Κι επισήμως... αποθήκη ανθρώπινων ψυχών
02/11/2019 12:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κι επισήμως... αποθήκη ανθρώπινων ψυχών

Την ώρα που οι ροές μεταναστών παραπέμπουν στο 2015 αντί οι ηγέτες (λέμε τώρα) της χώρας να γίνουν μια γροθιά για να την προστατεύσουν, επιδίδονται σε κοκορομαχίες μπας και δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Όμως όσους καυγάδες κι αν κάνουν για το θεαθήναι, δεν μπορούν να αποκρύψουν την πραγματικότητα. Ότι η Ελλάδα πλέον και επισήμως μετατρέπεται σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών.

Αυτό κρύβεται επί της ουσίας πίσω από το νομοσχέδιο... περί διεθνούς προστασίας, του οποίου ο τίτλος ωστόσο φανερώνει την αλήθεια.

Που να τολμήσουν οι... ταγοί μας να μιλήσουν για Ελληνική προστασία.

Άλλωστε κάποιος πρέπει να προστατεύσει την ανάλγητη Ευρώπη. Η οποία πήρε όσα φτηνά εργατικά χέρια ήθελε, έκλεισε τα σύνορα και τώρα ετοιμάζεται να... κλείσει και την Ελλάδα.

Κι εμείς αδιαμαρτύρητα σπεύδουμε να εκτελέσουμε τις διαταγές τους φοβούμενοι ενδεχόμενα αντίμετρα στην οικονομία και στα εθνικά αν τολμήσουμε να σηκώσουμε το κεφάλι.

Για τέτοιο ραγιαδισμό μιλάμε.

Δυστυχώς η Ελλάδα τέλειωσε. Κι ας λένε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί παρέα με τα φερέφωνά τους το αντίθετο.

Είναι δεδομένο ότι μια τσακισμένη οικονομικά χώρα, τη στιγμή που αρχίζει κάπως να ορθοποδεί, δεν μπορεί να σηκώσει το μεταναστευτικό που της φόρτωσαν στις πλάτες.

Κι ας μην προστρέξουν οι διάφοροι προοδευτικούληδες των οποίων οι λογαριασμοί γέμισαν από την εκμετάλλευση του εξανδραποδισμού που βιώνουμε, να προτάξουν πάλι τον κάλπικο ανθρωπισμό τους για να αιτιολογήσουν το έγκλημα.

Διότι όταν η εξαθλίωση οδηγήσει στην εξέγερση (ήδη έχουν συμβεί πολλά μεμονωμένα περιστατικά), ο καθημαγμένος λαός θα κληθεί να διαχειριστεί πάλι την κρίση.

Αυτοί θα κοιτούν αμέριμνοι από τις βίλες τους κι αν η κατάσταση ξεφύγει θα πάνε στην Ελβετία ή όπου αλλού κρύβουν τα κλεμμένα, πίνοντας στη υγειά των κορόιδων.

Μακάρι να αποδειχτούμε υπερβολικοί και ας ελπίσουμε ότι στο τέλος θα επέμβει για μια ακόμη φορά ο... από μηχανής θεός της Ελλάδας για να μας σώσει.

Βέβαια όταν ο... Κάλαχαν πιέζει τους βουλευτές να ψηφίσουν το έκτρωμα που βάφτισαν λύση του μεταναστευτικού λέγοντας, «ο χρόνος μας κυνηγά. Μας κυνηγά γιατί οι βάρκες στο Αιγαίο δεν σταματούν να έρχονται. Και όσο περνούν οι μέρες έρχονται και περισσότεροι. Γιατί έτσι έχει αποφασίσει η γείτονα χώρα», τι σωτηρία να περιμένει κανείς;