Ελληνικέ λαέ, αυτοί σε κυβερνάνε!
31/01/2016 07:37
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ελληνικέ λαέ, αυτοί σε κυβερνάνε!

2 Ιουλίου 2015, ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται το Πεντάγωνο και τον ακομβίωτο στρατηγό. Μπροστά στον πρωθυπουργό ο φίλος του, Πάνος Καμμένος λέει επί λέξει και χωρίς καμιά αντίδραση του «δημοκράτη» Αλέξη: «Για τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, είναι σημαντικό να πούμε ότι οι ένοπλες δυνάμεις διασφαλίζουν τη σταθερότητα στο εσωτερικό...».

Ο Καμμένος θέτει θέμα παρέμβασης του Στρατού στα εσωτερικά της χώρας, ενώ είναι ταγμένος σε ένα δημοκρατικό κράτος να αποτελεί ασπίδα από τις εξωτερικές απειλές και ο Τσίπρας δεν σηκώνεται να φύγει.

4 Ιουλίου 2015 και η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου κάνει την εξής απίστευτη δήλωση σε τοπικό κανάλι: «Η στρατιωτική φαρμακοβιομηχανία είναι έτοιμη να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με 45 φάρμακα πρώτης ανάγκης για τους επόμενους 10 μήνες αν παραστεί ανάγκη. Ο στρατός μπορεί να παράξει και να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με φάρμακα». Δικαιολογείται μάλιστα ότι αυτό το είπε γιατί είχε πάρει… άδεια από τον Καμμένο να το αποκαλύψει.

Το καλοκαίρι, μέσα στον καύσωνα και με την κυβέρνηση να είναι έτοιμη να πάει για διαπραγμάτευση, όπου κι έπεσε στα τέσσερα όπως όλοι ξέρουμε, δεν δόθηκε μεγάλη σημασία στις ψεκασμένες δηλώσεις τους. Τώρα όμως υπό το πρίσμα των νέων αποκαλύψεων, φαίνεται ότι η χρησιμοποίηση του Στρατού από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήταν μέρος του σχεδίου. Οι ημίτρελοι που συνεχίζουν να μας κυβερνούν ονειρεύονταν καθεστώτα τύπου Βορείου Κορέας ή Βενεζουέλας.

Το Antinews σας αποκαλύπτει σήμερα μια άλλη πτυχή του σχεδίου που είχε εκπονήσει ο Τσίπρας και η παρέα του στο Μαξίμου και που θα υλοποιούσε ο φίλος του Καμμένος. Ίσως γι’ αυτό να τον είχε βάλει στο υπουργείο Άμυνας, γιατί γνώριζε ότι έχει να κάνει με άνθρωπο που άμεσα θα εκτελούσε τα «στρατιωτικά» σχέδια της Χούντας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Αποκαλύπτουμε λοιπόν ότι μερικούς μήνες πριν, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της πρώτης φοράς αριστερά, στελέχη της κυβέρνησης ζήτησαν από τις τηλεπικοινωνιακές εταιρείες, και ιδιαίτερα από τον ΟΤΕ, όλα τα στοιχεία των επικοινωνιών. Από το που βρίσκονται οι κεραίες αναμετάδοσης του σήματος μέχρι και συγκεκριμένα στοιχεία πολιτών, τηλέφωνα κ.λπ. Όταν έλαβαν την απάντηση «εμείς δεν μπορούμε να σας τα δώσουμε, ελάτε αν θέλετε να τα πάρετε», έγινε ακριβώς αυτό: «Ανώτατος αξιωματικός του στρατού, κατόπιν εντολής που είχε λάβει από την κυβέρνηση, πήγε και παρέλαβε σε στικάκι όλα τα στοιχεία που θα ενδιέφεραν. Δηλαδή ακόμη και σήμερα η κυβέρνηση έχει τέτοια στοιχεία στα χέρια της και μπορεί να τα χρησιμοποιεί όπως αυτή νομίζει. Όμως, τότε και με το σχέδιο «κατάληψης» του κράτους τα συγκεκριμένα στοιχεία θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να έχει το Μαξίμου τον απόλυτο έλεγχο των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

Τέτοιο ήταν το θράσος τους, οι παράφρονες που ακόμη και σήμερα το παίζουν τιμητές της δημοκρατίας, είχαν στο μυαλό τους τέτοιο σχέδιο. Μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει, ο σχεδιασμός περιελάμβανε τα εξής:

1. Εισβολή στο Νομισματοκοπείο και την Τράπεζα της Ελλάδος. Θα έπαιρναν τα αποθεματικά σε μετρητό για να πληρώνουν μισθούς και συντάξεις εφόσον έρχονταν σε σύγκρουση με την Ευρώπη κι έκλειναν οι στρόφιγγες του χρήματος και τα σύνορα.

