίζει Νέα Δημοκρατία ευκαιριακά και μόνο για να είναι μέσα στο παιχνίδι και βεβαίως για να βγάζουν λεφτά οι μέτοχοι. Πουλάει φιλελευθερισμό και «ευρωπαϊκή, αστική κουλτούρα» όταν είναι αυτοί που κατέστρεψαν τις όποιες προσπάθειες είχαν γίνει για να μαζευτεί το μαγαζί. Και το μαγαζί της Ελλάδας και αυτό της Νέας Δημοκρατίας. Όψιμοι νεοδημοκράτες οι οποίοι από τους πολλούς... πρωϊνούς καφέδες θα καταστρέψουν και τη ΝΔ με τις επιλογές τους.

Διότι οι Έλληνες έχουν χίλια προβλήματα και κουσούρια αλλά πλέον έχουν ξυπνήσει κι έχουν μάθει ότι οι ολετήρες όσες προβιές και να βάλουν παραμένουν ίδιοι. Ο λύκος κι αν εγέρασε και... πέσαν τα μαλλιά του, πάλι ο ίδιος είναι.

Το χρονισμένο παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα με τη... στράτα στρατούλα κάνει τώρα και... αποκαλύψεις. Μπράβο τους που βοηθούν τη χώρα να γλιτώσει από τα... αποβράσματα, όμως, πρέπει να βρουν και κανέναν καθρέφτη να κοιταχτούν γιατί και οι ίδιοι τα ίδια έκαναν. Γι' αυτό και καταδικάστηκαν από το λαό αυτοί που κρύβονται πίσω από φιλελέδικα κόλπα, γιατί ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι. Όμως, όπως, είπαμε άμα μπει ο λύκος στο μαντρί και γλυκαθεί πολύ δύσκολα θα φύγει μακριά από αυτό.

Για να δούμε, έχουν γνώση οι φύλακες ή θα την πατήσουν ξανά και θα αφήσουν τους λύκους με την φιλελεύθερη προβιά να μακελέψουν τ' αρνιά;