Η πολιτική ορθότητα ψόφησε στο Παρίσι
15/11/2015 16:00
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η πολιτική ορθότητα ψόφησε στο Παρίσι

Επανάληψις αρχή της μαθήσεως. Τρεις οι πυλώνες της Ευρώπης: Ελλάδα, Ρώμη, Χριστιανοσύνη. Και για να σωθεί, πρέπει να ξαναγίνει χριστιανικό οχυρό.

Σύνηθες το αντεπιχείρημα της βαριάς προοδευτικιάς αγραμματοσύνης, των χρήσιμων ηλίθιων του ισλαμοφασισμού. Στην Ιστορία έκαναν κοπάνα και η κοινή λογική τους έπεσε στα Εξάρχεια ή στα σαλόνια των Αθηνών και των Βρυξελλών. Το περιφέρουν οι συφιλιδικοί της πολιτικής ορθότητας, αριστεροί και ενοχικοί ψευτοδεξιοί κολαούζοι τους, λιποτάκτες διανοούμενοι, προδότες του λαού τους και της ταυτότητας του και δημοσιογραφούντες σκιντζήδες, υπεργολάβοι της «πολυπολιτισμικότητας». Σαν τους κρετίνους που από χθες τη νύχτα, με το αίμα των αθώων θυμάτων νωπό, αυτοί ανησυχούσαν για την …ισλαμοφοβία και την …άνοδο της ακροδεξιάς. Λένε «Τι είναι αυτά τα φασιστικά; Η Ευρώπη του Διαφωτισμού, της Γαλλικής Επανάστασης, πρέπει να γίνει ακόμη πιο πολυπολιτισμική, να μην κλείσει τις πύλες, το Ισλάμ είναι θρησκεία αγάπης (σημ. ναι, το έχουν πει και αυτό), πρέπει να εντάξουμε τους μουσουλμάνους στην δημοκρατία, με την διαφορετικότητα τους, να ενστερνιστούν τις αξίες μας».

Λοιπόν, μερικές μικρές «λεπτομέρειες». Όταν εξελίχθηκε ο Διαφωτισμός, όταν έγινε η Αμερικανική και λίγο αργότερα η Γαλλική Επανάσταση, δεν υπήρχαν μουσουλμανικές κοινότητες στην Γαλλία, ούτε στην Αμερική. Πουθενά στην Ευρώπη, πλην των Βαλκανίων, απ’ όπου οι Σουνίτες Τούρκοι φύγανε με το σπαθί και το ντουφέκι. Ο Διαφωτισμός δεν είχε προβλέψει τους αναφομοίωτους εχθρούς του. Οι φωταδιστές πίθηκοι της πολιτικής ορθότητας παραβλέπουν πως οι ισλαμιστές μισούν τις δυτικές αξίες, δεν πιστεύουν στο «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα». Θεωρούν τις αξίες και τους θεσμούς μας διαβολικές παρεκτροπές, αμαρτία. Σιχαίνονται την τέχνη μας, θεωρούν πουτάνες τις μανάδες, τις κόρες μας, όλες τις γυναίκες μας, διότι έχουν ακάλυπτα πρόσωπα, φορούν μίνι ή στενά ρούχα, μαγιό, έχουν ελεύθερη ερωτική ζωή και ίσα δικαιώματα. Η ομοφιλοφυλία κι η διαστροφή κάθε είδους μεταξύ των φανατικών ισλαμιστών καλπάζει, λόγω καταπίεσης, εξαφάνισης των γυναικών από την κοινωνική ζωή μετά την ήβη, όμως πετούν gay από ταράτσες. Δεν θέλουν να ενταχθούν, δεν μας θεωρούν αδελφούς αλλά χώρο επέκτασης της παγκόσμιας σέχτας τους, που εκπροσωπεί την βαρβαρότητα. Δεν ανέχονται την διαφορά, ούτε των ομοθρήσκων τους, σκοτώνουν αδιάκριτα χριστιανούς, γιαζίντι, σιίτες, «απείθαρχους» σουνίτες. Της διαφοράς της φορούν πορτοκαλί φόρμα και της κόβουν το κεφάλι, την πολυβολούν, νομιμοποιούν την παιδεραστία, την δουλεία, καταστρέφουν αρχαιολογικούς χώρους, έργα τέχνης. Δεν έχει ξαναϋπάρξει τέτοιος εχθρός της ανθρωπότητας μετά την βουβωνική πανώλη, τον ναζισμό και τις κομμουνιστικές δικτατορίες.

Πίσω από τους τζιχαντιστές είναι η Σαουδική Αραβία και τα Εμιράτα, μαζί με τον Ερντογάν. Αυτοί δίνουν όπλα, χρήμα, κάθε είδους υποστήρξη. Το πάμπλουτο Κατάρ και η Σαουδική Αραβία δεν έχουν δεχθεί ούτε μισό πρόσφυγα, διότι το σχέδιο, με την συναυτουργία του μεγαλύτερου δουλέμπορου, της Τουρκίας, είναι να τους σπρώξουν στην Ευρώπη, να την αλώσουν, να την διαλύσουν.

Δεν υπάρχει μετριοπαθές σουνιτικό Ισλάμ. Αυτό που βλέπουμε, αυτή η απίστευτη βαρβαρότητα είναι η πιστή και στο ακέραιο εφαρμογή της ολοκληρωτικής και γενοκτόνας πίστης των ισλαμιστών. Μόλις αυξηθούν, μόλις νοιώσουν δυνατοί επιτίθενται.

Οσμίστηκαν την παρακμή της Ευρώπης, την σταδιακή εγκατάλειψη του τρίτου πυλώνα της, του Χριστιανισμού και ως αρπακτικά στρέφονται εναντίον της, χρησιμοποιώντας την ηλίθια πολιτική μας ορθότητα, την αφασιακή και δουλόφρονα ανοχή μας. Πολλοί από τους δράστες της τρομοκρατίας, είναι αυτόμολοι, νεοπροσήλυτοι μουσουλμάνοι αναθρεμμένοι στα γαλλικά, αγγλικά ή γερμανικά σχολεία. Χιλιάδες «ευρωπαίων» μουσουλμάνων πολέμησαν και πολεμούν εθελοντές με το Ισλαμικό Κράτος. Μαζί με τα πλήθη των αληθινών προσφύγων και των λαθρομεταναστών που περνούν, κυρίως από την Ελλάδα και την Ιταλία, κανείς δεν ξέρει πόσοι από αυτούς περνάνε, επιστρέφοντας για να μοιράσουν τυφλό θάνατο σε ανύποπτους πολίτες σε θέατρα, γήπεδα, σε σταυροδρόμια.

