Ξυπνάτε γίδια!
09/11/2015 07:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ξυπνάτε γίδια!

Όποιος διαβάσει τον τίτλο και νιώσει προσβεβλημένος ας πιει… ξίδι. Απευθύνεται σε όλα τα γίδια που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο γιατί δεν ήξεραν. Ξαναψήφισαν τον Σεπτέμβριο αν και γνώριζαν και συνεχίζουν να πιάνονται κορόιδα από τα επικοινωνιακά παιχνίδια που παίζουν στο Μαξίμου. Φαίνεται, πάντως, ότι είτε εκουσίως είτε ακουσίως κάνουν καλή δουλειά στα υπόγεια. Σίγουρα καλύτερη από αυτή που έκαναν οι διάφοροι επικοινωνιολόγοι που υπηρέτησαν τη Νέα Δημοκρατία. Ό,τι βλέπετε εδώ και αρκετό καιρό από τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση είναι στημένο. Στην κυριολεξία, ό,τι λέγεται και ό,τι ακούγεται είναι σχεδιασμένο από πριν προκειμένου να καλυφθεί με τον καλύτερο τρόπο αφενός η κακή διαχείριση της χώρας και αφετέρου τα πολύ δύσκολα οικονομικά και εθνικά θέματα που έρχονται. Είναι μείζονος σημασίας για την αριστερά που κυβερνά αφενός να ξεπερνά κάθε κόκκινη γραμμή που έχει θέσει εδώ και χρόνια και αφετέρου να δείχνει πόσο… αριστερή είναι.

Δύο παραδείγματα θα σας δώσουμε: Τι πιστεύετε, ότι ο Τσίπρας εντελώς τυχαία «πιάστηκε» από τους φωτογράφους να κρατά στα χέρια του ένα βιβλίο για τον Άρη Βελουχιώτη και τα δύσκολα μονοπάτια του; Ένα βιβλίο γεμάτο με κίτρινα χαρτάκια σημειώσεων που δείχνει τι; Ότι ο Αλέξης είναι πολύ διαβασμένος άνθρωπος, ξεπερνά το άγχος του με την ανάγνωση και το κυριότερο: Διαβάζει… αριστερά βιβλία γιατί είναι κατά βάθος ένας αριστερός πρωθυπουργός που παίρνει δύσκολα μέτρα αλλά που στην καρδιά του υπάρχει πάντα το σύμβολο της αριστεράς, ο Άρης. Τα γίδια που τον ψήφισαν χαίρονται που ο πρωθυπουργός της επιλογής τους έχει πάντα στο μυαλό του την αντίσταση, το αντάρτικο, τα βουνά, τον μοναχικό δρόμο του Βελουχιώτη. Ελπίζουμε μόνο να ξέρει ότι ο Άρης λεγόταν Θανάσης Κλάρας, μην τα… μπερδέψει σε καμιά ομιλία του.

Σε κάθε περίπτωση κύριο μέλημα των επικοινωνιολόγων του ΣΥΡΙΖΑ είναι η με κάθε τρόπο διατήρηση της εικόνας του αριστερού, ευαίσθητου, σκεπτόμενου, και βαθιά προβληματισμένου πρωθυπουργού που πιέζεται αλλά αντέχει και που δεν το έχει σε τίποτε να… ανέβει στο βουνό. Το ξανάκανε παρέα με τον Βαρουφάκη και διέλυσε τη χώρα.

Όμως, τώρα που έρχονται τα πολύ δύσκολα, πρέπει να πέσουν όλα τα όπλα στο τραπέζι. Για παράδειγμα όταν όλη η Ελλάδα συζητά για τις ανοησίες του Φίλη περί της Γενοκτονίας, στη Βουλή ψηφίζονται μέτρα και περνάνε νόμοι που κάποτε η αριστερά είχε ανοίξει πόλεμο. Αντιλήφθηκε κανένα γίδι ότι πέρασε η πώληση των 14 αεροδρομίων στη γερμανική εταιρεία; Για ανατρέξτε να δείτε τι έλεγαν οι Συριζαίοι όταν ο… κακός Σαμαράς ήθελε να πουλήσει τα αεροδρόμια.