2. Βίαιη απομάκρυνση του Γιάννη Στουρνάρα από την ΤτΕ γιατί δεν θα τους άφηνε να φέρουν σε πέρας το παρανοϊκό έργο τους.

3. Εισβολή σε τράπεζες και άνοιγμα των τραπεζικών θυρών. Θα μετρούσαν τα χρήματα που έχουν βάλει εκεί οι πολίτες και θα φορολογούσαν αναλόγως.

4. Έλεγχο των τηλεπικοινωνιών και βασικών στοιχείων της κρατικής μηχανής.

5. Έλεγχο των αποθεματικών καυσίμων που έχουν τα Ελληνικά Πετρέλαια στις εγκαταστάσεις τους.

6. Χρησιμοποίηση του Στρατού για παραγωγή φαρμάκων αλλά και φυσική παρουσία στρατιωτών όπου χρειάζονταν.

7. Χακάρισμα όλων των ΑΦΜ των πολιτών ώστε να ελεγχθεί ποιοι θα έπρεπε να πληρώσουν και ποιοι όχι.

Όλο αυτό ήταν μέρος του plan X που ο ίδιος ο Βαρουφάκης είχε εκπονήσει με 5-6 όπως είπε που γνώριζαν. Αυτοί οι πέντε – έξι πλην του πρωθυπουργού ήταν ο Γ. Δραγασάκης, ο Αλ. Φλαμπουράρης, ο Ευκλ. Τσακαλώτος, ο Ν. Παππάς, ο Γ. Σταθάκης ενώ γνώστης της υπόθεσης ήταν ο Σπύρος Σαγιάς, πρώην γραμματέας της κυβέρνησης.

Σε μια από τις συσκέψεις που έγιναν ο Τσίπρας φέρεται να άκουσε από τον Σαγιά να λέει ότι αν προχωρήσει στο τρελό σχέδιο της ομάδας Βαρουφάκη δεν θα γλίτωνε ούτε το Ειδικό Δικαστήριο ούτε το νέο Γουδή. Αποφάσισε λοιπόν να μην το εφαρμόσει, όμως, μέρη του σχεδίου υπήρχαν πάντα, ακόμη και το καλοκαίρι μετά το δημοψήφισμα.

Αυτά είναι τα ωραία της κυβέρνησης των ημίτρελων. Αν σας θυμίζουν κάτι που έχετε ζήσει ή έχετε διαβάσει για τη Χούντα των Συνταγματαρχών, έχετε δίκιο. Μόνο ο… γαλατάς να χτυπήσει την πόρτα σας δεν ήρθε, αλλά πολύ πιθανόν να γινόταν κι αυτό.

Άραγε θα λογοδοτήσει κάποιος για όλα αυτά;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κώστας ΜΠ avatar
  Κώστας ΜΠ31/01/2016 09:56:38

  Φυλακή για πολλά χρόνια στον Αλέξη Τσίπρα

 2. ΤΤ avatar
  ΤΤ31/01/2016 13:59:18

  Μην είστε χατζαροφοβικοί και τζιχαντοφοβικοί.

  Τα αριστερά πραξικοπήματα είναι καλά, ανθρωποκεντρικά, με επίκεντρο των άνθρωπο, σαν τους φόνους της 17Ν...

  Μπράβο ελλαδίτη, έκανες κυβέρνηση το ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ και τον ΥΠΟΚΟΣΜΟ.

 3. Κώστας avatar
  Κώστας31/01/2016 19:55:39

  Ξεχνάτε όμως σταθερά ποιοί κυβέρνησαν κατα το παρελθόν τον ελληνικό λαό.
  Χωρίς αυτούς, δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει το υβρίδιο συριζανελ.
  Οι οποίοι φυσικά δεν αποτελούν παρά ενα μεταβατικό στάδιο, το οποίο μπορεί να ακολουθηθεί από κάτι καλύτερο ή χειρότερο.
  Πασοκ και ΝΔ πάντως δεν επιστρέφουν με τίποτα, και μάλλον θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι που καθάρισαν μόνο με μερικά χρόνια φυλακή στον Άκη.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή!H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.