Η δική μας Επανάσταση ήταν εθνική και θρησκευτική. Αυτούς, τους σουνίτες πολεμήσαμε και διώξαμε. Αυτούς σταμάτησαν οι Φράγκοι ιππότες στο Πουατιέ, αυτούς έδιωξαν ο Φερδινάνδος κι η Ισαβέλλα από την Ισπανία, αυτούς σταμάτησε και νίκησε ο Ευγένιος της Σαβοΐας στα τείχη της Βιέννης. Οι ίδιοι είναι, με τα ίδια λάβαρα και τις ίδιες πεποιθήσεις και πρακτικές σφαγής.

Αν αυτά σας φαίνονται πασέ, παλιές ιστορίες, οι ίδιοι οι ισλαμιστές έχουν άλλη άποψη και εφαρμόζουν με τυφλό φανατισμό τον Ιερό Πόλεμο εναντίον των απίστων. Εμείς όλοι είμαστε οι άπιστοι. Η ίδια η Ιστορία και τα πρόσφατα γεγονότα κονιορτοποιούν τις ψευδαισθήσεις των ψευτοπροοδευτικών.

Η Ευρώπη της ενοχής και της αυτοκτονικής ανοχής πνίγηκε χθες στο αίμα ανύποπτων και αθώων πολιτών.

Κάποιοι νομίζουν πως θα τους εντάξουν. Αυτοί όμως δεν θέλουν να ενταχθούν αλλά να επιβληθούν. Πόσο δημοκρατικά μετασχηματίσθηκαν το Ιράκ και το Αφγανιστάν;

Δεν είμαστε εμείς «ισλαμοφοβικοί», όπως το 1939 – 1945 δεν ήμασταν ναζιστοφοβικοί.

Η απάντηση μας στο τεράστιο πρόβλημα ασφάλειας της Ευρώπης δεν είναι να γκρεμίσουμε τα τείχη, να παραδοθούμε ως ηλίθια πρόβατα στους παλαβούς που σκοτώνουν τυφλά, προσδοκώντας παρθένες και σερμπέτια σε πράσινους κήπους.

Η απάντηση δεν είναι να κατεδαφίσουμε την ταυτότητα μας και να τους χτίσουμε τζαμιά.

Πρέπει να αποκαταστήσουμε τους τρεις πυλώνες της ταυτότητας μας, της ελευθερίας μας, πρέπει να χτυπήσουμε την μήτρα του Κακού στο Ριάντ, τα Εμιράτα και την Άγκυρα. Πρέπει να γίνουμε ανελέητα αυστηροί εντός των συνόρων μας, να τα φυλάξουμε άγρυπνα, να φυλάξουμε τις πόλεις μας, την ελευθερία μας, την δημοκρατία, τα ίδια τα παιδιά μας και με μια νέα και τελευταία Σταυροφορία να ισοπεδώσουμε το Ισλαμικό Κράτος και τις χώρες που το υποστηρίζουν. Πρέπει να μηδενίσουμε την εγκατάσταση ισλαμιστών στις χώρες μας και να ελέγξουμε αυστηρά όσους ήδη ζουν ανάμεσα μας. Δεν έχουν θέση όσοι δεν σέβονται τις αρχές και τις αξίες μας, τον πολιτισμό μας, την ανθρώπινη ζωή, τα ίσα δικαιώματα των γυναικών.

Κι όταν οι ίδιοι που πάντα θα βρουν ένα καλό λόγο για τους Τούρκους καταπατητές και λεηλάτες στην Κύπρο ή για τους βάνδαλους των δρόμων μας, σας κουνήσουν το δάχτυλο ή σας κολλήσουν ταμπέλες, απλά φτύστε τους, όπως αξίζει στους δωσίλογους και στους χρήσιμους ηλίθιους κάθε εχθρού της Ανθρωπότητας, του πολιτισμού και της αληθινής δημοκρατίας. Ας υπερασπιστούμε την Πατρίδα και την Ευρώπη, ως ελεύθεροι άνθρωποι, ως ελεύθεροι χριστιανοί. Ως Έλληνες. Κι αυτό είναι διακομματικό μας καθήκον, όπου όμως η φιλελεύθερη πατριωτική παράταξη πρέπει να είναι στην πρωτοπορία…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΥΠΕΡ avatar
  ΥΠΕΡ 14/11/2015 14:31:55

  Συγχαρητήρια Φαήλο

 2. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 14/11/2015 15:30:18

  "Επανάληψις αρχή της μαθήσεως. Τρεις οι πυλώνες της Ευρώπης: Ελλάδα, Ρώμη, Χριστιανοσύνη. Και για να σωθεί, πρέπει να ξαναγίνει χριστιανικό οχυρό."

  Να είσαι καλά και να τα ρίχνεις πάντα έτσι Φαήλο!

  Και για όποιον δεν έβλεπε το Ισλάμ με μισό μάτι λόγω άγνοιας ή υπερβολικής αριστεροφροσύνης, ας ξεκινήσει να ανησυχεί με την κυβέρνηση που έχουμε που κατάφερε να έχουν έρθει μισό εκατομμύριο μουσουλμάνοι διαφόρων φατριών και δογμάτων στην Πατρίδα μας σε 10 μήνες. Ο Θεός να μας φυλάξει από εδώ και πέρα...

 3. DIMITRIS avatar
  DIMITRIS 14/11/2015 16:25:42

  Άριστα και με τόνο,για το άρθρο-ανάλυση.Μπράβο.

 4. Ελενα Κανελλοπούλου avatar
  Ελενα Κανελλοπούλου 14/11/2015 16:35:45

  ..."Πρέπει να μηδενίσουμε την εγκατάσταση ισλαμιστών στις χώρες μας και να ελέγξουμε αυστηρά όσους ήδη ζουν ανάμεσα μας. Δεν έχουν θέση όσοι δεν σέβονται τις αρχές και τις αξίες μας, τον πολιτισμό μας, την ανθρώπινη ζωή, τα ίσα δικαιώματα των γυναικών..." .
  Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου . Ο καθένας στα του οίκου του , στον τόπο του , με τον πολιτισμό του και τις παραδόσεις του . Διαφωνώ όμως ως προς την προτροπή σου για μια "τελευταία Σταυροφορία" .Ξέρεις πολύ καλά ότι κάποιοι με το πρόσχημα / Holy Grail της εκρίζωσης του "απόλυτου κακού" θα κάνουν sneaky business .Και οι Μεσαιωνικές Σταυροφορίες είχαν σαν Ιερό Δισκοπότηρο την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ αλλά για την Βενετία και την Γένοβα ήταν η ευκαιρία να ανοιχτούν στην Μεσόγειο doing business...Και τελικά το Βυζάντιο έχοντας τα μάτια του στραμμένα στους "πειρατές του Ιερού Δισκοπότηρου" μείωσε την προσοχή του στον από ανατολάς εχθρό .

