Η αριστερή αριστεία συνεχίζεται
11/11/2016 21:45
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η αριστερή αριστεία συνεχίζεται

H επιχείρηση... αξιοκρατία α λα αριστερά συνεχίζεται με σκοπό την στελέχωση του κρατικού μηχανισμού με άξιους. Έτσι λοιπόν, μας ενημέρωσαν ότι καθήκοντα Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας ανέλαβε ο νέος Ειδικός Γραμματέας ΣΕΠΕ, Αθανάσιος Ηλιόπουλος.

Ο κ. Ηλιόπουλος παρέλαβε τα καθήκοντά του από τον παραιτηθέντα Ειδικό Γραμματέα Γιάννη Σούκο, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σούκος παραιτήθηκε με το που ανέλαβε τα καθήκοντά της η κ. Αχτσιόγλου διαμαρτυρόμενος για τα όσα έχει η εν λόγω κυρία στο μυαλό της για τα εργασιακά.

Διαβάζουμε λοιπόν το βιογραφικό του νέου Γραμματέα:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Αθήνα

•Απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

•Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου πανεπιστημίου

•Υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου

•Έχει διατελέσει γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού

•Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

•Έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση

•Έχει συνεργαστεί ερευνητικά με το Ινστιτούτο Rosa Luxemburg

Φανταζόμαστε ότι για τις αρμοδιότητες που αναλαμβάνει κύριο λόγο έπαιξε το γεγονός ότι συνεργάστηκε με το ινστιτούτο Ρόζα Λούξεμπουργκ. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι η πάταξη της εισφοροδιαφυγής και της «μαύρης» εργασίας περνά στα χέρια ενός ανθρώπου που απλά έχει σπουδάσει... ιστορία.

Ίσως πάλι να μέτρησε το γεγονός ότι ήταν γραμματέας στη νεολαία του Συνασπισμού και στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά έτσι είναι η αριστερή αριστεία. Μπορεί να μην έχεις κάνει τίποτε στη ζωή σου, όμως, άμα θέλει το κόμμα είσαι ο ιδανικός. Μήπως και τα άλλα κόμματα δεν έκαναν έτσι στο παρελθόν; Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι πιο συστημικό απ' όλα να μην αλώσει το κράτος με ανεπάγγελτους και άσχετους; Εδώ ολόκληρος πρωθυπουργός και το πτυχίο στη ζούλα το πήρε μετά από χρόνια. O δε πρώην υπουργός Παιδείας τα μόνα πτυχία που είχε ήταν αυτά της... αριστερής μάχης κατά του κατεστημένου, εκεί θα κολλήσουμε;