Κυριακή, η γιορτή της νίκης των προοδευτικών δυνάμεων
26/05/2019 08:00
Του Σόλοικου
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυριακή, η γιορτή της νίκης των προοδευτικών δυνάμεων

Σήμερα είναι η μεγάλη μάχη των εκλογών. Να μη λείψει κανείς.

Είναι η ημέρα της μεγάλης νίκης της Νέας Δημοκρατίας.
Όλων των Ελλήνων που αγαπούν την χώρα τους και θέλουν την πρόοδό της.

Χωρίς διαχωριστικές γραμμές και επενδύσεις σε εμφυλιοπολεμικά συμπλέγματα και διχασμούς.

Για να εδραιωθεί το συναίσθημα συνευθύνης όλων των πολιτών ότι με κοινή προσπάθεια, προχωρούμε μπροστά και κτίζουμε το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας.

Οι δημοσκοπικές σειρήνες των πληρωμένων και καθοδηγούμενων φερέφωνων της κυβέρνησης, θα μάθουν από το αποτέλεσμα τι σημαίνει λαϊκή οργή, που ξεχείλισε, έτοιμη να τους παρασύρει και να τους βάλει οριστικά στο περιθώριο της ιστορίας. Εκεί που τους αξίζει όπως τέσσερα χρόνια αναχρονισμού και οπισθοδρόμησης μας το έδειξαν οι ίδιοι ξεκάθαρα.

Αυτοί που δεν συναισθάνονται τον πόνο των συνανθρώπων τους και ανεβαίνουν στα κότερα, μετά από μια ανείπωτη τραγωδία, δεν έχουν καμία επαφή με το λαό και τον κοροϊδεύουν. Και κάθε κοροϊδία έχει ένα τέλος. Το οποίο είναι σκληρό για τους τυράννους που αψήφησαν την ψυχή και τα οράματα ενός λαού. Που τον εξαθλίωσαν στις ουρές των Α.Τ.Μ. με τους μισθούς και τις συντάξεις πείνας. Και που ξεπούλησαν το όνομα της ιστορικής Μακεδονίας μας.

Όχι άλλα δεινά από τους τυχάρπαστους τυχοδιώκτες του πιο κυνικού σταλινισμού. Των προστατών των πολυισοβιτών, των μπαχαλάκηδων και του παρακράτους, των καταστροφέων της προόδου και της ανάπτυξης. Καμιά επιείκεια στους άρπαγες. Γιατί κινδυνεύει σοβαρώς η Δημοκρατία και το μέλλον της χώρας.

Και ο λαός μπορεί και θέλει να βάλει ένα τέλος στην καταστροφή. Για να έρθει η πρόοδος και η ανόρθωση της οικονομίας, η ανάπτυξη, η παραγωγικότητα, η κοινωνική ευημερία, η ασφάλεια, έτσι για να μπορούμε να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον, γιατί το αξίζουμε.