Όσο εμείς ασχολούμαστε με τον Φίλη, τον Κουμουτσάκο ή ακόμη και τον Πανούση θα περάσει και η πώληση του λιμανιού. Ο Δρίτσας τι λέει γι’ αυτό; Όσο θα μιλάμε για άλλα θέματα η κυβέρνηση θα προχωρά και την πώληση του Ελληνικού. Θυμάστε τι έλεγαν οι Συριζαίοι για τον διαγωνισμό και για την προηγούμενη κυβέρνηση;

Αλλά οι κινήσεις αντιπερισπασμού θα συνεχιστούν. Ο κόσμος πρέπει να βρει κάτι άλλο να ασχοληθεί, ο αποπροσανατολισμός πρέπει να είναι πλήρης. Έρχονται άλλωστε τα καυτά ζητήματα του Ασφαλιστικού, οι περικοπές στις συντάξεις, το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, τα φάρμακα και οι τιμές τους, ο νέος ΕΝΦΙΑ και πολλά άλλα θέματα. Πώς νομίζετε ότι θα περάσει το Ασφαλιστικό από τη βουλή και από την κοινωνία; Τα γίδια πρέπει να τραφούν με θέαμα, με κάτι άλλο να ασχολούνται. Θα είναι άραγε συλλήψεις εκδοτών; Θα είναι ενεργοποίηση του Παπαγγελόπουλου για υποθέσεις διαφθοράς;

Θα είναι μήπως μια… τρομοκρατική ενέργεια; Μια δολοφονία ή ακόμη και επεισόδια σε διαδήλωση; Θα είναι συλλήψεις Χρυσαυγιτών ή κάτι άλλο βαρύ που θα παίζει για καμιά δεκαριά ημέρες στα δελτία των 8; Ότι κι αν είναι πρέπει να κάνει τα γίδια να ξεχάσουν ότι αποφασίζεται το μέλλον τους από την αριστερά που κάποτε άλλα έλεγε κι άλλα έκανε.

Η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα πρέπει να παραμείνει πάντα αμόλυντη αριστερά που πάντα την πολεμούν εξωγενείς παράγοντες και συμφέροντα, αυτή διαπραγματεύεται, δίνει μάχες και κερδίζει μερικές. Να μας το θυμηθείτε: Τα ισοδύναμα για τον ΦΠΑ θα ανακοινωθούν με τον εξής τίτλο: «Εξαιρούνται τα σχολεία από τον ΦΠΑ, η κυβέρνηση στηρίζει τις λαϊκές οικογένειες».

Και κάπως έτσι θα περνούν οι εβδομάδες. Η κυβέρνηση θα έχει το… ηθικό πλεονέκτημα, το αριστερό… προτσές θα είναι εδώ, όλες οι κόκκινες γραμμές θα έχουν πέσει χωρίς αντίσταση και τα γίδια θα συνεχίσουν να πανηγυρίζουν για την έντιμη κυβέρνηση που έχει η Ελλάδα. Το κουτόχορτο είναι πολύ. Φτάνει για όλους…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. airman avatar
  airman 09/11/2015 08:19:03

  Τα γίδια (και τα πρόβατα) τα αρμέγουν, τα κουρεύουν και στο τέλος τα γδέρνουν κιόλας. Άμα ο τσοπάνης είναι καλός τους κουνάει λίγο κλαρί και αφού αρχικά βελάξουν προσμένοντας, κάποια στιγμή τους το πετάει και στριμώχνονται να μασουλήσουν κανένα φυλλαράκι.
  Διαπιστωμένα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ καλούς τσοπάνηδες.

 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ avatar
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ 09/11/2015 11:46:12

  Το έχω ξαναπεί :
  Ο Γκέμπελς μπροστά στον προπαγανδιστικό μηχανισμό του συριζα ήταν πρόσκοπος.
  Και σε σχέση με τον επικοινωνιακό μηχανισμό της ΝΔ δε μιλάμε γιατί εκεί θα αναφερθούμε σε νήπια και θα μας πιάσει ο εισαγγελέας.

 3. Δρόμος avatar
  Δρόμος 09/11/2015 13:02:32

  Γίδια...??? Καθόλου γίδια. Θα ίσχυε άν και εφόσον ήταν πλανημένοι ψηφοφόροι. Δεν είναι όμως.Είναι απόλυτα συνειδητοποιμένοι και μισούν οτιδήποτε δεξιό. Για αυτούς ότι δεξιό κινείται, εκτελείται.....
  Είναι το ίδιο πσοσοστό του κόσμου που ψήφιζε το ΄93 τον Ανδρέα Παπανδρέου για πρωθυπουργό. Είναι αυτοί που επιβραβεύσανε τότε με την ψήφο τους έναν πολιτικό που έφτιαχνε βίλες στην γκόμενα απροκάλυπτα. Είναι αυτοί που με την ψήφο τους του είπαν ένα μεγαλοπρεπές μπράβο για την χειρονομία στο αεροπλάνο.
  Τί ψάχνατε? Ένα 36-40% του Ελληνικού λαού είναι απόλυτα διεφθαρμένοι στην ψυχή και δεν τους καίγεται καρφάκι για τίποτα. Παρτάκηδες και εκδικητικοί μέχρι κόκκαλο.

  • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
   ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ Δρόμος 10/11/2015 15:43:11

   Ορθότατα το θέτεις, ακριβής σχεδόν και στο ποσοστό.

   Επί του θέματος, φοβούμαι μήπως ο Αλέξης συγχύσει τον Αρη Βελουχιώτη με καμμιά Σουλτάνα.

 4. Sea Loyalty avatar
  Sea Loyalty 09/11/2015 13:14:36

  Ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με το μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα, αυτή είναι η κατάσταση, και το ποσοστό που πήρε ο σύριζα τον Σεπτέμβριο προφανώς και έχει τώρα εξαερωθεί και να συνεχίσει να εξαερώνεται το επόμενο διάστημα και εύχομαι να φτάσει στο 3% . Ο καθένας έρχεται αντιμέτωπος με το ερώτημα, είτε με σύριζα (που αποδεδειγμένα είναι ανίκανοι & επικίνδυνοι) είτε χωρίς σύριζα, τι προοπτικές έχουμε ως χώρα εδώ που φτάσανε τα πράγματα και οι δανειστές δεν έχουν σκοπό να ελαφρύνουν την θηλειά στον λαιμό της χώρας.

 5. Παράξενος avatar
  Παράξενος 09/11/2015 14:44:10

  @ Δρόμος

  Σωστός.

 6. Naruto avatar
  Naruto 09/11/2015 18:27:40

  @ Δρόμος .
  Βασικά πρόκειται για βολεμένους κυρίως του ευρύτερου δημοσίου τομεα που δεν θέλουν να χάσουν τις αργομισθίες τους ή να τους γίνει κάποιος έλεγχος και να καταλήξουν στην μπουζού .

 7. MantisKalhas avatar
  MantisKalhas 09/11/2015 23:45:17

  Δεν θέλουμε κανένα γίδι πίσω. Όποιος βρεί το δρόμο να γυρίσει μόνος του θα είναι άξιος. Λάθη όλοι κάνουμε αλλά οι άξιοι μαθαίνουν από αυτά και ξεπερνούν τον εγωισμό τους. Γι'αυτό πάμε με Άδωνι. Πάμε με τη λογική του ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΔΙΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ.

  • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
   ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ MantisKalhas 10/11/2015 15:44:00

   Μαζί σου, Μάντη.

 8. Διονύσσιος Καρδιανός Θραξ avatar
  Διονύσσιος Καρδιανός Θραξ 10/11/2015 16:27:15

  Μάγκες, επειδή γενήθηκαμε λίγο πιο νωρίς από εσάς(υποθέτω βάσιμα), επιτρέψτε μου να έχω την αμφιβολία μου αν τα γίδια θα βρούν το δρόμο έξω απο το μαντρί του ΣΥΡΙΖΑ. Εξάλλου τα γίδια δεν φημίζονται για την εξυπνάδα τους. Παλιά τα λέγανε κοψοχέρηδες(επί ΠΑΣΟΚ). Μ'αυτά και μ'αυτά ο Αντρίκο ντελ Πασο και οι επίγονοι κατόρθωσαν να ''κυβερνήσουν''-λέμε τώρα κοντά μια εικοσαετάι την Ελλάδα με κάτι ψιλοδιαλειμματάκια. Επομένως κρατάτε μικρό καλάθι και μην ελπίζετε και πολύ στην νοημοσύνη των γιδιών. Ένας λαός που έμαθε στα εύκολα και στο ωχ αδελφέ γιατί δηλαδή να φύγει απο τον Τσίπρα. Για να ακολουθήσει την ΝΔ για να του πει αλήθειες(όσες του πει). Εσείς ξέρετε κανένα που του αρέσει να ακούει αλήθεις και μάλιστα πικρές;

 9. Μακης avatar
  Μακης 10/11/2015 21:01:54

  Δεν υπάρχει.....την Πέμπτη απεργούμε υπέρ της κυβέρνησης και κατά των δανειστών https://shar.es/15AOXb

  Ποιος το γράφει ;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.