 5. Ρηνα avatar
  Ρηνα 14/11/2015 17:47:26

  Ευγε Φαηλο!!!!!Τα ειπες ολα.
  Εμεις εκτος απο τη μουσουλμανικη απειλη και τα ορθανοιχτα συνορα μας, εχουμε να αντιμετωπισουμε και κακους γειτονες που θα συμπλευσουν με τους μουσουλμανους.....

 6. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 14/11/2015 18:20:46

  ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ! Αὐτό θά μείνη ἀνεξίτηλο τήν μνήμη μου ὅταν οἱ δάκαλοι μου μέ δίδασκαν γιά τό ἰσλάμ.

  ῎Αν σᾶς πῶ τώρα ὅτι λυπᾶμαι γιά τά ναυάγια φουσκωτῶν, θά σᾶς πῶ ψέμματα.

 7. ΙΑΣΩΝ avatar
  ΙΑΣΩΝ 14/11/2015 19:17:53

  δυστυχώς έχεις δίκιο

 8. madprof avatar
  madprof 14/11/2015 19:23:36

  Μούγκα για τις αιτίες και τις εγκληματικές ευθύνες των ανεγκέφαλων ιθυνόντων της συμμαχίας των «προθύμων» σε Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη, Συρία κ.λ.π.!!

 9. Θόδωρος Hellados avatar
  Θόδωρος Hellados 14/11/2015 19:55:06

  "...και με μια νέα και τελευταία Σταυροφορία να ισοπεδώσουμε το Ισλαμικό Κράτος και τις χώρες που το υποστηρίζουν..."

  Δυστυχώς αυτό μου ήρθε κι εμένα στο μυαλό, κε Κρανιδιώτη.
  Άλλωστε όπως αναφέρει ακόμα και το wikipedia:
  "Θεωρείται ότι ήταν η απάντηση της Δύσης στον ιερό πόλεμο, ή τζιχάντ, που κατά καιρούς κήρυττε το Ισλάμ".
  https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82

  Η δολοφονία αθώων παιδιών στην πιο τρυφερή τους ηλικία που πήγαν να παρακολουθήσουν μια συναυλία, χωρίς να έχουν διαπράξει κανένα έγκλημα, χωρίς να έχουν πειράξει κανένα, μόνο με ένα τρόπο μπορεί να τιμωρηθεί!

  Άλλωστε γι' αυτούς συγκεκριμένα (κι όχι βεβαίως για όλους τους μουσουλμάνους) πρόκειται για ζώα κι όχι για ανθρώπους. Καμία τύψη! Αυτό τους αξίζει.
  Η Ιστορία σιχαίνεται τα πισωγυρίσματα.
  Αυτός είναι ο τρόπος ζωής μας, αυτή είναι η Ιστορία μας, αυτό είναι το Έθνος μας.
  Πρέπει να τα διαφυλάξουμε, δεν γίνεται αλλιώς.

  Ή εμείς ή αυτοί!

  Πρέπει να γίνει, αλλιώς θα φτάσουν και στην πόρτα μας.
  Ήταν να γίνει στην εποχή μας.
  Τι να γίνει...

  • Θόδωρος Hellados avatar
   Θόδωρος Hellados @ Θόδωρος Hellados 14/11/2015 20:25:26

   La Marseillaise

   ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Amour sacré de la Patrie
   Conduis, soutiens nos bras vengeurs!
   Liberté, Liberté chérie!
   Combats avec tes défenseurs.
   Sous nos drapeaux, que la victoire
   Accoure à tes mâles accents,
   Que tes ennemis expirant
   Voient ton triomphe et notre gloire!

   Aux armes citoyens! Formez vos bataillons!
   Marchons, marchons,
   Qu'un sang impur abreuve nos sillons.

   ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   μτφ.

   Ιερή αγάπη για την Πατρίδα
   Οδήγησε και στήριξε τα εκδικητικά μας όπλα.
   Ελευθερία, λατρευτή Ελευθερία
   Μπες στον αγώνα με τους υπερασπιστές σου
   Κάτω από τις σημαίες μας, άσε τη νίκη
   να σπεύσει σε σένα, ρωμαλέα δύναμη
   Έτσι ώστε στο θάνατο οι εχθροί σου Να δουν το θρίαμβό σου και τη δόξα μας.

   Στα όπλα πολίτες
   Σχηματίστε τα τάγματά σας
   Προελάστε, προελάστε
   Αφήστε το μολυσμένο αίμα
   Να ποτίσει τα αυλάκια στα χωράφια μας

   ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Δυστυχώς, μόνο δεινά φέρνουν τέτοιες θέσεις... Κι εγώ είμαι μπερδεμένος. Αλλά αυτή η κατάσταση συνεχίζει. Πρόκειται για πόλεμο πραγματικά?
   Κρίμα!
   Γιατί να τύχει τώρα?

   Έζησα (και ζήσαμε) τόσο όμορφα τις δεκαετίες του '80, '90 και '00. Έτυχε να βρεθώ και να ζήσω για λίγο σε Αραβική χώρα τα '90s. Ακόμα θυμάμαι τις ωραίες στιγμές, την πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα.

   Γιατί να συμβαίνουν αυτά τώρα?

 10. Μπάμπης avatar
  Μπάμπης 14/11/2015 19:59:09

  Φαήλο εσύ και ο Άδωνις μας κρατάτε ακόμα στην ΝΔ. Μήπως όμως αν (φευ) επικρατήσουν οι Λουληπούτειοι είναι η ώρα να αναδυθεί ένα νέο δεξιό κόμμα μέσα από τα σπλάχνα της παράταξης?

 11. Ελενα Κανελλοπούλου avatar
  Ελενα Κανελλοπούλου 14/11/2015 19:59:58

  @ madprof Γιατί μούγκα ? Μετά από τέτοια επιτυχία? Τώρα χάρις στις επεμβάσεις της Δύσης οι Παστούν , οι Χατζάροι , οι Βερβερίνοι , οι Τουαρέγκ και άλλες φυλές έχουν την "ευτυχία" να απολαμβάνουν το αγαθό του δημοκρατικού πολιτεύματος που οι καημένοι είχαν στερηθεί με τους "αιμοσταγείς δικτάτορες" που είχαν επικεφαλείς . Λίγο το έχεις αυτό?

 12. αγγελο; avatar
  αγγελο; 14/11/2015 20:32:45

  μπραβο φαηλο ετσι ακριβως.. οταν η θρησκεια και η πιστη μας διαβθρωθηκε και εξαφανιστηκε απο την υλιστικη ευδαιμονια,,οι παρανοικες θρησκειες επιασαν τοπο..
  ας ξανακοιταξουμε ψηλα και ας πιστεψουμε σε αυτα που παντα ξεραμε..

