Εγκληματίες...
03/04/2018 10:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εγκληματίες...

Έγκλημα. Είναι η μοναδική λέξη που μας έρχεται σκεπτόμενοι την εξωτερική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση σε σχέση με την Τουρκία. Μια αλλοπρόσαλλη τακτική, ένα συνονθύλευμα απόψεων, κραυγών και αδιαφορίας για το αποτέλεσμα, για τη ζημιά.

Τι έχουμε μάθει τις τελευταίες ώρες από επίσημες ανακοινώσεις του Μαξίμου και από τον «Έλληνα Μπαχτσελί» όπως έχει χαρακτηριστεί ο Πάνος Καμμένος.

Μάθαμε λοιπόν ότι ο Ερντογάν είναι σουλτάνος ενώ η Ελλάδα έχει πρωθυπουργό που δεν δίνει εντολές στη Δικαιοσύνη. Εκτός κι αν είναι να σπιλώσει πολιτικούς αντιπάλους, λέμε εμείς. Για σκεφτείτε τον Τζανακόπουλο να πηγαίνει στον Άρειο Πάγο λίγη ώρα πριν η Τουλουπάκη «αποκαλύψει» ότι 10 πολιτικά πρόσωπα, κανένας Συριζαίος βεβαίως, είναι κλέφτες, εκβιαστές, λαμόγια και άλλα πολλά.

Μάθαμε επίσης ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί μπήκαν στο τουρκικό έδαφος κάνοντας έρευνες. Το αποδεχόμαστε αυτό όπως και ότι σύμφωνα με τον Καμμένο ήταν μια προσχεδιασμένη σύλληψη.

Και γιατί βρε αθεόφοβοι δεν δώσατε εντολές να είναι όλοι προσεκτικοί στα σύνορα; Που ήταν ο Καμμένος, ο Τσίπρας, ο Κουβέλης και όλοι οι στραταίοι όλον αυτόν τον καιρό, όταν όλοι έλεγαν ότι η Άγκυρα ετοιμάζει «θερμό» επεισόδιο; Γιατί δεν σχεδίασαν μια τακτική η οποία δεν θα έθετε σε κίνδυνο κανέναν; Κατόπιν εορτής διαπιστώσεις απλά και μόνο γιατί όλος ο κόσμος είναι πεπεισμένος ότι οι Τούρκοι έστησαν ενέδρα. Για τα ψηφαλάκια δηλαδή…

Μάθαμε τέλος ότι σύμφωνα με τον ανεξέλεγκτο Καμμένο ο Ερντογάν είναι τρελός και ότι μπορεί να κρατήσει για 15 χρόνια στις φυλακές τους Έλληνες αξιωματικούς.

Απίστευτα πράγματα. Αυτοί δεν έλεγαν ότι ήταν ένα απλό μεθοριακό επεισόδιο; Αυτοί δεν έλεγαν ότι σε 24 ώρες, μετά σε 48, μετά σε μία εβδομάδα και μετά μέχρι το Πάσχα τα Ελληνόπουλα θα είναι σπίτια τους; Τώρα κατάλαβαν ότι σοβάρεψαν τα πράγματα.

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται τόσο λεπτές καταστάσεις. Δύο Ελληνόπουλα κινδυνεύουν και η κυβέρνηση επιδίδεται σε κουτσαβακισμούς λες και είναι παιδάκια στην αλάνα.

Δύο στρατιωτικοί κινδυνεύουν να μείνουν στη φυλακή για πολύ καιρό και η κυβέρνηση τι κάνει; Απλώς χειροτερεύειτην κατάσταση, απλώς βάζει φωτιά στα τόπια με τις ανόητες προσεγγίσεις της, δήθεν για το καλό της χώρας αλλά τελικά μόνο για την πάρτη της.Έκαναν τα εθνικά θέματα φέιγ βολάν και τα πετάνε στους δρόμους για να κερδίσουν καμιά ψήφο. Εγκληματίες.