Επίθεση Κασιδιάρη σε Δένδια: Τα δύο άκρα συναντήθηκαν για να καλύψουν το έγκλημα
15/05/2017 20:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επίθεση Κασιδιάρη σε Δένδια: Τα δύο άκρα συναντήθηκαν για να καλύψουν το έγκλημα

Το μακρύ χέρι των φασιστών της Χρυσής Αυγής ξαναχτύπησε... προς όφελος της κυβέρνησης. Ας αναρωτηθούμε ποιοι κερδίζουν από το επεισόδιο με τον Κασιδιάρη και τον Δένδια. Κι όχι μόνον αυτό αλλά και οι πρωτοφανείς ύβρεις που ακούστηκαν μέσα κι έξω από τη Βουλή. Ας σκεφτούμε ποιους βολεύει να γίνει μπάχαλο η Βουλή και ποιοι βάζουν τους άθλιους τραμπούκους να κάνουν επεισόδια.

Έχουμε ένα νέο μνημόνιο. Έχουμε ένα πολύ σκληρό μνημόνιο με απίστευτα μέτρα που επιχειρείται να περάσουν χωρίς πολύ κουβέντα και χωρίς πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο. Τι καλύτερο από ένα επεισόδιο μέσα στη Βουλή; Να το συζητάμε δύο – τρεις ημέρες, να ξαναβλέπουμε τα επεισόδια, να βρίζουμε τους Χρυσαυγίτες ή κάποιοι να τους λένε μπράβο. Να ασχολούμαστε με το αν είναι πολύ ή λίγο φασίστες και να γράφουμε σελίδες επί σελίδων για την πολιτική βία και την ξεφτίλα του κοινοβουλευτισμού.

Ναι, λοιπόν. Η κίνηση του Κασιδιάρη βολεύει την κυβέρνηση, τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. Μια καλή διευκόλυνση από την εγκληματική οργάνωση στην άλλη... εγκληματική οργάνωση, αυτήν της κυβέρνησης.

Αλλάζουν την ατζέντα, ο κόσμος ασχολείται με τον Κασιδιάρη και την Πέμπτη, όμορφα – όμορφα όλοι θα σηκώσουν τα χεράκια τους. Και τι θα μένει; Ένα ακόμη επεισόδιο της Χρυσής Αυγής, τον Μπαλαούρα να φωνάζει 22 φορές τη φρουρά της Βουλής για να πετάξει έξω τον Κασιδιάρη, αυτός να βγαίνει και να βρίζει μανάδες κι αδερφές και όλα τα κόμματα να καταδικάζουν το γεγονός. Ενώ ένας κακόμοιρος βουλευτής των ΑΝΕΛ να λέει «ο Κασιδιάρης δεν θα αισθάνεται καλά μ' αυτό που έκανε». Σιγά σύντροφοι. Τρέξτε να τους φτιάξετε κι ένα τίλιο για να ηρεμήσει.

Τα κόλπα της επικοινωνίας είναι πολυχρησιμοποιημένα από αυτήν την κυβέρνηση. Δεν περνάνε στον ελληνικό λαό και στο τέλος θα πληρώσουν για όλα. Ακόμη και για την ιδιότυπη συμμαχία που έχουν κάνει με τους νεοναζί της Βουλής. Τα δύο άκρα συναντήθηκαν για να καλύψουν το πολιτικό και οικονομικό έγκλημα που έχει συντελεστεί.

Αλλά να πούμε και μια αλήθεια. Δημιούργημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Χρυσή Αυγή. Αυτοί τους έφτιαξαν όταν έβγαλαν τον κόσμο στους δρόμους, όταν νομιμοποίησαν την πολιτική βία, όταν φώναζαν μέσα στη Βουλή γερμανοτσολιάδες και προδότες. ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή είναι δημιουργήματα της καφρίλας, του πολιτικού χουλιγκανισμού που στήθηκε στα Εξάρχεια και στην Κουμουνδούρου. Αυτή είναι η αλήθεια.