  δειτε αυτο..
  https://youtu.be/GQXy84W2AZU

 13. αγγελο; avatar
  αγγελο; 14/11/2015 20:36:51

  https://youtu.be/QM0oVKi3Uug?list=RDQM0oVKi3Uug

 14. ΜΑΡΤΙΟΣ avatar
  ΜΑΡΤΙΟΣ 14/11/2015 21:18:27

  Αλήθεια ο Άδωνις-δεν συζητώ για τους άλλους- μπορεί να συνυπογράψει ανεπιφύλαχτα και δημοσίως το εν λόγω κείμενο;

 15. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 14/11/2015 21:26:07

  Το ανέκδοτο της ημέρας: Μετά τις ΗΠΑ, Καναδά και η Τουρκία σε κόκκινο συναγερμό για τις τρομοκρατικές επιθέσεις...
  Και συγχρόνως με ανέκδοτο,θα είναι ό,τι τραγικώτερο για την Ελλάδα. Επίσημα πιά η Τουρκία μαζί με τις άλλες δυνάμεις θα αναλάβει την περιφρούρηση των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε.,αφού η Ελλάδα κατ' εντολή της Ευρώπης και την αθρόα συμβολή του Δούρειου Ίππου-Τσίπρα,είναι πιά ανίκανη να τα διαφυλάξει.
  Η δύσμοιρη Πατρίδα μας δε,κλείνοντας τα σύνορά τους μία-μία οι Ευρωπαϊκές χώρες,θα καταλήξει αποθήκη λαθρομεταναστών με μόνη προοπτική τον λαθρεποικισμό και μακροπρόθεσμα τον βίαιο εξισλαμισμό.
  Το σκοτάδι βασιλεύει πιά στην Πόλη του Φωτός και το μίσος εξαπλώνεται στην Πατρίδα της θρησκείας της Αγάπης...

 16. Βασίλης Παπαχρήστος avatar
  Βασίλης Παπαχρήστος 14/11/2015 22:10:54

  Όσο η Δύση θα απαντά στην ισλαμική χολέρα τραγουδώντας το Imagine,τόσο τα παιδιά της θα σκοτώνονται σαν μύγες...

 17. Naruto avatar
  Naruto 14/11/2015 22:48:00

  Φίλε Κυθήριε δυστυχώς έτσι όπως τα λές είναι .
  Δεν υπάρχει χερότερη κατάντια για μια χώρα απο το να μην θέλει να διαφυλάξει τα σύνορά της .
  Πρόσεξε οχι γιατί δεν μπορεί αλλά γιατί δεν θέλει . Το ταξικό μίσος τους έχει τυφλώσει και σημαία έχουν την προδοσία .
  Μόνο ο θεός μπορεί να μας σώσει πλέον .

 18. Μπάμπης avatar
  Μπάμπης 15/11/2015 00:10:51

  Ωστόσο, τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι η πολιτική ορθότητα θα ψοφήσει λόγω των 130 Παρίσι όταν δεν ψόφησε μετά τους 7.000 στην Νέα Υόρκη και μετά τους 190 στην Μαδρίτη ??? Αν υπάρχει κάποια ειδοποιός διαφορά μου διαφεύγει. Αντίθετα τα μεγέθη δείχνουν ότι έχουμε μια μικρότερης κλίμακας ενέργεια οπότε προσωπικά δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. Η Ευρώπη αποφάσισε από το 1960 και μετά να πεθάνει. Αποδυκνείεται ότι το βιβλίο "The camp of the Saints" αποδείχθηκε τελικά πιο προφητικό από το πολυδιαφημιζόμενο "1984" και το "Brave new World".

 19. Σόλοικος avatar
  Σόλοικος 15/11/2015 00:19:10

  Η βαρβαρότητα του ισλαμοφασισμού αποτελεί διαρκή απειλή του πολιτισμού και της ανθρωπότητας. Η συγκεντρωτική άσκηση εξουσίας των ολιγαρχών τους χωρίς αναγνώριση δικαιωμάτων στους λαούς-υπηκόους τους, απαξιώνει την ίδια τη ζωή κάθε πολίτη της ισλαμικής χώρας, ώστε με τον φονταμενταλιστική θρησκοληψία τους, να κυριαρχεί το ένστικτο της επιβίωσης και η διάθεση των αυτοχειριαζόμενων να θυσιάζονται στο βωμό της δήθεν καθαγίασής τους, σκορπώντας αδιάκριτα το θάνατο, σε αθώους πολίτες, με άλλο τρόπο ζωής, κουλτούρα και πολιτισμό, που οι ίδιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν, γιατί ζουν μέσα στον σκοταδισμό. Αν δεν εκδημοκρατικοποιηθούν και ζουν στον θρησκευτικό τους μεσαίωνα, τέτοια φαινόμενα βαρβαρότητας όπως στο Παρίσι, που άφησε εμβρόντητο όλο τον πολιτισμένο κόσμο, που αισθάνεται διαρκώς απειλούμενος σε κλίμα αβεβαιότητας και απόγνωσης, θα εξακολουθούν όσο τα πολιτισμένα κράτη ανέχονται και δεν αντιμάχονται αποτελεσματικά όσους διατηρούν αυτόν τον ιδιόμορφο θρησκευτικό φασισμό. Η επέκταση του μουσουλμανικού τόξου στην γερασμένη Ευρώπη της ευρωστίας και της πολυπολιτισμικότητας χωρίς καμία ελπίδα αφομοίωσης των μεταναστών μουσουλμάνων, που πάσχουν από ιδεοληπτική θρησκευτική παραφροσύνη και δεν εντάσσονται κοινωνικά στις χώρες υποδοχής τους, θα αποτελεί διαρκή κίνδυνο για τον πολιτισμένο κόσμο, αν δεν βρεθούν αποτελεσματικά μέσα αντιμετώπισής του, με καίριο κτύπημα της ρίζας του κακού, που είναι οι χώρες που εκτρέφουν τον θρησκευτικό φανατισμό και τον εξαγάγουν με τα οδυνηρά αποτελέσματά του, σκορπώντας σε ένα ακήρυκτο πόλεμο τον τρόμο, την φρίκη και την βαρβαρότητα.

 20. Βιεννεζος avatar
  Βιεννεζος 15/11/2015 01:01:39

  Απλά ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ....

 21. Μνήμη avatar
  Μνήμη 15/11/2015 02:44:30

  Και να μην ξεχνάμε πως αυτοί που διέπραξαν τις γενοκτονίες Ελλήνων, Αρμενίων, Ασσυρίων ήταν οι τζιχαντιστές του οθωμανικού κράτους και παρακράτους των αρχών του 20 αιώνα. Είναι άλλωστε γνωστό πως είχαν κηρύξει τζιχάντ κατά των απίστων. Η τζιχαντ συνεχίζεται με άλλα μέσα. Αυτό ειναι ένα θέμα που δεν έχει ερευνηθεί ιδιαίτερα από τους ιστορικούς στην Ελλάδα, αντίθετα διακρίνει κανείς μια οθωμανοφιλία σε κύκλους μελετητών της οθωμανικής ιστορίας στην Ελλάδα, μαρξιστές οι περισσότεροι εξ αυτών βέβαια....γνωστά παραμορφωτικά γυαλιά, δείτε τους στο φέηςμπουκ τι γράφουν. Έλεγα σε φίλο Κούρδο πανεπιστημιακό τι λένε οι ελλαδίτες κεμαλικοί κάθε απόχρωσης και έφριξε ο άνθρωπος

 22. blue nile avatar
  blue nile 15/11/2015 02:54:09

  Φαήλο, νομίζω είσαι ολόσωστος...

