Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
27/05/2019 11:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επόμενο βήμα η αυτοδυναμία, για μια Ελλάδα περήφανη και ισχυρή

Αδιαμφισβήτητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέτυχε μια μεγάλη νίκη. Οι πολίτες πίστεψαν σε αυτόν και συντάχθηκαν μαζί του για να διώξουν το σκοτάδι που έφερε η πρώτη φορά αριστερά στην πατρίδα.

Όμως, η χθεσινή νίκη -και αυτή που επίκειται- έπρεπε να είχε ήδη πραγματοποιηθεί το 2015.Τότε έπρεπε να έχουν επιδείξει τη συγκεκριμένη ωριμότητα οι πολίτες.

Διότι αν είχαν πιστέψει την αλήθεια του Σαμαρά, αντί τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Τσίπρα, σήμερα ούτε θα είχε υποθηκευθεί η Ελλάδα για 100 χρόνια, ούτε θα κινδύνευε να χάσει εδάφη λόγω του συριζαίικου εθνομηδενισμού.

Τουλάχιστον, παρά την καταστροφή που έφερε η τότε ευκολοπιστία τους έβαλαν μυαλό. Όχι, ωστόσο, όλοι. Καθώς όταν βλέπουμε κάποιους να παραμένουν αυταπατημένοι και να στέλνουν στην ευρωβουλή τον Βαρουφάκη που η δημιουργική του ασάφεια τους έπνιξε στους φόρους ή τον Βελόπουλο που υπόσχεται να τους σώσει το ξανθό γένος, κάτι δεν πάει καλά.

Ας ελπίσουμε μετά από την μεγάλη νίκη της ΝΔ να ξυπνήσουν και να ενωθούν με τους υπόλοιπους Έλληνες καθιστώντας τη αυτοδύναμη.

Είναι ο μοναδικός τρόπος για να καταφέρει ο Μητσοτάκης να απαλλάξει την πατρίδα από τα δεινά που της προκάλεσαν ο Τσίπρας και η παρέα του.

Η ανηφόρα είναι μεγάλη. Η οικονομία είναι πλήρως ναρκοθετημένη, ενώ τα εθνικά μοιάζουν με μπαρουταποθήκη έτοιμη να σκάσει.

Πάση θυσία ο Μητσοτάκης πρέπει βγει από τις εθνικές εκλογές απόλυτα ισχυρός, ώστε να μπορεί να κυβερνήσει απρόσκοπτα για να αντιμετωπίσει τις παραπάνω απειλές και να ξαναβγάλει την Ελλάδα στο ξέφωτο.

Η ισχύς αυτή θα αποτελέσει το απόλυτο όπλο απέναντι στους «εταίρους» μας, οι οποίοι προφανώς θα είναι έτοιμοι να τον στριμώξουν με τα τετελεσμένα που δημιούργησε ο Τσίπρας.

Γιατί είναι άλλο ο Μητσοτάκης να διαπραγματεύεται ισχυρός κι ανεξάρτητος κι άλλο έχοντας κυβερνητικά δεκανίκια που θα αποτελούν επί της ουσίας βαρίδια.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ελπίζουμε εάν του δοθεί αυτή η δύναμη, να την τιμήσει μέχρι τέλους και να προτάξει το απαραίτητο ανάστημα στους επιβουλείς της πατρίδας.

Και του ευχόμαστε ολόψυχα να ολοκληρώσει αυτό που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ο Σαμαράς.

Να ξανακάνει την Ελλάδα περήφανη και ισχυρή!!!

Antinews