Η ανανέωση της ΝΔ έρχεται!
24/12/2015 20:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ανανέωση της ΝΔ έρχεται!

Μιας και είναι Χριστούγεννα και το κλίμα είναι… χαλαρό θα σας γράψουμε ένα άρθρο που έχει πολύ παραμύθι, έτσι για να γελάσει το χειλάκι σας και να πείτε. «Υπάρχουν και χειρότερα;» Και μην ξεχνάτε. Είναι η εποχή των… Καλικάτζαρων και από τέτοιους η ΝΔ έχει ένα σωρό.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ο Μεϊμαράκης επικρατεί στις εκλογές της 10ης Ιανουαρίου και πρέπει να σχηματίσει την ηγετική του ομάδα, την ομάδα που θα διεκδικήσει την εξουσία και αργότερα θα σχηματίσει και κυβέρνηση. Μια σκιώδη κυβέρνηση δηλαδή που θα φιλοδοξεί να κατατροπώσει τον Τσίπρα, αφού πρώτα πείσει τον κόσμο ότι η ΝΔ άλλαξε και μπορεί να μείνει στην εξουσία για πολλά χρόνια, αλλάζοντας βεβαίως και την Ελλάδα.

Θα είναι λοιπόν αρχηγάρα ο Βαγγέλας που με τα γνωστά γαλλικά του θα τους έχει όλους σούζα. Στο μαντρί και όποιος κουνηθεί θα τρώει τα γ…σταυρίδια του και θα κάθεται στη θέση του.

Ποιοι στηρίζουν λοιπόν τον Μεϊμαράκη και θα πάρουν υψηλές θέσεις στο νέο καθεστώς που θα στηθεί στη Συγγρού;

Πρώτος - πρώτος ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης που όπου βρεθεί και όπου σταθεί ρίχνει και έναν… ύμνο για τον μεγάλο αρχηγό. Μιας και δεν είναι βουλευτής, αφού ο κόσμος τον έστειλε στον πάγκο, θα γίνει ο νέος γραμματέας του κόμματος. Θα αναλάβει και τα οργανωτικά βεβαίως για να.. συνεχίσει το καταστροφικό έργο του Παπαμιμίκου.

Ποιοι άλλοι θα γίνουν πρωτοκλασάτα στελέχη του Βαγγέλα; Θα επιστρέψει π.χ. ο Ρουσσόπουλος και θα πάρει ενεργό ρόλο στα επικοινωνιακά. Έρχεται με φόρα και ο Αντώναρος ενώ θα ακολουθήσει και ο… Διόσκουρος του Βαγγέλα, ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Στο πλάι του αρχηγού θα είναι η Σοφία Βούλτεψη, ο Γιάννης Ανδριανός, ο Γιώργος Βλάχος, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Θόδωρος Καράογλου, ο Θανάσης Μπούρας, ο Μάριος Σαλμάς, ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Γιάννης Τραγάκης, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο Κώστας Τασούλας, ο Κώστας Τζαβάρας, ο Κακλαμάνης και βεβαίως ο Νίκος Δένδιας και η Ντόρα η εξερευνήτρια.

Α, μην ξεχάσουμε τους κολοσσούς Ανδρέα Λυκουρέντζο και Δάνη Τζαμτζή ο οποίος θα κάνει την καρδιά του πέτρα και θα γυρίσει από το χωριό του να υπηρετήσει την πατρίδα.

Όλοι οι παραπάνω, όταν γίνει η ΝΔ κυβέρνηση (άμποτε που λέει και ο λαός) θα πάρουν υπουργικές θέσεις. Η Ντόρα αντιπρόεδρος ή υπουργός Εξωτερικών, ο Ανδριανός στο Μαξίμου που το ξέρει καλά, ο Αντώναρος κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Καλαφάτης στο Μακεδονίας - Θράκης, ο Τζαβάρας στο υπουργείο Πολιτισμού, ο Κακλαμάνης στο Υγείας, ο Λυκουρέντζος στο Εσωτερικών, μπορεί και ο Βουλγαράκης στο Δημόσιας Τάξης. Γιατί όχι και ο Γιακουμάτος στο Εμπορίου, ο Βλάχος στο υπ. Οικονομικών, ο Σαλμάς στο Υγείας και αν χρειαστεί για να σώσει την εκπαίδευση θα πάει ο Ευρυπίδης στο Παιδείας.

Αγαπητοί Νεοδημοκράτες σας θυμίζει τίποτε όλο αυτό το κυβερνητικό σχήμα; Ποιος μένει για να είναι το ίδιο με την περίοδο 2004-2009; Μα φυσικά ο Κώστας Καραμανλής και ο Αλογοσκούφης. Ποτέ δεν είναι αργά για την επιστροφή και των δύο.

Η ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας έρχεται. Η σκιώδης κυβέρνηση που θα στήσει ο Βαγγέλας έρχεται για να σαρώσει τα πάντα. Με τον πυρσό πάντα για έμβλημα, με τη Ρηγίλλης έδρα άιντε να φωνάξουμε όλοι «ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία».

Η παράταξη της αστικής τάξης, που θα έρθει να σώσει τη χώρα από την αριστερή λαίλαπα είναι εδώ με τον Μεϊμαράκη αρχηγό. Για σκεφτείτε τους στην οικογενειακή φωτογραφία στο Ζάππειο. Υπάρχει λόγος να την κάνουν; Ας πάρουν μια από το 2004 και καθάρισαν.