 23. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 15/11/2015 08:46:45

  Από την επανάσταση του 1821 και για ένα περίπου αιώνα αποτελούσε σταθερή θέση και στάση όλων των Ελλήνων πολιτικών ότι η Ελλάδα είναι σύμμαχος της Ευρώπης που άλλωστε την βοήθησε να ελευθερωθεί και εχθρός ήταν οι Οθωμανοί.
  Οι διαφορές των κομμάτων δεν άλλαζαν την οπτική αυτή.π.χ. η διαφορά βενιζελικών - βασιλικών ήταν στην τακτική και όχι στον ευρωπαικό προσανατολισμό.
  Η πρώτη πολιτική παράταξη στην Ελλάδα που γεννάται ως αντιευρωπαική με το πρόσχημα του "ιμπεριαλισμού" και αρχίζει τα φληναφήματα περί "αδελφών λαών" όπου οι αδελφοί είναι οι μουσουλμάνοι με τους οποίους "δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα" αλλά ο αντίπαλος είναι αυτοί που μας ελευθέρωσαν στη ναυμαχία του Ναυαρίνου γιατί είναι ιμπεριαλιστές είναι η αριστερά.Πρόκειται για θεμελιώδη διαφορά και για το λόγο αυτό δεν υπάρχει ούτε μπορεί να υπάρξει "αριστερός πατριώτης" με την έννοια που είχε αυτή η λέξη τον 19ο αιώνα.
  Η άποψη αυτή ήταν μειοψηφική μέχρι την εμφάνιση του Ανδρέα Παπανδρέου.Ο τύπος αυτός μόλυνε τον χώρο του παλιού κέντρου τον οποίο απορρόφησε με την ιδέα ότι φίλοι μας είναι οι Άραβες και άλλοι μεσανατολίτες ενώ αντίπαλος η Δύση.Από εκεί και πέρα η κατάσταση της Ελλάδος πήρε την κάτω βόλτα.Τώρα υπάρχουν και λαικοδεξιοί φιλοανατολίτες.

 24. Κληρικός  εορτολογικής  καινοτομίας avatar
  Κληρικός εορτολογικής καινοτομίας 15/11/2015 10:27:02

  Όταν συζητούσαν για το Ευρωσύνταγμα πριν 12 χρόνια οι ιθύνοντες κύκλοι της Ευρώπης αρνήθηκαν να μπει αναφορά στο Χριστιανισμό, ότι δηλαδή μαζί με την Αθήνα και τη Ρώμη, το τρίπτυχο αυτό αποτελεί το πνευματικό θεμέλιο της Ένωσης. Αλλά για ποια πνευματικά θεμέλια μιλάμε; Οι άνθρωποι που κυβερνούν την Ευρώπη ενδιαφέρονται μόνο για τις τράπεζες και το χρήμα.

 25. Κώστας Σταματάκης avatar
  Κώστας Σταματάκης 15/11/2015 11:20:00

  Την τελευταία χιλιετία ο Ελληνισμός δέχεται συνεχώς επιθέσεις από το Ισλάμ, είτε υπό την ηγεσία των Αράβων είτε υπό την ηγεσία κυρίως των Τούρκων, και έχει απολέσει όχι μόνο τα ιστορικά εδάφη πάνω στα οποία μεγαλούργησε αλλά έχει υποστεί αμέτρητες σφαγές, βιασμούς, εξανδραποδισμούς, και βίαιους εξισλαμισμούς. Ο Ελληνισμός την γειτονία του με το Ισλάμ την έχει πληρώσει με ποτάμια αίματος και μετά από συνεχείς υποχωρήσεις έχει συρρικνωθεί στην αρχέγονη κοιτίδα μας το Ελληνικό κρατίδιο που οδηγείται από τις άφρονες ηγεσίες του προς εξαφάνιση από την υπογεννητικότητα και την συνολική χρεωκοπία μας ως έθνος.

  Στη χιλιόχρονη αυτή μάχη με τον σκοταδισμό και τον πρωτόγονο φανατισμό που χαρακτηρίζει το Ισλάμ, ο Ελληνισμός βρέθηκε μόνος να φυλάσσει τις πύλες εισόδου της Ευρώπης, προστατεύοντας την από την οπισθοδρόμηση και την υποδούλωση στην πιο απάνθρωπη και μισαλλόδοξη θρησκεία που έχει εμφανιστεί στη γη, το Ισλάμ. Ο Ελληνισμός φυλάσσοντας τις Θερμοπύλες του Δυτικού πολιτισμού, πλήρωσε με εκατόμβες θυμάτων και με τους εξανδραποδισμούς και τους βίαιους εξισλαμισμούς έθρεψε με το δικό του αίμα την πληθυσμιακή έκρηξη του Ισλάμ. Εκατομμύρια ελληνικοί πληθυσμοί στη Συρία, τη Μ. Ασία και τα Βαλκάνια θα πυκνώσουν το Αραβικό και το Τούρκικο Ισλάμ από τους βίαιους εξισλαμισμούς και εξανδραποδισμούς. Στην τιτάνια αυτή και άνιση μάχη η χριστιανική Ευρώπη όχι μόνο δεν βοήθησε ποτέ το αδυνατισμένο από συνεχείς ισλαμικές επιθέσεις ανατολικό χριστιανικό κομμάτι της, αλλά με τις συνεχείς επιθέσεις των σταυροφόρων και των συνεχιστών τους κατέστρεψαν τις Ελληνικές πόλεις συμβάλλοντας παντοιοτρόπως στην τελική του καταστροφή και υποδούλωση στο τούρκικο Ισλάμ. Αυτό ήταν το ευχαριστώ των Ευρωπαίων στο Ελληνικό γένος που τους προστάτεψε τόσα χρόνια από τον οδοστρωτήρα του φανατισμού της Ισλαμικής επέκτασης, πολιτική που ακολουθήθηκε από τους λαούς της Κεντρικής Ευρώπης και ιδιαίτερα τους Γερμανούς, πριν και μετά την Μικρασιατική καταστροφή αλλά και σήμερα.

