Κύριε Καμμένε, αν δεν συμφωνείτε με τα μέτρα παραιτηθείτε!
24/05/2016 18:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κύριε Καμμένε, αν δεν συμφωνείτε με τα μέτρα παραιτηθείτε!

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Η θεωρία των ψεκασμένων Ελλήνων είναι πραγματικότητα, δεν είναι μύθος. Η χώρα ζει στιγμές παράνοιας, είναι ένα απέραντο φρενοκομείο.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς αυτός ο θίασος που μας κυβερνά. Δεν μας έφταναν οι κλαψιάρηδες υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ψηφίζουν τα μέτρα με πόνο ψυχής. Τώρα έφτασε και ο Πάνος Καμμένος για να... κάψουμε οριστικά φλάντζες.

Ο υπουργός Άμυνας βρέθηκε στη Σύρο για το σύμφωνο συναντίληψης για το στρατόπεδο υπό τη σκιά της ψήφισης του νομοσχεδίου την Κυριακή, το οποίο μεταξύ άλλων περιελάμβανε και την αύξηση του ΦΠΑ στην 2η ομάδα νησιών, ανάμεσά τους και η Σύρος.

Στην ομιλία του στην εκδήλωση, ο υπουργός Άμυνας, εξαπέλυσε βόμβα, «ομολογώντας» ότι η ρύθμιση είναι αντισυνταγματική και κάνοντας λόγο για εγκληματική απόφαση

Είπε λοιπόν: «Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική για την οποία δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή.

Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα στην παρούσα φάση, όμως παραμένει για εμάς πρώτη προτεραιότητα. Με την πρώτη ευκαιρία και τα πρώτα οφέλη που θα υπάρξουν θα προχωρήσουμε στην αποκατάσταση αυτής της αδικίας».

Δηλαδή τι έκανε ο Πάνος ο στρατάρχης;Ψήφισε στα τέσσερα την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά αλλά κι αυτός με πόνο ψυχής λέει ότι είναι εγκληματική η αύξηση που ο ίδιος αποδέχθηκε. Σηκώνει ή όχι η επιστήμη τα χέρια ψηλά;

Κύριε Καμμένε, αν δεν συμφωνείτε με τα μέτρα αυτά παραιτηθείτε. Παρατήστε την καρέκλα, τα σιρίτια, τις παρελάσεις και πηγαίνετε στο σπίτι σας. Κανείς δεν σας εμποδίζει να το κάνετε. Αλλά να το παίζεται κι εσείς... Μάρθα Βούρτση, δεν σας ταιριάζει.

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του Πάνου Καμμένου από τη Σύρο πως η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά -την οποία υπερψήφισε μόλις την Κυριακή- είναι πράξη «εγκληματική» και «αντισυνταγματική».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με μια σκληρή ανακοίνωση ζητά την παραίτηση και μάλιστα σήμερα του Υπουργού Άμυνας.

«‘’Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, είναι μια απόφαση αντισυνταγματική…’’.

Αυτά δήλωσε σήμερα στη Σύρο ο κ. Πάνος Καμμένος.

Καταγγέλλει αυτά που ο ίδιος και ο συνεταίρος του κ. Τσίπρας ψήφισαν στη Βουλή, μόλις πριν από δύο ημέρες.

Ομολογεί ότι έκαναν ‘’έγκλημα’’.

Ομολογεί ότι νομοθετούν αντισυνταγματικά.

Τώρα πια δεν έχει άλλη επιλογή.

Οφείλει να παραιτηθεί.

Σήμερα».