Ο κόσμος προχωρά, το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα έχει καταρρεύσει υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης. Τα κόμματα είναι διαλυμένα, ο κόσμος απαιτεί αλλαγές, ανανέωση προσώπων και ιδεών αλλά η ΝΔ βρίσκεται τουλάχιστον 11 χρόνια πίσω.

Τι να πει κανείς; Αν στις 10 Γενάρη ο κόσμος επιλέξει τον Βαγγέλα απλά θα αποδείξει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και ως τραγωδία και ως φάρσα. Και μπορεί ο καραμανλισμός να απέθανε, αλλά οι καραμανλικοί θα συνεχίσουν να ελέγχουν το κόμμα. Και σε 100 χρόνια από τώρα.

Αλλά όπως είπαμε στην αρχή πρόκειται για μια χριστουγεννιάτικη φάρσα. Οι καλικάτζαροι εξαφανίζονται σε λίγες ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΓΙΩΡΓΟΣ avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ 24/12/2015 20:38:00

  ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΝΔ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Ο ΒΟΥΔΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΜΕ-ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΗ ΝΔ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΧΡ ΑΥΓΗ-ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΩΞΑΝ ΒΙΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ-ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΙΧΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΣΤΗ ΝΔ -ΕΙΝΑΙ ΕΠΧΤΙΑΣ ΟΧΙ ΠΑΛΙΤΙΚΟΣ ΔΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΒΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΒΕΑ ΣΤΝ ΕΥΡΩ ΕΝΩΣΗ -ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ Η ΝΔ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΤΙ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΕΥΡΩΑΠΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ avatar
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ 24/12/2015 20:58:08

  Παρά το αυτονόητο της αποτυχίας ανανέωσης του κόμματος μέσα από τα πρόσωπα που αναφέρονται στο άρθρο οφείλουμε να παραδεχτούμε τα εξής;
  1.Στις τελευταίες εκλογές το ποσοστό της η ΝΔ το πήρε από ψηφοφόρους που κρίνοντας από την ηλικία τους , στηρίζουν τα πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται.
  2.Στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές βλέποντας τα πλάνα στις τηλεοράσεις από τους πολίτες που πήγαν να συμμετάσχουν πάλι θα διαπιστώσουμε ότι ανήκουν στη γενιά που στηρίζει τον νεοκαραμαλισμό.
  3.Υπάρχουν πολλοί οπαδοί της ΝΔ που νιώθουν ότι ο Καραμανλής κατα την πρωθυπουργία του δέχθηκε άδικο πόλεμο και πολλοί αναζητούν τη ρεβάνς.Έτσι βλέπουν μέσα από τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα την δικαίωση του Καραμανλή για τις επιλογές του το 2004-2009 αλλά και μία εκδίκηση προς συγκεκριμένες εσωτερικές ομάδες του κόμματος που με τον τρόπο τους είτε υπονόμευσαν τη διακυβέρνηση του είτε δεν τον στήριξαν αρκετά στη συνέχεια.

 3. Κωστας avatar
  Κωστας 25/12/2015 00:23:27

  Θελω Τραγακη στο υπ Οικονομικων παρακαλω

 4. GEORGE avatar
  GEORGE 25/12/2015 01:26:01

  Σιγά μην ξαναμπούν σε κυβέρνηση αυτοί που αναφέρει το άρθρο.
  Μετά από 10 χρόνια και βλέπουμε...

 5. Νικ avatar
  Νικ 25/12/2015 04:23:20

  Παλιό ξαναζεσταμένο φαγητό....

  Φίλοι μου,

  Τώρα είναι η ωρα για την επιστροφή του Αντώνη,

  Ούτε Κυριάκο ούτε Βαγγέλη!

  Αντώνη Σαμαρά

 6. George N avatar
  George N 25/12/2015 08:35:10

  Θα επαληθευτεί για μια ακόμα φορά (σε αυτό το σενάριο) το Μωραίνει κύριος ον βούλεται απολέσαι. Ένστικτο αυτοσυντήρησης μηδέν. Τι είναι ένα κόμμα χωρίς ψηφοφόρους? Και οι Γεννηματάδες ελέγχουν σήμερα το ΠΑΣΟΚ κι οι Βενιζέλοι έλεγχαν το 1950 το κόμμα των Φιλελευθέρων! Αν δεν υπάρχει όμως λουκάνικο το χοτ ντογκ το λες και ψωμάκι....

 7. Τζανής avatar
  Τζανής 25/12/2015 13:53:21

  Ο Γιωργάκης διέλυσε το ΠΑΣΟΚ (και καλά του έκανε.
  Και ο Κ

 8. Τζανής avatar
  Τζανής 25/12/2015 13:57:15

  Ο Γιωργάκης διέλυσε το ΠΑΣΟΚ (και καλά του έκαμε).
  Και ο Κωστάκης διαλύει τη Ν.Δ., (δικιά του είναι ότι θέλει την κάνει).
  Καιρός οι φιλελεύθεροι να φτιάξουμε ένα σοβαρό κόμμα με αρχές από την αρχή.

 9. πΔπ avatar
  πΔπ 26/12/2015 20:08:14

  ...Η ανανέωση της ΝΔ έρχεται!...

  Από την Κίνα...
  με χελώνα...
  κουτσή...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.