  Και όμως τα πράγματα στην περιοχή μας, στην Ανατολική Μεσόγειο αλλάζουν. Οι Ελληνικές Ελίτ αποχαυνωμένες από την τεχνητή καλοπέραση των τελευταίων ετών, από την συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αδυνατούν να αντιληφθούν γεωπολιτικά και στρατηγικά τι συμβαίνει γύρω μας. Οι Ελληνικές Ελίτ έχουν την ψευδαίσθηση ότι ως μέλη της Ε.Ε. η χώρα μας συνορεύει με το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο και την Ολλανδία και όχι ότι βρίσκεται στο πιο ταραγμένο κομμάτι της υφηλίου, στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια. Και όμως για πρώτη φορά στην ιστορία του, στον τιτάνιο αυτόν αγώνα της επιβίωσης του από τον οδοστρωτήρα του Ισλάμ, ο Ελληνισμός παρακολουθεί άβουλος και αποσβολωμένος δίπλα του ένα πανάρχαιο ιστορικό λαό της περιοχής, τους Εβραίους του Ισραήλ, να προσπαθούν να επιβιώσουν με νύχια και δόντια επιστρέφοντας στον ιστορικό τους χώρο, έναντι στην πλημμυρίδα του φανατικού Ισλάμ που το περιβάλλει και που προσπαθεί να τους εξοντώσει αφανίζοντας τους από προσώπου Γής.

  Γράφουν πολλοί εναντίον του Ισραήλ, υπάρχουν αμέτρητα στοιχεία εναντίον του για χρήση υπέρμετρης δύναμης και καταστροφής έναντι των Ισλαμικών λαών που το περιβάλουν, αλλά υπάρχει όμως και κάτι που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη πάντα όταν καταδικάζουμε τις ενέργειες του Ισραήλ. Αυτό είναι η ειλημμένη απόφαση των Αράβων, από την στιγμή της ιδρύσεως του κράτους του Ισραήλ , για ολοκληρωτική εξόντωση και εξάλειψη του κράτους του Ισραήλ από προσώπου Γής. Μετά την επικράτηση των φανατικών ισλαμιστών της Χαμάς στη Γάζα, και την εξόντωση της ηγεσίας της Αλ Φατάχ στη Γάζα από τους ισλαμιστές της Χαμάς, παρατηρούμε ότι καμία προσπάθεια ειρήνευσης στην περιοχή μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών δεν έχει ευοδωθεί κυρίως από την εκπεφρασμένη απόφαση των φανατικών ισλαμιστών της Χαμάς για ολική καταστροφή και εξόντωση του Ισραήλ.

  Οι χορτασμένες από ΜΚΟ του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας πνευματικές ελληνικές ελίτ, προερχόμενες κυρίως από την ελληνική χαζοχαρούμενη αριστερά και τα παρακλάδια της, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα χαμένα παιδιά στη Γάζα, των οποίων οι μανάδες τους, όπως θα έπρεπε, δεν νοιάζονται και μάλιστα χαίρονται που γεννούν μάρτυρες του Ισλάμ, όταν οι φανατικοί ισλαμιστές ηγέτες της Χαμάς τα ρίχνουν στη φωτιά για να τα θυσιάσουν ως μάρτυρες του Ισλάμ. Όλοι αυτοί οι φιλεύσπλαχνοι που συγκινούνται για την τύχη των παλαιστινίων, γιατί δεν χύνουν δάκρυα και για τις χιλιάδες των αμάχων, παιδιά και γυναίκες ανάμεσα τους, που χάνουν την ζωή τους σχεδόν καθημερινά στα χέρια των τζιχαντιστών εγκληματιών φανατικών ισλαμιστών του Ισλαμικού Χαλιφάτου της Συρίας και του Ιράκ, των ακραίων φανατικών ισλαμιστών εγκληματιών της Λιβύης και της Μπόκο Χαράμ στην Νιγηρία. Οι σφαγές που γίνονται εκεί, γιατί δεν ενοχλούν εξ ίσου τις φιλεύσπλαχνες καρδιές των συμπονετικών μας διανοουμένων της χαζοχαρούμενης, χορτασμένης και καλοζωισμένης ελληνικής αριστεράς;

  Το Ισραήλ δεν πρόκειται να φύγει από την Μέση Ανατολή, όπως φαντάζονται οι φανατικοί μουσουλμάνοι, αλλά θα πολεμάει με νύχια και δόντια για την επιβίωση του. Αυτό δεν μπορεί να κατανοήσει η χαζοχαρούμενη αριστερή διανόηση στην Ελλάδα, που μαθημένη στην τεμπελιά και καλοπέραση, περιμένει σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας και τους «φίλους» βόρειους γείτονες μας, να το λύσουν οι Δυτικοί σύμμαχοί μας, βασιζόμενοι στο πνεύμα του ανύπαρκτου Διεθνούς Δικαίου και στον θαυμασμό των Δυτικών στους αρχαίους προγόνους μας και τα επιτεύγματά τους. Μεταξύ των κρατών όμως δεν υπάρχει Διεθνές Δίκαιο αλλά το Δίκαιο του ισχυρότερου. Το Διεθνές Δίκαιο το επικαλείται ο ασθενέστερος και αυτός που δεν είναι αποφασισμένος να πολεμήσει για να απαιτήσει τα δικαία του. Οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις και οι συνεχείς υποχωρήσεις της Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύουν στην εφαρμογή τα παραπάνω. Το Ισραήλ αν και μικρό σε πληθυσμό και έκταση, είναι μια τεχνολογική υπερδύναμη με μια οικονομία που αναπτύσσεται, αν και βρίσκεται σε συνεχή αντιπαράθεση και συχνούς πολέμους με τους φανατικούς ισλαμιστές γείτονες του, αποτελούμενο από μια κοινωνία πολιτών που έχει αποφασίσει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την επιβίωση του.

