Κύριε Τόσκα είστε εδώ ή μήπως σας πήρε ο ύπνος;
26/07/2017 22:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κύριε Τόσκα είστε εδώ ή μήπως σας πήρε ο ύπνος;

Μπήκε ο Ρουβίκωνας στη Βουλή; Πέταξε χαρτιά στο προαύλιο; Φώναζαν τα «παιδιά» συνθήματα; Τους έπιασαν και μετά τους άφησαν με εντολή Βούτση;

Ε και τι έγινε βρε παιδιά; Που είναι το πρόβλημα; Καλεσμένοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Ρουβίκωνες, μπορούν να μπαίνουν όπου γουστάρουν. Στη Βουλή, στην Τράπεζα της Ελλάδος, στα υπουργεία. Να φτιάχνουν στέκι στα Εξάρχεια, να μπουκάρουν σε συμβολαιογραφεία και να τα σπάνε, να σταματάνε πλειστηριασμούς. Να κάνουν πορείες με όπλα στο κέντρο. Και γιατί όχι; Να δίνουν και μερικά στελέχη τους για να γεμίσουν οι τάξεις του αντάρτικου πόλεως.

Και τι έγινε δηλαδή που κάνουν ό,τι γουστάρουν; Μήπως δεν συγκυβερνούν; Μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δίνετε.

Οι αντιεξουσιαστές κάνουν αυτά που κάνουν γιατί απλά γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν επιπτώσεις. Για πήγαινε λοιπόν εσύ καημένε αναγνώστη στη Βουλή, μπες στο προαύλιο και κάνε τσαμπουκά; «Καροτσάκι» θα σε βγάλουν έξω και μάλιστα θα φας και μια μήνυση να σε κυνηγάει σε όλη σου τη ζωή.

Οι Ρουβίκωνες ξέρουν ότι θα κάνουν τη βόλτα τους και θα δώσει εντολή ο πρόεδρος της Βουλής να τους αφήσουν ελεύθερους. Και μάλιστα συνοδεία αστυνομικών. Γιατί βρε παιδιά δεν πάτε για καφέ στο γραφείο του Βούτση να τα πείτε, να κανονίσετε πώς θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, πόσο πάει ο μπάφος στις αγορές, τώρα που ο Τσακαλώτος πέτυχε με το ομόλογό του;

Και γιατί να θέλει ο Τσίπρας να κυβερνήσει μόνο με τον Καμμένο; Ας πάρει και μερικά «παιδιά» από την... αναρχική οργάνωση να στελεχώσει τα υπουργεία.

Κύριε Τόσκα είστε εδώ ή μήπως σας πήρε ο ύπνος;