Φτάνει πια με τους ψεύτες κατά συρροή
05/12/2017 12:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φτάνει πια με τους ψεύτες κατά συρροή

Με περισσή χαρά τα troll του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα μέσα που συνδέονται με την κυβέρνηση, δίνουν σήμερα μεγάλη έμφαση στη δόση… σανού που μας φέρνει ο Τσακαλώτος από την Εσπερία.

Πανηγυρίζουν γιατί αφενός έκλεισε η αξιολόγηση αμέσως και αφετέρου διότι… νίκησε ο Νότος.

Η μια εφημερίδα του Τσίπρα γράφει ότι ο εκλεκτός του πήρε τη θέση του Ντάισελμπλουμ. Προσέξτε, εκλεκτός του Τσίπρα λες κι αυτός τον επέλεξε και τον επέβαλε.

Η άλλη εφημερίδα του Σαββίδη γράφει για το «Eurogroupτου Νότου», θέλοντας να δείξει προφανώς ότι οι χώρες του Νότου κατατρόπωσαν τους παλιογερμανούς και τους δορυφόρους τους. Η Ευρώπη αλλάζει, λένε μετά βεβαιότητας οι Συριζαίοι, η ελπίδα έρχεται μας το ξαναθυμίζουν τα μίσθαρνα όργανα της κυβερνητικής προπαγάνδας. Μέχρι κι ότι τώρα θα βγούμε από τα μνημόνια και θα μας ικετεύει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε μας λένε.

Εδώ μιλάμε για σανό σε πολλές δόσεις. Μιλάμε για παραπλάνηση που δεν έχει ξαναδεί ο τόπος. Ο Τσίπρας να πανηγυρίζει για την Πορτογαλία και πώς τα κατάφεραν εκεί οι… αριστεροί. Να πανηγυρίζουν για τον Σεντένο, το νέο πρόεδρο τουEurogroup, να λένε με στόμφο ότι μειώθηκε το χρέος κατά 45 δις αποκρύπτοντας πώς έγινε αυτό και πότε θα γίνει, δηλαδή το 2060, σύμφωνα με το μνημόνιο του περασμένου Μαΐου και με την υποχρέωση της σκληρής εποπτείας για πάνω από 40 χρόνια.

«Βγαίνουμε στις αγορές», λένε και οργιάζει η προπαγάνδα του διαδικτύου. Μα ποιους κοροϊδεύουν; Ποιοι νομίζουν ότι είναι και με τι τρόπο εκτιμούν ότι θα συνεχίσουν να μας δουλεύουν άγρια;

Σοσιαλιστής ο Τσίπρας; Από πού κι ως που; Αυτός δεν είναι που συνεργάζεται με τον ψεκασμένο Πάνο; Αυτός δεν είναι που έβαλε την υπογραφή του προκειμένου να πουληθούν όπλα με τα οποία θα σκοτωθούν παιδάκια στην Υεμένη;

Συναντάται ο πρωθυπουργός μας με τον Σοσιαλιστή ομόλογό του της Πορτογαλίας κι εκθειάζει το πορτογαλικόsuccessstoryλέγοντας ότι είναι παράδειγμα για την Ελλάδα. Από που κι ως που; Τι έκανε ο Τσίπρας πετυχημένο που έκαναν και οι… αποτυχημένοι Πορτογάλοι; Και γιατί δε λέει τι κάνει ακριβώς στην Ελλάδα; Αυτός δεν βγάζει στο σφυρί τα σπίτια του κοσμάκη; Αυτός δεν καταργεί τις απεργίες και δεν ξεπουλά την κρατική περιουσία; Αυτός δεν κόβει συντάξεις προκειμένου να χρηματοδοτήσει το κομματικό κράτος που στήνει; Τι σχέση έχει με τους Πορτογάλους και γενικότερα ποια είναι η σχέση του με τους ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες;

Απολύτως καμία. Το δικό του «αφήγημα» βασίζεται στο ψέμα, τη συναλλαγή, την προπαγάνδα και την ακρότητα. Φτάνει πια με τους ψεύτες κατά συρροή. Κάποιος πρέπει να τους τιμωρήσει.