  Η συνάντηση των δύο πολιτισμών πριν 2000 χρόνια, του Ελληνικού και του Ιουδαϊκού, είχε σαν αποτέλεσμα την εγκαθίδρυση του Χριστιανισμού, που μαζί με τον άλλο αρχαίο πολιτισμό της Μεσογείου, τον ρωμαϊκό, αποτέλεσαν τις κολώνες πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε ο Δυτικός πολιτισμός. Η συνάντηση Ελλάδας-Ισραήλ σήμερα πρέπει να γίνει επί ίσοις όροις με αλληλοκατανόηση των ιδιαιτεροτήτων και των προβλημάτων κάθε χώρας. Τονίζω το επί ίσοις όροις, γιατί οι Ελληνικές ελίτ είτε ως χορτασμένη διανόηση, επηρεαζόμενη από την χαζοχαρούμενη αριστερά είτε ως πολιτική άρχουσα τάξη, που αφουγκράζεται πάντα με προσοχή τις εντολές που δίνονται από τις πρεσβείες των μεγάλων δυνάμεων στη χώρα μας, την συνεργασία την εκλαμβάνουν ως υποταγή και εκδούλευση στον ισχυρότερο. Μια τέτοια σχέση υποταγής και παράδοσης στις ορέξεις των δυναμικών ελίτ του Ισραήλ, που έχουν μάθει να επιβιώνουν μετά από κάθε αντιξοότητα, θα είναι καταστροφική για την χώρα μας και θα επιταχύνει την ολική καταστροφή και χρεωκοπία της χώρας μας. Η συνεργασία αυτή με το Ισραήλ, όπως και τις άλλες Βαλκανικές χώρες, την Βουλγαρία, την Ρουμανία και την Σερβία, πρέπει να στηρίζεται στην ισότιμη συμμετοχή αλλά κυρίως πάνω από όλα στην ανάδειξη των πανανθρώπινων αξιών του Ελληνισμού: την δημοκρατία, την ισότητα, την ανοχή στην διαφορετικότητα, την δικαιοσύνη, τον σεβασμό των απόψεων και πεποιθήσεων του άλλου με την προϋπόθεση ότι δεν στρέφονται κατά της κοινωνίας των πολιτών, τον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής και της δημιουργίας, του περιβάλλοντος πάνω στο οποίο ζούμε εμείς και θα ζήσουν και οι επόμενες γενεές. Μια συμμαχία λοιπόν που θα στηρίζεται στις αξίες των πανάρχαιων πολιτισμών μας πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε η Δύση, απέναντι στον πρωτόγονο φανατισμό του Ισλάμ, που διέπραξε και διαπράττει πρωτόγνωρα φρικιαστικά εγκλήματα, με την ειδεχθή «πρωτοπορία» του αυτή την εποχή, τους εγκληματίες του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Μια τέτοια συμμαχία στηριζόμενη στην πολιτισμική και τεχνολογική της υπεροχή, αλλά και στην απόφαση της να μην επιτρέψει την υποδούλωση της στον φανατισμό του Ισλάμ, είναι εκείνο που μπορεί να ανατρέψει την καταστροφική εξάπλωση του Ισλάμ στα μέρη μας, και να αποτελέσει υπόδειγμα που θα πρέπει να ακολουθήσουν και οι πληθυσμοί που βρίσκονται κάτω από την ισλαμική επιρροή και έλεγχο, για να επιζητήσουν την απελευθέρωση τους.

  Μια τέτοια συμμαχία των χριστιανικών κρατών των Βαλκανίων, της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας και της Σερβίας αλλά και της Κύπρου από την μια μεριά και του Ισραήλ από την άλλη δεν θα αντιστρατεύεται τα αμερικάνικα συμφέροντα στην περιοχή, θα περιορίζει όμως τις φιλοδοξίες του επιτήδειου ουδέτερου για επανίδρυση της οθωμανικής αυτοκρατορίας και των ισλαμιστών του Ερντογάν από την επανίδρυση του Χαλιφάτου της Κωνσταντινούπολης. Πολλοί στη χώρα μας, κρίνοντας από την συμπόρευση του Ισραήλ και της Τουρκίας τα προηγούμενα χρόνια, αμφισβητούν τις πραγματικές προθέσεις του Ισραήλ για την συμμετοχή του σε μια τέτοια συμμαχία. Όπως ανέφερα και προηγουμένως, το σχίσμα στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας έχει μόνιμο χαρακτήρα. Ο βαθιά ισλαμικός χαρακτήρας της Τουρκικής κοινωνίας αλλά και τα οφέλη που αποκομίζει από την συμπόρευση τους με την Ισλαμική πλημμυρίδα που γειτονεύει, υπό τις ευλογίες των ΗΠΑ, οδηγούν την «επιτήδεια ουδέτερη» και συμφεροντολογική ισλαμική τουρκική κοινωνία και τις τούρκικες ελίτ σε πλήρες διαζύγιο με το πάλαι ποτέ σύμμαχο και φίλο Ισραήλ, ένα γεγονός που το έχουν πλήρως αντιληφθεί οι Ισραηλινοί. Για τους Ισραηλινούς η συμμαχία με την Κύπρο και την Ελλάδα, κράτη μέλη της Ευρωζώνης, είναι απαραίτητη για την επιβίωση τους. Η διέξοδος στη θάλασσα και η ισχυρή ναυτιλία μας, η σύνδεση με τα πολιτισμένα κράτη της Ευρώπης, είναι απαραίτητη για την επιβίωση του Ισραήλ που περιβάλλεται από φανατικούς ισλαμιστές, όπως και το ισχυρό τεχνολογικά και καινοτόμο Ισραήλ κάτοχο πυρηνικών όπλων, μπορεί να προσφέρει πολλά σε μια Ελλάδα που έχει αποφασίσει όμως πρώτα από όλα ότι θέλει να επιβιώσει και να αντισταθεί στην γεωπολιτική της χρεωκοπία και εξαφάνιση, σε μια Ελλάδα που έχει αποφασίσει να σηκωθεί όρθια με τις δικές της δυνάμεις και να παλέψει χωρίς προστάτες και υποστήριξη από τους δυτικούς αφέντες στηριζόμενη μόνο στις δικές της ανεκμετάλλευτες και αστείρευτες δυνάμεις της, τον παγκόσμιο ελληνισμό

 26. Ελενα Κανελλοπούλου avatar
  Ελενα Κανελλοπούλου 15/11/2015 11:41:48

  @ ψυχραιμία , Ο νοήμων άνθρωπος πρέπει να διαβάζει τη Ιστορία και στέκεται απέναντι στα γεγονότα με ανοιχτό μυαλό και κριτική σκέψη .Οι πολιτικοί λένε τα δικά τους τα οποία πάντα υπαγορεύονται από τις σκοπιμότητες της στιγμής .Είναι λάθος να υιοθετεί κανείς τα λεγόμενα τους άκριτα τους. Το "ανήκομεν εις την Δύσην" δεν εμπόδισε τον ΚΚ να βγάλει τη χώρα από το ΝΑΤΟ για να αναγνωρίσει λίγο αργότερα ότι ήταν λάθος κίνηση και να επανορθώσει .Η ζημιά όμως είχε γίνει και μας ακολουθεί ...Κατά τον αείμνηστο Λαμπρία ο οποίος συζητούσε μαζί του μέχρι το τέλος , εκεί κατά τα μέσα της δεκαετίας 90 , ο ΚΚ ήταν απογοητευμένος από την μετεξέλιξη της ΕΕ .Αν ζούσε σήμερα τι θα έλεγε ?
  Ο Α.Παπ είχε προσχωρήσει στο "Κίνημα των αδεσμεύτων" γιατί τον βόλευε εκείνη τη χρονική στιγμή του "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο ..." , αναγνωρίζοντας "φίλους" στα Αραβικά ..κράτη ..μέχρι που οι "φίλοι "μας περιποιήθηκαν με τις αεροπειρατείες και άλλες ....ευγενείς χειρονομίες που μας στοίχισαν το τουριστικό ρεύμα από ΗΠΑ . Ο εισερχόμενος τουρισμός από ΗΠΑ κυμαινόταν μέχρι τότε γύρο στα 550.000 - 650.000 άτομα τον χρόνο .Ποτέ έκτοτε δεν ξαναπιάσαμε αυτό το νούμερο...Ενώ καταστράφηκαν πολλές τουριστικές επιχειρήσεις που ζούσαν από το αμερικανικό incoming .
  Αλλοι αφελείς σήμερα μας έχουν ζαλίσει με το ομόδοξο και ομόθρησκο έθνος των Ρώσων , φίλα προσκείμενο προς εμάς .Το έθνος μπορεί , το επίσημο κράτος όμως από Αικατερίνης της Μεγάλης έως σήμερα μας έχει αδειάσει πολλάκις ...
  Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν "αδελφά κράτη" .Ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του .Και είναι λογικό . Ο εθνικός μας ποιητής λέει "Μοναχή τον δρόμο επήρες και ξανάρθες μοναχή ..." Αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα .Τα υπόλοιπα είναι για αφελείς

 27. tt avatar
  tt 15/11/2015 13:28:25

  Καταλαβαίνουμε ότι η ελλαδική κυβέρνηση απείλησε ότι θα στείλει τζιχαντιστές και μετά το έπραξε;

  Πήρε το μέρος του ISIS.

  Η τιμωρία είναι αναπόφευκτη.

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ tt 15/11/2015 14:55:03

   @tt πράγματι είναι η αναπόφευκτη τιμωρία που αναφέρεις.
   Δυστυχώς, αν και είναι άδικο για εμάς, η τίσις θα πλήξει την Ελλάδα και τα συνολικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού.
   Οι απαράδεκτες πολιτικές κυβερνητικών στελεχών ΔΕΝ έγιναν ερήμην του λαού, διότι επαναβεβαιώθηκαν με την εκλογή εκ νέου των Τσίπρα-Καμμένου το Σεπτέμβριο, παρόλο που οι προαναφερόμενοι είχαν προηγουμένως, καταστήσει σαφείς τις προθέσεις τους, σε σχέση με την μη-φύλαξη των συνόρων μας, την προσέλκυση μεταναστευτικών ροών, την ανεπάρκεια διαδικασιών υποδοχής, ταυτοποίησης, προώθησης τους.

 28. Νάρκισσος avatar
  Νάρκισσος 15/11/2015 15:12:54

  Πολύ καλό το άρθρο. Ολόσωστο. Πρέπει όμως τα λόγια να συνάδουν με τις πράξεις. Ποιός κόπτεται γιά την ανέγερση τζαμιών στην Ελλάδα ; Ποιός εδήλωσε ότι " ευχαριστούμε τους λαθρομετανάστες που προτιμούν την χώρα μας " ; Ποιός αποκαλούσε "φασίστες, χρυσαυγίτες και ναζί" αυτούς που έλεγαν από πρίν αυτά που λέει σήμερα το ωραίο άρθρο του Φαήλου ;
  Υποκρισία ή φόβος για την απώλεια κουκιών ; Τώρα ο τρόμος απλώνεται πάνω από τον πολιτισμένο κόσμο και θα οδηγήσει σε παγκόσμια δικτατορία χωρίς να διαμαρτύρεται κανείς διότι "θα είναι γιά το καλό μας". Το σχέδιο εξελίσεται ομαλώς.

 29. κατωυποστάθμης avatar
  κατωυποστάθμης 15/11/2015 15:40:08

  η Γαλλία οδευει στην αγκαλιά ,κατ ευθείαν, της Λε Πεν και καλώς πράττει ,ειναι μια τελευταία ελπίδα εάν και αυτή αποδειχθεί κατι γελοίο και πουλημένο σαν την δική μας κυβερνωσσα αριστερά[που παντα γελοία ηταν] τότε δεν βλέπω σωτηρία και ακρη , μας μένει να γινουμε αυτην την φορα γνησιοι Φερδινανδοι η Μαρτελ η εστω ναζι εξω απο τις κατ ονομα μονο δημοκρατικές ευαισθησιες

 30. in medias res avatar
  in medias res 16/11/2015 11:23:05

  Συνυπογράφω μέχρι τελείας, αγαπητέ Φαήλε.
  Τα πράγματα έχουν όπως ακριβώς τα θέτεις, όσον αφορά τους εγχώριους "φωταδιστές πιθήκους της πολτικής ορθότητας".
  Η αντιμετώπιση όμως του ιλαμοφασιστικού κινδύνου, με τον τρόπο που εύστοχα προτείνεις, δεν εξαρτάται (ευτυχώς) από αυτούς, αλλά από τη Δύση -και εδώ έγκειται η ρίζα του προβλήματος. Η Δύση, ως μία γροθιά, θα έπρεπε να έχει ως στόχο "την ισοπέδωση του Ισλαμικού Κράτους και των χωρών που το υποστηριζουν". Τον έχει?

 31. victoria (true) avatar
  victoria (true) 16/11/2015 17:08:54

  Φαήλος κάνει quote Paul Valery (γιατί είναι ικανός κανείς να σε ρωτήσει ποιος τα λέει αυτά τα σωβινιστικά).

  Ελλάδα, Ρώμη, Χριστιανοσύνη λοιπόν
  και το γιατί εδώ: h--p://www.pro-europa.eu/attachments/article/153/paul-valery-the-european-.pdf

 32. koteletis kostas avatar
  koteletis kostas 16/11/2015 20:58:13

  Φαηλο εσύ..εγω..ολοι μας.σαν τους σκύλους του Παβλοφ αντιδρούμε σε ένα ερέθισμα:11/9..Charlie hebdo..ρωσικο airbus στο Σινά..Paris..
  Ας αρχίσουμε κουβέντα για την ταμπακιέρα.
  1.θελω ονόματα.διευθυντες σύνταξης.που περνούν γραμμή να λανσάρουν την πολυπολιτισμικότητα και να εξαυλωσουν παραλληλα επαγγελματικά οποιους τολμήσουν να γράψουν κατά αυτής.
  2.Ειμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε το σκληρο κόστος στον ιδιωτικό μας κύκλο απο αμετανόητους φιλους διεθνιστές της χαζοχαρούμενης Αριστερας που κυριαρχεί ιδεολογικά σε μια ανύποπτη κοινωνία?
  3.Οταν ενεργοποιηθούν Και αλλα ισλαμιστικα ζόμπι με τα γιλεκακια τους και το πράγμα θα παίρνει διαστάσεις φρενοκομείου θα βγούμε στους δρόμους ? Η θα συνεχίσουμε να αντιδρουμε κάνοντας like στο facebook ?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.